Horoscopul dragostei, 17-23 octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 17-23 octombrie 2022


Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Berbec:

Aștrii îți recomandă atenție în timpul oricăror discuții cu partenerul(a) de cuplu/viață, evitând limbajul dur și agresiv. Este o săptămână favorabilă pentru a petrece timp cu familia și amicii(ele).


Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Taur:

Dacă cel(a) pe care îl/o iubeşti are anumite nevoi, asigură-te că primește tot ce își dorește. Dacă ești singur(ă), s-ar putea să fii nevoit(ă) să mai aștepți puțin pentru a întâlni bărbatul/femeia perfect(ă).


Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Gemeni:

Se poate să te distrezi de minune cu cel(a) pe care îl/o iubeşti, așa că săptămâna aceasta ar putea fi de neuitat. Dacă ești singur(ă), poți primi câteva propuneri captivante.


Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Rac:

Ar fi bine să eviți comportamentele și reacțiile agresive. În tot ceea ce faci, emoțiile tale joacă un rol esențial. Viața ta sentimentală poate fi liniştită dacă îți ții sub control egoul.






Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Leu:

Săptămâna aceasta va fi o atmosferă frumoasă în cuplu. Mai mult, pentru cei(le) căsătoriţi(te), această săptămână va fi una de colaborare și încurajare.


Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Fecioară:

Există ocazia ca acele sentimente puternice pe care dorești să le împărtășești cu amicii(ele), familia sau cu persoanele dragi ție să iasă la iveală. Sprijinul partenerului(ei) de viață îți face viața mai simplă.






Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Balanţă:

În această săptămână pot apărea unele situații neclare, în special în ceea ce privește dragostea. Nu arăta totul despre tine din prima oară!


Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Scorpion:

E posibil să-ți fie dificil să te gândești la relația pe care o ai cu partenerul(a) tău(a) de cuplu. Poate că situația nu e atât de plăcută precum ți-ai fi dorit.


Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Săgetător:

Dacă nu ai un/o partener(ă) de cuplu/viaţă, săptămâna aceasta poți intra într-o relație care poate fi clădită prin afecțiune, dragoste și loialitate, iar aceasta este cea mai bună metodă de a începe orice fel de relație.






Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Capricorn:

Relația cu partenerul(a) de cuplu/viață se poate îmbunătăți în această săptămână. Fii cu băgare de seamă la sentimentele iubitului(ei) tău(ale) și fă tot posibilul să-ți exprimi sentimentele de dragul îndreptării relației tale.


Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Vărsător:

S-ar putea să fii cam nerespectuos(asă) cu cel(a) pe care îl/o iubeşti din cauza unei conflict. Fă tot posibilul să fii mai amabil(ă) pentru a lăsa liniștea să dăinuie.


Horoscopul dragostei 17-23 octombrie 2022, Peşti:

Fă tot posibilul să nu te cerți cu partenerul(a) de cuplu/viață, chiar dacă uneori te trezești cu faţa la cearşaf. Căsnicia ar putea eșua din pricina stresului.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS