Evenimente astrologice în luna iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna iulie 2022


Mercur în Rac – 5 iulie

Mercur, planeta inteligenţei şi a comunicării, intră în Rac în 5 iulie şi influenţează tot ce înseamnă decizie luată prin intuiţie. Raţiunea nu îşi mai are rostul în aceste momente. Discuţiile de la inimă la inimă capătă un nou sens. Îţi poate fi frică să te exprimi direct, de aceea va trebui să fii pregătit(ă) şi pentru un răspuns uşor agresiv din partea celorlalţi(te).


Marte în Taur – 5 iulie

Marte cel energic şi puternic intră în răbdătorul şi încăpăţânatul Taur, în aceeaşi zi, aducând mai multă motivaţie înspre a căuta stabilitatea. Poate că simţi că totul se opreşte pe loc, însă este un moment favorabil să îţi arăţi înţelepciunea. Oricât de încăpăţânat ţi s-ar părea Taurul, odată ce s-a hotărât să acţioneze, va porni ca un tăvălug.


Luna Plină în Capricorn – 13 iulie

Planurile ambiţioase sunt în dezvoltare odată cu Luna Plină în Capricorn. Se creează condiţiile perfecte pentru stabilirea unor noi borne profesionale. Capricornul este o zodie atât de muncitoare şi hotărâtă încât îţi vine foarte greu să fii mulţumit(ă) de realizările tale. Încearcă, însă, să nu fii prea dur(ă) cu tine şi să nu te critici prea mult. Nu trebuie să te pui singur(ă) la pământ. Dimpotrivă, trebuie să te ridici.


Venus în Rac – 17 iulie

Viaţa romantică prinde şi ea culori noi, odată cu mutarea lui Venus în Rac. Creşte nevoia de intimitate, de a crea noi conexiuni. Doar că, odată mutat în Rac, Venus aduce şi sentimente puternice de lăcomie sau gelozie. Lasă în urmă situaţiile în care ai fost rece şi nu ţi-ai arătat emoţiile şi dă-ţi voie să trăieşti o relaţie clădită din dragoste, tandreţe şi respect reciproc.


Mercur în Leu – 18 iulie

Odată cu mutarea lui Mercur, planeta comunicării, în măreţul Leu, te simţi inspirat(ă) să îţi urmezi inima. Va trebui, însă, să fii atent(ă) la ego, căci Leul este binecunoscut pentru mândria lui exagerată care va interfera cu abilitatea de a mai face şi compromisuri uneori.


Chiron retrograd – 19 iulie

Chiron îşi va începe mişcarea retrogradă prin Berbec scoţând la suprafaţă nesiguranţa, rănile de identitate şi nevoia de a-ţi iubi imperfecţiunile.


Sezonul Leului – 22 iulie

Slavă Domnului, însă, că la doar câteva zile distanţă, Soarele intră în măreţul Leu, aducând un plus de încredere de sine. Schimbarea zodiilor te încurajează să îţi accepţi focul, pasiunea, mai ales în momentele în care te îndoieşti de tine însuţi(ăţi).


Lună Nouă în Leu – 28 iulie

Sub influenţa Lunii Noi din zodia Leu, noi oportunităţi se aratţi la orizont să-ţi (re)descoperi copilul(a) interior(ară). Te simţi inspirat(ă) să reflectezi la momentele care te-ar fi putut face fericit(ă), dar pe care le-ai ratat doar pentru că n-ai avut încredere în tine. A venit ziua în care să-ţi pui pe primul loc propriile nevoi. Te-ai ocupat prea mult timp de ale celorlalţi(te). Leul nu mai acceptă să îşi piardă strălucirea în favoarea altora.


Jupiter retrograd – 28 iulie

În aceeaşi zi, Jupiter îşi începe şi el mişcarea retrogradă în Berbec. Planeta norocului şi a expansiunii îţi da motive serioase de gândire asupra ceea ce ar fi putut să fie, dar n-a fost. Te poţi simţi mai nervos(asă) decât de obicei, însă acest retrograd te învaţă să nu mai încerci obsesiv să ocoleşti eşecul. Face şi el parte din viaţă şi va trebui să încerci, chiar dacă dai greş, până când vei reuşi!


Uranus şi Nodul Nord al destinului – 31 iulie

Punctul culminant al lunii iulie este întâlnirea dintre Uranus şi Nodul Nord al destinului. Pregăteşte-te să vezi schimbările în cercurile tale sociale şi la restul lumii, în general. Din fericire, această schimbare scoate la lumină talentele tale şi îţi aduce conştientizarea celui mai profund scop al sufletului tău. Nu renunţa la capacitatea ta de a face din lumea care te înconjoară un loc mai bun.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS