9 octombrie 2022: Luna Plină a Vânătorului (ora 23:55)

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
9 octombrie 2022: Luna Plină a Vânătorului (ora 23:55)


În data de 9 octombrie 2022 ne vom bucura de Lună Plină în zodia Berbec, numită și Luna Plină a Vânătorului. Această Lună Plină de octombrie va scoate la lumină orice conflicte ascunse sub preș. Nu vei mai putea să le împiedici să iasă la suprafață.


Berbec:

Cu această Lună Plină căzând în zodia ta și în prima casă a sinelui, ești bucuros(asă) să rostogolești bulgărele – mai ales după retrogradul lui Mercur în a șasea casă a rutinei zilnice. Dar a-ți lua timp pentru a recunoaște și a lucra prin emoții adânc înrădăcinate – în special legate de parteneriate – te poate face și mai productiv(ă) în viitorul apropiat.


Taur:

Această Lună Plină scoate în relief cea de-a douăsprezecea casă a spiritualității, punând-o în față cu mai multe planete care se deplasează prin a șasea casă a sănătății și rutinei. Se poate să realizezi că îngrijirea de sine este mai utilă decât ți-ai dat seama, iar ascultarea intuiției tale acum poate fi cheia pentru a-ți crește puterea de viaţă.


Gemeni:

Luna Plină cade în cea de-a unsprezecea casă a dorințelor de viitor și a relațiilor, stimulând dorința de a te simți conectat(ă) la o comunitate. Lucrul cu alții(tele) poate fi deosebit de mulţumitor.






Rac:

Căzând în a zecea casă a carierei tale, e posibil să ai ocazia să-ți asumi mai multă responsabilitate la serviciu, să-ți promovezi o pasiune sau să lansezi un proiect la scară largă. Găsirea unui echilibru mai mare între muncă și viața de acasă este, de asemenea, un obiectiv cheie.


Leu:

Luna Plină cade în a noua casă a aventurii și a învățării la nivel superior, ceea ce face din această lunație un moment deosebit de productiv pentru a te conecta cu vocea interioară. Făcând acest lucru, te-ai putea pregăti pentru o experiență deschizătoare de drumuri care să te dezvolte la nivel personal.


Fecioară:

De parcă nu ai avut destulă dramă în ultima vreme cu Mercur retrograd în zodia ta, această Lună Plină, în cea de-a opta casă a intimității, pune lumina reflectoarelor pe resursele tale comune și pe legăturile cele mai strânse. Mărturisește-ți nevoile și fii atent(ă) totodată la nevoile celor din jurul tău. Vei putea suda multe relații în acest mod.






Balanţă:

Luna Plină cade în a șaptea casă a parteneriatului, aducând în lumina reflectoarelor legăturile tale unu-la-unu. Care funcționează și care a deraiat? Dă un pas înapoi și analizează. Îți va face bine.


Scorpion:

Datorită Lunii Pline care cade în a șasea casă a rutinei zilnice și a sănătății, probabil că veți încheia o activitate de muncă sau de bunăstare. Și cu Soarele, și cu Venus în cea de-a douăsprezecea casă a spiritualității, ascultarea și încrederea în intuiția ta este esențială pentru a determina unde mergi de aici înainte.


Săgetător:

Luna Plină cade în a cincea ta casă de romantism și autoexprimare, încurajându-te să iei o pauză din rutina zilnică, astfel încât să te poți răsfăța cu mai multă plăcere, distracție și creativitate. Cu siguranță aceste cuvinte vor fi muzică pentru urechile tale. Și cu Soarele care strălucește în a unsprezecea casă a prieteniei, nu ar trebui să fie dificil să aduni trupele ca să pleci în aventuri cu ei.






Capricorn:

Luna Plină din a patra casă a vieții de acasă te încurajează să te gândești la modificările pe care le poți face pentru a echilibra mai bine viața personală și cea publică. Ai putea fi, de asemenea, obligat(ă) să explorezi problemele emoționale care te-au împiedicat să îți trăiești viața – mai ales viața sentimentală – la maximum.


Vărsător:

Cazând în cea de-a treia casă de comunicare, ești una dintre cele mai ocupate albinuțe din timpul acestei lunații. Dar s-ar putea să-ți dorești ca, în loc de întâlniri cu prietenii(ele) sau ședințe cu colegii(ele), să faci un zbor spre altă țară. Acordă-ți puțin timp pentru a visa și ai încredere în instinctul tău pentru a deschide calea.


Peşti:

Luna Plină cade în cea de-a doua casă a veniturilor, așa că s-ar putea să ajungi la punctul culminant al unui proiect de câștig sau să simți că este timpul să treci la un plan de joc care este mai în ton cu valorile tale. Te poți baza ca cei(le) dragi ție să te ajute să îți planifici următorii pași.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS