Cum afectează al treilea Mercur retrograd 2022 toate zodiile!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Cum afectează al treilea Mercur retrograd 2022 toate zodiile!


Cele mai afectate zodii de Mercur retrograd sunt: Balanța, Gemeni, Vărsător și Fecioară.


Berbec:

Te poți confrunta cu schimbări în viața socială, pozitive sau negative, în funcţie de acţiunile tale. Așa că răspândește energie pozitivă. Pot apărea și câteva complicații în diverse sfere ale vieții tale. Cu toate acestea, nu îți face griji, te descurci! Petrece timp de calitate cu copiii(lele), prietenii(ele) și familia.


Taur:

Se prea poate să te simți nervos(asă) fără niciun motiv anume. Folosește spiritualitatea pentru a stârpi această nervozitate. Acest retrograd îți va oferi noi oportunități, eliberându-te de rutina ta monotonă. De asemenea, cariera și viața ta socială vor fi îmbunătățite. Fii pregătit(ă) pentru aventură!


Gemeni:

E posibil să te confrunți cu probleme financiare. Nu lua în calcul intervențiile chirurgicale în această perioadă. Amână până după ieșirea din retrograd a lui Mercur, dacă acest lucru este posibil și nu este o urgență.






Rac:

Deși vei fi foarte energic(ă), te poți confrunta cu întârzieri de toate felurile. Călătoriile pot fi reprogramate, livrările ar putea fi întârziate sau finanțele pot fi blocate. Fii răbdător(are) şi orientează-te spre noi pasiuni pentru a-ți elibera energia.


Leu:

Acest Mercur retrograd va fi o perioadă întunecată și plictisitoare pentru tine. Te-ai putea simți deprimat(ă). Ieși cu prietenii(ele) și răsfață-te cu yoga sau orice fel de acțiuni de natură spirituală.


Fecioară:

Ești una dintre cele mai afectate zodii de acest retrograd. Te poți confrunta cu probleme financiare precum Gemenii. Dar, s-ar putea să ai unele succese în acest timp. Trebuie doar să nu forțezi lucrurile și să fii răbdător(are).






Balanţă:

Emoțiile tale pot fi dezechilibrate. Nu-i(le) ataca pe cei(le) apropiați(te), mai degrabă petrece timp cu tine și fă exerciții fizice.


Scorpion:

Vei fi foarte motivat(ă) în timpul acestui retrograd. Îți poți găsi jumătatea sau poate petreci mult timp cu prietenii(ele) și familia. Rămâi, însă, concentrat(ă) și asupra carierei.


Săgetător:

Poți traversa o perioadă grea pentru a menține echilibru între viața profesională și viața socială. De asemenea, te poți simți curios(asă). Și poți folosi această curiozitate în beneficiul tău.






Capricorn:

Te poți confrunta cu diverse piedici din cauza acestui retrograd. Trebuie să îți ții sub control finanțele și poate fi destul de greu să faci acest lucru.


Vărsător:

Acest retrograd te va împinge să iei câteva decizii importante cu privire la partenerul(a) de cuplu/viaţă, prieteni(e) sau familie. Gândește-te bine înainte de a face asta!


Peşti:

Te agită destul de mult acest retrograd. Totuși, este o perioadă favorabilă pentru a lucra la capitolul motivație.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS