Mercur iese din retrograd! Ce urmează pentru zodii din 2 octombrie 2022?

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mercur iese din retrograd! Ce urmează pentru zodii din 2 octombrie 2022?


Berbec:

Este momentul ideal să te ocupi de rețeaua ta de cunoștințe, ceea ce se poate simți diferit, având în vedere natura ta independentă. Dacă ai fost dornic(ă) să te conectezi sau să colaborezi la un nou proiect distractiv cu o persoană dragă, este un moment bun să faci și asta, mai ales că Mercur va ieși din retrograd. Deoarece ești semnul înfrățit al Balanței, reține că echilibrul este cheia. Nu trebuie să alegi între autonomie și interdependență – le poți avea pe ambele.


Taur:

În timp ce vibrațiile sezonului Balanță sunt puțin diferite de sezonul tău, te vei simți la fel de familiar(ă) cu atmosfera astrală, deoarece și acesta este un semn guvernat de Venus. Odată cu ieșirea lui Mercur din retrograd vei observa că accentul se pune asupra echilibrului și armoniei, în special când vine vorba despre obiceiurile și rutinele tale zilnice.


Gemeni:

Mercur iese în sfârșit din retrograd în Fecioară, aducând claritate casei tale a IV-a de casă și familie. Această zonă a vieții tale a fost supusă unei revizuiri majore în ultimul timp și vei fi încântat(ă) să observi că ceața mentală de aici începe să se ridice. Acum este momentul perfect pentru a continua orice proiecte de bricolaj pe care le-ai început sau să te angajezi în acea conversație importantă cu un/o membru(ă) al/a familiei.






Rac:

Cu Venus în Balanță și cu Mercur ieșit din retrograd în Fecioară, vei simți dorința de a crea echilibru în lumea ta privată. Este momentul ideal pentru a-ți redecora sufrageria sau pentru a invita familia extinsă în vizită ca să vadă cum ai aranjat. Simți nevoia să prioritizezi orice ține de o experiență plăcută în confortul propriei case.


Leu:

Ai mai multă claritate în finanțele tale, acolo unde ai experimentat o oarecare confuzie și incertitudine în ultima vreme. Acum este momentul să te organizezi. Dacă nu ai fost sigur(ă) de ce modificări să faci, aşteaptă-te ca gândirea logică să fie restabilită în sfârșit. Gândește-te la diferite moduri în care poți obține eficiență în acest domeniu al vieții tale, fie că te gândești la noi moduri de a câștiga bani, fie că redistribui resursele pe care le ai deja.


Fecioară:

Mercur iese, în sfârșit, din retrograd și mai rămâne ceva vreme în zodia ta. Aşteaptă-te ca ceața mentală să fie ridicată și dorința ta de a merge mai departe cu eforturi orientate spre productivitate să preia controlul. Abordarea acelei liste de activități pe care ai tot construit-o ar fi un început grozav. Sau poate vrei să te implici într-un alt proiect?






Balanţă:

Este sezonul tău, iar distracția abia începe. Venus se va muta în prima ta casă a sinelui, restabilindu-ți dorința de conectare, echilibru și unitate în viața ta. Iar cu Mercur ieșit din retrograd este momentul perfect pentru a socializa, a iniția noi relații și a prioritiza lucrurile care îți aduc plăcere și împlinire. Prioritizează-ți propriile nevoi și nu ezita să te ocupi de tine.


Scorpion:

Mercur iese din retrograd în a XI-a casă a prietenilor și a grupurilor sociale, restabilind claritatea și ușurința conexiunilor tale. Dacă te-ai chinuit să comunici eficient în timpul retrogradului, din 2 octombrie te poți aștepta ca ceața mentală să fie ridicată. De-acum, te poți angaja în conversații importante. De asemenea, s-ar putea să observi că alții(tele) te caută pentru sfaturi.


Săgetător:

Cu Venus în Balanță și cu Mercur ieșit din retrograd în Fecioară, crește nevoia de a socializa. Este un moment bun să găzduiești un eveniment cu prietenii(ele) tăi(ale) sau să cauți relații noi. Este posibil, de asemenea, să existe niște treburi neterminate în cadrul alianțelor voastre pe care Venus este obligat să te ajute să le rezolvi. Este un moment grozav pentru a pune capăt oricăror neînțelegeri.






Capricorn:

Cu Venus mutat în a X-a casă a carierei tale și cu Mercur ieșit din retrograd, crește dorința de a te conecta, de a unifica și de a stabili echilibrul atunci când vine vorba despre viața ta profesională. Este un moment minunat de a-ți uni forțele cu un/o colaborator(are) sau pentru a prezenta o activitate creativă la care ai lucrat. Munca ta va fi bine primită acum, așa că asigură-te că nu te sfiești să intri în lumina reflectoarelor și să-ți împărtășești proiectele cu colegii(ele) tăi(ale).


Vărsător:

Mercur iese din retrograd în 2 octombrie și vei obține în sfârșit claritate în ceea ce privește resursele partajate cu ceilalți(lelalte). Vei putea să iei decizii logice și eficiente. Mercur retrograd ți-a adus multă confuzie, dar de-acum vei putea lua decizii practice și să menții granițe sănătoase între tine și ceilalți(lelalte). Ești o persoană care caută mereu să fie de folos celor din jurul tău și acum este momentul să te gândești și la propriile nevoi.


Peşti:

Mercur iese din retrograd în cea de-a VII-a casă a relațiilor și parteneriatelor romantice, aducând claritate dinamicii tale cu ceilalți(lelalte). Dacă ai întâmpinat dificultăți în a comunica cu oamenii în ultima vreme, după ieșirea din retrograd se va restabili logica într-un mod care îți va permite să rezolvi problema în mod eficient. Acum este un moment excelent pentru a te angaja în conversații importante cu alții(tele), precum și pentru a oferi ajutor sau servicii celor care ar putea avea nevoie de tine.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS