Horoscopul dragostei, 19-25 septembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 19-25 septembrie 2022


Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Berbec:

Ai nevoie de un îndemn pentru a ieși din zona ta de confort din când în când și vei avea parte de el în această săptămână. Se poate să întâlnești o persoană atât de entuziasmată încât îți este greu să spui nu. Acea persoană este foarte atrasă de tine și nu va accepta un răspuns negativ din partea ta. Fie fugi, fie rămâi și vezi ce se întâmplă.


Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Taur:

S-ar putea să te simți obligat(ă) să faci ceva despre care nu ești sigur(ă) și nu te bucuri deloc de acest lucru. Ai toate șansele să ieși la o întâlnire minunată în această săptămână, dar tu preferi să fii cât mai cumpătat(ă), pe când cealaltă persoană vrea să treacă direct la subiect. Se poate să ai unele neclarităţi, așa că vorbiți despre acestea. Totuși, trebuie să te mai relaxezi și să te lași dus(ă) de val din când în când.


Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Gemeni:

Se prea poate ca în această săptămână să îți lipsească curajul. Cu toate acestea, ar fi bine să inițiezi o conversație cu cineva care te captivează de ceva timp. Deși e posibil să nu fie dragoste la prima vedere, veți descoperi că aveți atât de multe în comun, încât veți simți că vă cunoașteți dintotdeauna.






Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Rac:

Săptămâna aceasta există o ocazie de a avea parte de un moment unic cu cel(a) drag(ă) ţie, un moment care are legătură cu o nouă experiență. Fie că este vorba de o excursie la țară, într-un mediu complet diferit ori poate de un curs online care vă ajută să vă redescoperiți, se va dovedi atât provocator, cât și iluminator.


Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Leu:

Va avea loc un eveniment fericit legat de relația ta în această săptămână, care îți poate aduce un zâmbet larg pe buze. Partenerul(a) tău(a) se simte puțin mai îndrăzneț(ață) decât de obicei și poate chiar să își facă curajul să te întrebe ceva de o importanță majoră.


Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Fecioară:

Săptămâna aceasta vei avea ocazia să îți dezvălui sentimentele față de o persoană de care crezi că îți pasă. Problema e că nu ești sigur(ă) ce simți cu adevărat sau care va fi reacția lui/ei. Există o singură modalitate de a afla, să sari și să profiți de șansă. Abia atunci vei ști cu adevărat unde te afli.






Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Balanţă:

Este posibil să descoperi că unele persoane din jurul tău sunt puțin cam insistente în această săptămână. Cu toate acestea, îți va fi de folos. Poate exista cineva de care te simți destul de atras(ă), dar cu care nu ai avut până acum curajul să vorbești. Ar fi bine să răspunzi afirmativ unei conversații. Cu cât începe mai devreme, cu atât mai bine.


Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Scorpion:

În această săptămână ai toate șansele ca o întâlnire deosebit de înspăimântătoare să funcționeze în avantajul tău. Noul(a) tău(a) partener(ă) te va admira imediat și te vei întreba de ce ți-ai făcut vreodată atâtea griji.


Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Săgetător:

Săptămâna aceasta ai toată energia necesară pentru a începe procesul de cucerire a acelei persoane speciale pe care o placi de ceva timp. Actul curajos de a te prezenta în fața ei, va fi răsplătit mai mult decât sperai.






Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Capricorn:

Va exista multă pasiune în aer în această săptămână. Cu toate acestea, nu se va întâmpla din prima și va trebui să muncești puțin pentru ea. Dar, cum te simți foarte curajos(asă), nu va fi nicio problemă în a-l zgândări pe partenerul(a) tău(a). Va fi foarte bucuros(asă) că ai făcut acest pas.


Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Vărsător:

Poți profita de oportunitatea care ți se oferă în această săptămână. Persoana dragă ție se simte foarte bine. Ea va dori să te ducă departe de agitația vieții de zi cu zi și să îți sugereze să mergeți împreună într-un loc liniștit și pașnic. Este o oportunitate excelentă de a vă îmbunătăți relația în toate privințele. Fii recunoscător(are) pentru micile minuni!


Horoscopul dragostei 19-25 septembrie 2022, Peşti:

Săptămâna aceasta ai un plan ingenios pentru a încerca să atragi atenția acelei persoane de care îți place. Te simți deosebit de îndrăzneț(ață). Ai vrea să crezi că este romantic(ă), dar nu ești complet sigur(ă), deoarece se poate să îți spună exact ceea ce simte. Nu fii prea șocat(ă)! Ar putea cea mai bună conversație pe care ai avut-o în ultima perioadă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS