Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 octombrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 1 octombrie 2022


Horoscop 1 octombrie 2022, Berbec:

Berbecii vor avea parte de o zi grea. Pentru tine luna nu începe foarte bine în plan personal. S-ar putea să treci printr-o despărțire, iar acest lucru să te afecteze mai mult decât ai fi crezut. Lucrurile se vor schimba pentru tine în zilele ce urmează. Fii răbdător(are) și ia tot ce e mai bun din fiecare situație.


Horoscop 1 octombrie 2022, Taur:

Ultimul lucru la care te-ai fi putut aștepta este să primești o surpriză romantică din partea partenerului(ei) de viață. Relația dintre voi doi a fost destul de rece în ultima vreme, iar tu erai convins(ă) de faptul că iubitul(a) tău(a) își dorește să mergeți pe drumuri separate. Se pare că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată, iar iubirea este din nou pe făgașul său natural.


Horoscop 1 octombrie 2022, Gemeni:

Gemenii trebuie să fie atenți la compromisurile pe care aleg să le facă. S-ar putea să intri în conflict cu propriile tale valori. Încearcă să rămâi sincer(ă) față de tine și de cei(le) din jurul tău. Dacă simți că nu mai rezonezi cu o anumită persoană din viața ta, cel mai bine ar fi să alegeți drumuri separate.






Horoscop 1 octombrie 2022, Rac:

Racii trebuie să învețe să nu mai ia lucrurile personal. Horoscopul zilei de azi arată că nativii(ele) din zodia Racului vor rămâne dezamăgiți(te) în decursul acestei zile. Așteptările mult prea mari te fac să realizezi că lucrurile nu sunt exact așa cum ți-ai fi dorit în realitate.


Horoscop 1 octombrie 2022, Leu:

Leii au parte de un început de lună extraordinar. Se pare că primești o veste bună de la locul de muncă. Este posibil să primești o mărire de salariu sau să fii avansat(ă) la serviciu. În ultima vreme ai dovedit că meriți tot ce este mai bun.


Horoscop 1 octombrie 2022, Fecioară:

Horoscopul zilei arată că Fecioarele au parte de un început de lună promițător. Primești o veste bună de la un/o apropiat(ă), iar acest lucru te motivează să duci la bun sfârșit proiectele pe care le-ai început. Se poate să fie nevoie să faci câteva sacrificii și să-ți pui timpul liber pe plan secundar. Locul de muncă s-ar putea să te solicite mai mult decât în mod obișnuit.






Horoscop 1 octombrie 2022, Balanţă:

Balanțele au o părere foarte bună despre ele însele, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din interacțiunile pe care le au cu ceilalți(lelalte). Ai trecut prin câteva transformări incredibile, iar acest lucru nu pare să se termine aici. Mai ai de bifat multe reușite înainte de a fi complet mulțumit(ă) de evoluția ta.


Horoscop 1 octombrie 2022, Scorpion:

Se prea poate să te simți exclus(ă) din grupul de prieteni(e). Începutul de lună este mai greu pentru tine. S-ar putea să fii sceptic(ă) și să pui sub semnul întrebării relațiile pe care le-ai format în ultima perioadă. Încearcă să-ți asculți intuiția și să aspiri la tot ceea ce e mai bun.


Horoscop 1 octombrie 2022, Săgetător:

Horoscopul de azi arată că Săgetătorii au parte de o zi extraordinară alături de prieteni(e) și cei(le) dragi lor. Lucrurile merg în direcția în care îți dorești și primești o veste bună de la locul de muncă. S-ar putea să pleci curând într-o călătorie de lungă durată. Ar fi bine să te pregătești temeinic.






Horoscop 1 octombrie 2022, Capricorn:

Capricornii s-ar putea să fie implicați într-un proiect nou. Ziua aceasta vine cu oportunități de dezvoltare în plan profesional. Pune în balanță fiecare aspect al veștilor pe care le primești. Ai nevoie de un echilibru în viața personală și profesională.


Horoscop 1 octombrie 2022, Vărsător:

Horoscopul acestei zile arată că Vărsătorii se bucură de reușitele lor alături de prieteni(e) și cei(le) dragi lor. Este o zi ideală pentru a-ți încărca bateriile. Primești o veste bună, iar acum este momentul oportun să sărbătorești. Zilele ce urmează s-ar putea să fie mai aglomerate decât în mod obișnuit.


Horoscop 1 octombrie 2022, Peşti:

Peștii muncesc foarte mult pentru ceea ce își doresc și se află într-o poziție favorabilă. S-ar putea ca la locul de muncă să primești o mărire de salariu sau să fii implicat(ă) într-un nou proiect. Cariera ta se află pe drumul cel bun, iar tu ești pregătit(ă) să avansezi și să aspiri la mai mult.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS