Horoscopul zilei de luni, 12 decembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 12 decembrie 2022


Horoscop 12 decembrie 2022, Berbec:

Nu te stresa prea mult astăzi cu sarcini care nu pot fi duse până la capăt. Dacă știi din start că un proiect poate eșua, cel mai bine ar fi să renunți la el și să îți îndrepți atenția într-o altă direcție, arată horoscopul zilei de azi.


Horoscop 12 decembrie 2022, Taur:

Unele lucruri pe care le vei face astăzi nu te vor pune într-o lumină prea bună. Încearcă să îți motivezi alegerile, astfel încât cei(le) din jurul tău să înțeleagă exact despre ce este vorba.


Horoscop 12 decembrie 2022, Gemeni:

Aștrii vor fi de partea ta astăzi și îți vor oferi protecție, astfel că se anunță o zi bună din toate punctele de vedere. Poți obține un lucru pe care ți-l dorești de foarte mult timp. Dacă nu ai pe nimeni, astăzi te poți îndrăgosti.






Horoscop 12 decembrie 2022, Rac:

Vei începe ziua cu foarte multă energie, fapt care te va determina să îți asumi foarte multe responsabilități. Ai grijă să nu îți aglomerezi prea mult programul.


Horoscop 12 decembrie 2022, Leu:

Pot să apară tot felul de neplăceri la serviciu, iar relațiile cu colegii(ele) vor fi destul de tensionate. Ar fi bine să nu alimentezi conflictele și să încerci să clarifici neînțelegerile în zilele următoare, arată horoscopul zilei.


Horoscop 12 decembrie 2022, Fecioară:

Astăzi îți va lipsi răbdarea, mai ales dacă aștepți de foarte multe luni să se întâmple un anumit lucru. De preferat ar fi să nu te grăbești, mai ales dacă ești pe ultima sută de metri.






Horoscop 12 decembrie 2022, Balanţă:

Vei avea tendința de a lua decizii astăzi care să îi/le avantajeze mai mult pe cei(le) din jurul tău decât pe tine. Nu este o atitudine potrivită și poți avea foarte mult de pierdut. Mare atenție la ceea ce alegi!


Horoscop 12 decembrie 2022, Scorpion:

Dacă simți că trebuie să faci un anumit lucru, ar fi bine să îți duci la capăt planurile. Nu îți pierde motivația, chiar dacă astăzi nu vei avea parte de susținerea celor din jurul tău.


Horoscop 12 decembrie 2022, Săgetător:

Înainte de a-ți judeca apropiații(tele), cel mai bine ar fi să te pui în locul lor. Așa vei putea înțelege de ce au acționat într-un anumit mod, ba chiar poți ajunge să le dai dreptate, arată horoscopul de azi.






Horoscop 12 decembrie 2022, Capricorn:

Dacă ai ocazia, astăzi ar fi bine să petreci mai mult timp în compania celor din familie. Poți descoperi unele lucruri care deși au fost evidente până acum, ție ți-au scăpat din vedere tocmai pentru că nu le-ai mai acordat atât de multă atenție celor dragi.


Horoscop 12 decembrie 2022, Vărsător:

Nu face promisiuni dacă nu ai convingerea că le poți îndeplini. Riști să îi/le dezamăgești pe cei(ele) din jurul tău și să faci o impresie proastă.


Horoscop 12 decembrie 2022, Peşti:

Nu este o zi prea bună pentru a face investiții, așa că ar fi mai bine să mai aștepți până spre finalul săptămânii. Deciziile pe care le vei lua astăzi pot să nu fie în avantajul tău.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS