11 octombrie 2022: Mercur reintră în Balanţă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11 octombrie 2022: Mercur reintră în Balanţă


Marţi, 11 octombrie 2022, Mercur părăseşte zodia Fecioară pentru a reintra în zodia Balanţă. În timpul acestui tranzit se simte mai multă diplomaţie şi devine mai lesne să observi şi punctul de vedere al celorlalte persoane. Cu planeta Mercur în zodia Balanţă, lumea este mai dispusă să discute, să negocieze, să îndrepte lucrurile, să găsească o soluţie în care toate părţile au de câştigat.


Berbec:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, îşi începe tranzitul prin sectorul tău de parteneriate şi tu vei avea o uşurinţă în orice fel de negocieri. Nu este vorba despre a obţine scoruri mari intelectuale însă abilitatea ta de a putea simţi şi cealaltă parte a mesei, a monedei, se întăreşte şi îţi permite să ai acces la noi perspective. Însă procesul de decizie nu este facil atunci când poţi observa adevărul din mai multe unghiuri.


Taur:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, îşi începe tranzitul în sectorul tău destinat muncii şi sănătăţii. Este o perioadă perfectă să îţi dezvolţi abilităţi şi să înveţi lucruri noi care îţi îmbunătăţesc munca şi sănătatea. Este un ciclu stelar dedicat reorganizării şi gestionării detaliilor din viaţa ta. Munca devine foarte importantă acum, dar fii atent(ă) la tendinţa de a deveni tocilar(ă).


Gemeni:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii începe tranzitul prin sectorul tău numărul cinci. Eşti într-un ciclu bun pentru exprimare de sine, socializare şi conversaţie spontană sau învăţare. Vei avea parte de un flux mult mai natural de comunicare şi de focus mental asupra plăcerii, distracţiei, romantismului şi creativităţii pentru următoarea perioadă.






Rac:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, începe călătoria prin sectorul tău destinat inimii, casei şi familiei. Acest tranzit îţi va aduce lecţii valoroase de învăţat prin familia ta, prin viaţa ta personală sau vei aduce contribuţii valoroase casei tale prin ceea ce gândeşti, spui şi faci. Vei fi preocupat(ă) cu aspectele personale şi domestice, ceea ce pentru tine este foarte bine şi cunoscut.


Leu:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, intră în sectorul tău trei solar. Planeta mesager îţi va accelera treburile de zi cu zi şi îţi va suscita curiozitatea. Este o poziţie plăcută pentru Mercur unde te vei simţi proaspăt(ă) şi cu mai multă energie, deşi pot fi şi zile în care să fie provocator să te concentrezi asupra a tot ce urmează în continuare. Este un ciclu astral bun pentru munca de detaliu, pentru comunicările uşoare şi plăcute şi pentru a genera noi idei sau să îţi dezvolţi noi interese. A învăţa, a vorbi, a scrie şi orice aspect de transport au prioritate şi le vei rezolva cu eficienţă.


Fecioară:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, îşi începe tranzitul prin sectorul tău solar numărul doi, ajutându-te să pui orice treabă la punct şi să îţi eficientizezi priorităţile mentale şi relaţiile. Mergând tot înainte şi tu vei deveni mai preocupat(ă) de aspectele practice. Doreşti acum să îţi construieşti şi să îţi dezvolţi ideile, apoi să vezi rezultate tangibile pentru eforturile tale. Este o perioadă excelentă să te ocupi de îmbunătăţiri în orice aspect de afaceri şi să îţi organizezi finanţele.






Balanţă:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, intră în zodia ta, iar pentru tine este un punct important de cotitură. Vei deveni foarte implicat(ă) şi ocupat(ă), prins(ă) în toate aspectele patronate de această planetă. Cuvintele tale vor avea impact mai mare decât de obicei iar deciziile vor veni cu mai multă uşurinţă şi spontan în următoarele săptămâni. Vei şi primi mai multă atenţie. Te poţi bucura de uşurinţă în luarea deciziilor, mai multă curiozitate, spirit alert şi o mai mare abilitate de a vorbi despre planurile tale în relaţii.


Scorpion:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, se mută în sectorul tău privat din harta astrală. Mercur îţi oferă un bun răstimp să îţi revizuieşti şi să îţi pui la punct proiectele recente, interesele şi studiile. Este totodată un moment prielnic să închei socoteli şi lucruri neterminate, inclusiv dacă ai un proiect important. Te poţi uita după varii răspunsuri în timpul acestui ciclu astral şi chiar poţi lua timp în plus pentru contemplare, meditaţie, cercetare şi munca de studiu din spatele scenei.


Săgetător:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, se mută în sectorul tău numărul 11 din harta astrală. Mercur creşte şi accelerează viaţa socială. Vei fi în formă bună pentru idei inventive, împărtăşind idei cu alţii(tele) şi derulând o viaţă socială excelentă. Experienţe valoroase de învăţare pot rezulta din asocierea cu anumiţi(te) prieteni(e), asociaţi(te) sau grupuri. Este un timp favorabil să îţi explorezi scopurile pentru fericire şi să îţi creşti cu o porţie sănătoasă optimismul.






Capricorn:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, şi Venus, planeta iubirii şi relaţiilor, se mută în sectorul tău din harta responsabilă de carieră şi reputaţie. Mercur va fi aici până în data de 3 octombrie, iar Venus până în data de 8 octombrie, iar pentru tine începe o perioadă în care să îţi manifeşti şi să îţi arăţi abilităţile sau să obţii atenţie pentru ele. Eşti mult mai eficient(ă) în comunicare iar alţii(tele) vor observa felul în care faci acest lucru. Cariera ta va solicita mai multă abilitate de relaţionare cu oamenii în următoarele săptămâni.


Vărsător:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, se mută în sectorul tău din harta destinată aventurii. Mercur favorizează gândirea amplă, extinsă şi comunicarea la acelaşi calibru. Vei fi mai optimist(ă) şi mai plin(ă) de speranţă decât de obicei şi vei fi mai ales spontan(ă) şi liber(ă) în ideile şi gândurile tale. Poţi să descoperi un nou interes sau poţi să dezvolţi un subiect particular cu mai multă vigoare în acest ciclu astral.


Peşti:

Mercur, planeta comunicării şi a gândirii, se mută în sectorul tău din harta destinată resurselor comune. Mercur îţi va da tendinţa să citeşti printre rânduri, să fii un/o bun(ă) strateg(ă) şi chiar să faci unele investigaţii valoroase. Este un timp favorabil să aduci mai mult bun simţ în finanţele tale. Pot avea loc conversaţii profunde şi interesante în relaţiile tale precum şi momente preţioase de descoperire de sine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS