Echinocțiul de toamnă – 23 septembrie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Echinocțiul de toamnă – 23 septembrie 2022


Toamna își va intra pe deplin în drepturi odată cu echinocțiul din 23 septembrie 2022.


Berbec:

În relațiile și prieteniile tale, ai tendința să pui nevoile proprii pe primul loc. Acum, începi să înțelegi că este important să lucrezi cu alții(tele) pentru a crea dinamica pe care o vrei. Angajamentul și asumarea răspunderii pentru acțiunile tale nu este ceva care îți vine în mod natural sau ușor. Dar începi să realizezi că este important să fii conștient(ă) de sentimentele celor la care ții – mai ales când le ignori preocupările.


Taur:

A fost extrem de greu pentru tine să respecți o rutină. Dar haosul nu funcționează. Ai nevoie disperată de ordine pentru a fi sigur(ă) că te poți achita decent de toate responsabilitățile și să finalizezi proiectele în timp util. În loc să lași anxietatea să te învingă, creează un program care să-ți ofere libertatea de a-ți face planuri dintr-un capriciu, dar să te țină și pe drumul cel bun cu sarcinile.


Gemeni:

Dragostea plutește în aer! Nu trebuie să te grăbești într-o relație. Cunoaște puțin mai bine cealaltă persoană. Fă-ți timp pentru a dezvolta o prietenie și pentru a confirma că împreună sunteți compatibili. Dacă ești, atunci situația ta este pe cale să se transforme într-o dragoste fierbinte. Dacă nu, atunci te vei trezi căutând afecțiune în altă parte. Nu îți faceți griji. Ai de unde alege!






Rac:

Chiar acum, acasă este locul în care îți este inima. Ai descoperit că este mai distractiv să te relaxezi cu familia. Fă curățenie sezonieră și reamenajări minore, cum ar fi schimbarea perdelelor sau a cuverturilor, pentru a da un aer nou casei. Vei descoperi că, doar cu puțin efort, energia se va schimba.


Leu:

Energia ta este la cote maxime. Ai tras tare pentru a-ți finaliza sarcinile devreme. Deoarece ai reușit să termini totul cu viteză maximă, simți că poți lucra mai mult pentru a obține credit suplimentar. Avertisment: acest lucru s-ar putea întoarce împotriva ta. S-ar putea să fii copleșit(ă) de toate promisiunile, obligațiile și sarcinile pe care ți le-ai asumat. Nu mușca mai mult decât poți mesteca.


Fecioară:

Cu toții(ate) avem părți din noi pe care nu vrem să le împărtășim cu alții(tele). Cu toate acestea, există momente când umbra interioară iese la lumină să o vadă și ceilalți(lelalte). În loc să fugi de cele mai profunde și mai întunecate părți ale inimii și ale psihicului tău, începe să-ți iubești toate emoțiile – cele bune, cele rele și cele urâte – pentru a-ți îmbrățișa adevărata ființă și a sta în puterea ta.






Balanţă:

Este timpul tău să strălucești. Postează câteva fotografii pe rețelele sociale care să arate lumii întregi cât ești de fabulos(asă). Făcând acest lucru îți va crește încrederea și stima de sine. Vei aprecia adorația din partea prietenilor(elor) și susținătorilor tăi. Bucură-te de complimente, mulțumiri și toată dragostea care se îndreaptă spre tine în timpul echinocțiului.


Scorpion:

Ai nevoie de o pauză de la prietenii(ele) tăi(ale). Bineînțeles că îi/le iubești și îți pasă de ei(le), dar ai nevoie de o eliberare emoțională, departe de toate discuțiile din afară. Oprește telefonul pentru a scăpa de zgomot și deconectează-te de la lume. Lasă-te să meditezi în pace odată cu schimbarea sezonieră. Concentrează-te asupra conectării cu mintea, corpul și spiritul.


Săgetător:

Este timpul să te conectezi cu comunitatea ta locală. Acest lucru poate însemna să investești timpul și energia într-o organizație de caritate sau să înființezi o comunitate la școală. Un lucru este cert: nevoile sunt mari, ceea ce te va încuraja și mai mult să oferi. Conectează-te cu un proiect umanitar sau cu un grup cu o cauză care se aliniază cu convingerile tale. Sinceritatea și popularitatea ta vor încuraja mai mulți(te) colegi(e) să se ofere voluntar alături de tine.






Capricorn:

O mulțime de proiecte te înconjoară și ești bucuros(asă) să le faci. Dar chiar dacă ești încântat(ă) să îți asumi munca și eforturile școlare care vin în cale, s-ar putea să începi să dezvolți un caz serios de frică de eșec. Sfat: încearcă să găsești timp pentru a te decomprima, creând un echilibru între temele de la școală și viața socială. Este la fel de important să te relaxezi.


Vărsător:

Odată cu schimbarea anotimpurilor, este momentul ideal pentru a crea noi intenții. Aceasta înseamnă că va trebui să sapi adânc în inima ta pentru a găsi viziunile pe care vrei să le aduci la viață. Odată ce ești clar(ă) care sunt obiectivele și visurile tale, poți începe să le manifeşti. Și dacă te gândești să arăți dragoste, poți să o faci purtând culoarea roz. Vrei să-ți sporești încrederea? Recită zilnic afirmații despre măreția ta.


Peşti:

Intuiția ta este în flăcări chiar acum, ceea ce înseamnă că poți înțelege clar intențiile celorlalți(te). Descifrarea pentru cine este real și cine este fals va fi ușoară acum, deoarece deschizi ochii pentru a vedea adevărul multor situații și relații. Odată ce treci prin toamnă, conectează-te profund cu cei(le) care au intrat în viața ta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS