Horoscopul dragostei, 10-16 octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 10-16 octombrie 2022


Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Berbec:

Îți este dificil să înfrunți săptămâni ca aceasta, când lucrurile pur și simplu par scăpate de sub control. Energia astrală din aceste zile te determină să te întrebi de ce te-ai implicat atât de mult într-o relație cu cineva care nu este dispus să facă la fel.


Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Taur:

Energia acestei săptămâni te poate ajuta, în sfârșit, să realizezi că ai o altă opțiune în ceea ce privește relația ta actuală.


Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Gemeni:

Deși, de obicei, nu te simți atât de dezamăgit(ă) în ceea ce privește comunicarea cu persoana iubită, în această săptămână aștrii indică faptul că ai un motiv serios să te simți oarecum îngrijorat(ă).


Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Rac:

Trecutul poate pătrunde în prezent într-un grad marcant în această săptămână. Un/O fost(ă) iubit(ă) s-ar putea întoarce în viața ta printr-o ciudată întorsătură a destinului.






Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Leu:

Ai nevoie de o nouă perspectivă și de un loc diferit unde să mergi pentru a găsi dragostea la care tânjești.


Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Fecioară:

Vei conștientiza că ai nevoie să devii mai asertiv(ă) în privința angajamentului în relație solicitând ca și celălalt(alaltă) să răspundă pe măsură. Chiar poți iniția un plan de reorganizare a unor resurse care să permită o îmbunătățire a calității și confortului relației.






Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Balanţă:

O situație banală ar putea sta în calea unei potențiale cuceriri în această săptămână. Păcat, erai atât de aproape de acea întâlnire romantică.


Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Scorpion:

Dacă simți că nimic nu merge cum ți-ai dori în plan sentimental, stai liniștit(ă), deoarece lucrurile se vor îndrepta săptămâna aceasta.


Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Săgetător:

Aștrii transmit mesajul că îți poți dezlănțui pasiunea pentru o persoană de care îți place foarte mult.






Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Capricorn:

În această săptămână poate fi necesar să vorbești cu persoana iubită despre anumite probleme care au apărut în relație.


Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Vărsător:

Dacă te simți nemulțumit(ă) de comportamentul partenerului(ei) de viață, atunci ia-ți câteva clipe de unul(a) singur(ă) și gândește-te bine.


Horoscopul dragostei 10-16 octombrie 2022, Peşti:

Configurația astrală indică faptul că poți decide să îți consolidezi relația, ceea ce ar putea necesita o conversație serioasă în primul rând.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS