Horoscopul zilei de luni, 17 octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de luni, 17 octombrie 2022


Horoscop 17 octombrie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii au parte de o zi grea. Dimineața debordezi de energie, însă în cea de-a doua parte a zilei de luni, lucrurile nu mai stau la fel de bine pentru tine. Încearcă să-ți planifici sarcinile importante cât mai devreme. În felul acesta te vei asigura că le-ai dus cu bine la bun sfârșit.


Horoscop 17 octombrie 2022, Taur:

Taurii trebuie să fie atenți la discuțiile pe care le poartă cu persoanele din jur. S-ar putea ca energia Lunii să te influențeze în mod negativ. E posibil să spui anumite detalii personale care să ajungă la urechile persoanelor nepotrivite. Încearcă să-ți temperezi gândurile cu privire la cei(le) pe care nu îi/le placi în mod deosebit.


Horoscop 17 octombrie 2022, Gemeni:

Gemenii muncesc foarte mult pentru a obține ceea ce și-au propus. Astăzi nimic nu stă în calea ta. Te vei simți mai iubit(ă) și apreciat(ă) ca niciodată. Este un moment perfect pentru a fi recunoscător(are) celor din jurul tău.






Horoscop 17 octombrie 2022, Rac:

Racii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la sentimentele lor. S-ar putea ca astăzi să te simți nostalgic(ă) și lipsit(ă) de energie. Încearcă să profiți de această perioadă pentru a-ți încărca bateriile. Unele lucruri nu pot fi controlate, iar acest lucru ar trebui să fie perfect normal. Nu te stresa în plus atunci când viața are alte planuri pentru tine.


Horoscop 17 octombrie 2022, Leu:

Te confrunți cu probleme din pricina unei persoane din viața ta. Se pare că există cineva care de care îţi place foarte mult. Lucrurile iau o întorsătură nefavorabilă, în special atunci când simți că nu te afli în controlul situației. Azi vei învăța o lecție importantă despre răbdare.


Horoscop 17 octombrie 2022, Fecioară:

Horoscopul zilei arată că Fecioarele trebuie să fie foarte atente la resursele lor financiare. Înainte de a te repezi într-un nou proiect, ar fi bine să demarezi un plan de cercetare. E posibil să descoperi că există alte lucruri în care merită să investești.






Horoscop 17 octombrie 2022, Balanţă:

Balanțele au mare nevoie de ajutorul unui(ei) prieten(e). Ai tendința să-i(le) lași pe ceilalți(lelalte) să-ți distrugă liniștea pe care te străduiești să o ai. E posibil ca anumite persoane din viața ta să nu mai fie potrivite pentru a rămâne alături de tine.


Horoscop 17 octombrie 2022, Scorpion:

Scorpionii trebuie să învețe să vadă dincolo de aparențe. Azi va fi o zi dificilă pentru tine. Există posibilitatea să intri în conflict cu o persoană importantă din viața ta, iar acest lucru să te supere mai mult decât ai fi crezut. Pare că anumiți oameni au reușit să ajungă în punctul în care dețin o putere mare de convingere asupra ta.


Horoscop 17 octombrie 2022, Săgetător:

Ai nevoie să-ți redefinești planul de viitor. E posibil ca schimbările prin care ai trecut în ultima perioadă să te facă să-ți dorești altceva de la viața ta. Încearcă să faci cea mai bună alegere pentru viitorul tău.






Horoscop 17 octombrie 2022, Capricorn:

Horoscopul de azi arată că nativii(ele) din zodia Capricornului au întotdeauna un plan de rezervă la orice lucru din viața lor. Adori să planifici lucruri, iar acest lucru se observă cu precădere în cursul acestei zile. Saturn și Uranus formează o conexiune armonioasă în Casa Destinului. Acest lucru îți oferă ocazia să deschizi un nou capitol în viața ta. Unul care să includă și momente ce te vor scoate din zona de confort.


Horoscop 17 octombrie 2022, Vărsător:

Vărsătorii se simt bine atunci când sunt înconjurați de persoanele dragi lor. Reușești să întâlnești un om care să te completeze. E posibil să te îndrăgostești mai repede decât ai planificat. Încearcă să rămâi cât de mult posibil cu picioarele pe pământ. S-ar putea ca lucrurile să se înrăutăţească dacă te grăbești să proiectezi în celălalt(alaltă) imaginea bărbatului/femeii ideal(e).


Horoscop 17 octombrie 2022, Peşti:

Horoscopul acestei zile arată că nativii(ele) din zodia Peștilor au în față o zi plină de provocări. Astăzi vei începe ziua cu multă energie care va continua să crească spre seară. Te bucuri de compania celorlalți(te), dar în același timp duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Pentru tine nicio provocare nu este prea mare, iar acum ai dovada că ești puternic(ă) și suficient de motivat(ă) pentru a ajunge oriunde îți dorești.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS