Horoscopul zilei de joi, 22 septembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 22 septembrie 2022


Horoscop 22 septembrie 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi arată că Berbecii au parte de o zi extraordinară. Luna intră în zodia Leului și îți oferă energia necesară pentru a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Vei avea parte de o zi productivă în care te vei bucura de aprecierea persoanelor din jur.


Horoscop 22 septembrie 2022, Taur:

Taurii trebuie să învețe să fie realiști în așteptările pe care și le fac. E posibil să treci printr-o dezamăgire în dragoste. Se pare că cel(a) pe care îl/o vedeai ca fiind ideal(ă) pentru tine îți va trăda încrederea. Venus, planeta care te guvernează, va încerca să te ajute să treci mai ușor peste această perioadă delicată.


Horoscop 22 septembrie 2022, Gemeni:

Gemenii trec printr-o perioadă de tranziție. Pentru tine lucrurile nu sunt atât de clare pe cât ți-ai dorit. Încearcă să fii răbdător(are) și să înțelegi că este nevoie de acest proces. Chiar dacă te afli în conflict cu tine însuți(ăți), aștrii știu că vei ajunge curând la un echilibru interior. Perseverența te va ajuta să vezi rezultatele eforturilor pe care le-ai depus în ultima perioadă.






Horoscop 22 septembrie 2022, Rac:

Racii trebuie să fie atenți la modul în care își administrează banii. Horoscopul zilei arată că Racii s-ar putea să aibă pierderi financiare și să fie nevoiți să facă un împrumut. Apar cheltuieli neplanificate, cheltuieli care te pun într-o situație delicată în raport cu familia ta.


Horoscop 22 septembrie 2022, Leu:

Leii sunt motivați să reușească în viață. Ești o zodie de foc puternică și nimic nu stă în calea fericirii tale. Este posibil să primești o propunere de a colabora la un nou proiect. Acest lucru s-ar putea să-ți aducă și beneficii financiare mai mari. Ai grijă la contractele pe care alegi să le semnezi, acestea trebuie citite cu mare atenție!


Horoscop 22 septembrie 2022, Fecioară:

Horoscopul de azi arată că Fecioarele au parte de o zi cu multe reușite. Luna în Leu te ajută în plan profesional, acolo unde dai dovadă de productivitate. Greșelile mici s-ar putea să te coste scump, prin urmare vrei să faci totul așa cum se cuvine. Verifică ori de câte ori este nevoie un proiect înainte de a-l face public. Ești pregătit(ă) pentru începuturi noi în plan profesional.






Horoscop 22 septembrie 2022, Balanţă:

Balanțele trebuie să fie atente la prieteniile pe care le-au legat în ultima perioadă. Există posibilitatea să afli că nu toți oamenii din jurul tău îți vor binele. S-ar putea să treci printr-o dezamăgire personală dureroasă. Încearcă să nu lași acest lucru să te afecteze mai mult decât trebuie.


Horoscop 22 septembrie 2022, Scorpion:

Scorpionii se numără printre cele mai geloase zodii. Ar trebui să-ți asculți intuiția și să reacționezi în consecință. Luna în Leu nu are cea mai bună influență asupra ta. Există posibilitatea să reacționezi spontan și să intri în conflict cu persoanele din jurul tău. Este recomandat să abordezi o atitudine cât mai liniștită.


Horoscop 22 septembrie 2022, Săgetător:

Săgetătorii au în plan o mică vacanță, dar planurile lor nu se aranjează așa cum își doresc. Chiar dacă visezi la timpul petrecut alături de cei(le) dragi, vor apărea câteva probleme de rezolvat la locul de muncă. Amânarea nu intră în discuție, prin urmare va fi nevoie să-ți lași planurile de vacanță pentru data viitoare.






Horoscop 22 septembrie 2022, Capricorn:

Horoscopul acestei zile arată că Capricornii trebuie să învețe să-și deschidă inima în fața celor din jur. De multe ori ești sufletul petrecerii, însă există perioade când nu reușești să te deschizi în fața persoanelor de lângă tine. Alege-ți prietenii(ele) cu atenție și încearcă să nu te ferești de sentimentele sincere față de aceștia(stea).


Horoscop 22 septembrie 2022, Vărsător:

Vărsătorii sunt creativi și au șansa să exprime acest lucru. Aștrii știu că treci printr-o perioadă tensionată, dar te ajută să-ți pui la punct planurile de viitor. S-ar putea chiar să primești ajutor din partea persoanelor dragi. Pentru tine lucrurile se vor rezolva în cea de-a doua parte a zilei.


Horoscop 22 septembrie 2022, Peşti:

Horoscopul zilei de azi arată că Peștii trebuie să fie atenți la starea lor de sănătate. Aștrii te sfătuiesc să nu neglijezi acest aspect din viața ta. Încearcă să pui lucrurile cap la cap și să-ți rezervi mai mult timp pentru odihnă. Ai nevoie de o perioadă în care să te deconectezi de la grijile zilnice.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS