Horoscopul sănătății, octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, octombrie 2022


Berbec:

Din dorința de a avea un/o fiu(că) vei fi mult mai prudent(ă) la sănătatea ta în luna lui Brumărel. Fă o vizită la doctor din timp pentru că se prea poate să descoperi unele probleme la care nici tu te-ai gândit. Nu este nimic atât de rău, dar este recomandat să afli problema din timp!


Taur:

Ești mai îngrijorat(ă) ca niciodată de sănătatea ta. O boală pe care o ai de ceva vreme începe să se agraveze și va trebui să ajungi cât mai repede posibil să te vadă un doctor care îți va recomanda să faci mai multe investigații.


Gemeni:

Gemenii se numără printre norocoșii din zodiac în luna lui Brumărel. Nu vor avea parte de probleme de sănătate, în schimb pot fi expuși la mici accidente din pricina lipsei de atenție. Ar fi indicat să se focalizeze mai mult asupra alimentației și să renunțe la excese, kilogramele în plus se vor observa, iar nativii(ele) nu se vor mai simți atât de bine în pielea lor.






Rac:

Ești mai sensibil(ă) în luna lui Brumărel și pui totul la suflet. Problemele în plan sentimental ori cele din plan financiar te vor afecta în ceea ce privește sănătatea. Ar fi bine să te odihnești mai mult și să fii mai atent(ă) la alimentație.


Leu:

În mod normal ești o persoană atentă la sănătatea ta, dar în luna lui Brumărel te vei îmbolnăvi din motive necunoscute. Cei(le) dragi din jurul tău te vor îndemna să mergi la doctor și te vor sprijini. Ascultă-le sfaturile și nu trata problema cu superficialitate!


Fecioară:

Ești plin(ă) de energie în luna lui Brumărel și profiți de acest lucru la maxim. Ești într-o formă fizică de invidiat, iar moralul tău este unul foarte sus. Oferă-le și persoanelor din jurul tău din energia ta și ajută-le cu un sfat dacă se află într-o perioadă mai grea!






Balanţă:

Ai mai multă grijă de sănătatea ta în luna octombrie! Ai o energie ieșită din comun la începutul lunii lui Brumărel, iar asta se va schimba în fiecare zi. Ar fi bine să te relaxezi mai mult. Nu lăsa o problemă care poate ție ți se pare minoră să se transforme în ceva mai grav!


Scorpion:

Ești cam lipsit(ă) de energie la începutul lunii octombrie. Vei reveni cu forțe proaspete de la jumătatea lunii încolo. Ia o pauză de la muncă și odihnește-te, te simți extenuat(ă) de tot ceea ce faci.


Săgetător:

Ești într-o formă foarte bună și o duci mai bine ca oricând. Nimeni și nimic nu te poate opri să faci ceea ce îți dorești. Acordă mai multă atenție exceselor de orice tip. Odihna și alimentația sunt cele mai importante pentru tine în luna lui Brumărel!






Capricorn:

Vei sta foarte bine la capitolul sănătate în luna lui Brumărel. Cu toate acestea, ar trebui să fii mai prudent(ă) dacă ești pieton sau șofer(iță), deoarece există pericolul producerii unor accidente de acest fel.


Vărsător:

Problemele de sănătate mai vechi nici nu se vor accentua, dar nici nu se vor rezolva. Va trebui să ții situația sub control și să mai faci câteva vizite la un/o specialist(ă) pentru eventuale controale sau tratamente. Temperaturile scăzute de afară ar putea să își pună amprenta asupra sănătății tale.


Peşti:

Nu stai foarte bine la capitolul sănătate în luna lui Brumărel, dar nici nu te poți plânge. Ar fi recomandat să te relaxezi mai mult și să faci sport în timpul liber pentru a avea o stare de spirit excelentă atât acasă, cât și la serviciu.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS