Începe sezonul Fecioarei! (23 august – 22 septembrie)

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Începe sezonul Fecioarei (23 august – 22 septembrie)!


Fecioara adoră să fie productivă şi folositoare. Aceasta este energia disponibilă pentru tine o lună de zile.


Berbec:

Dacă ai dificultăţi să te concentrezi, reorganizează-ţi mediul unde munceşti ca să fie unul plăcut şi productiv pentru tine. Asigură-te că dai dovadă de consecvenţă făcând exerciţii fizice regulate şi având atenţie de dieta care să îţi dea mai multă energie în loc să îţi ia din ea.


Taur:

Vei avea oportunitatea să începi fie o nouă afacere, fie să aduci o îmbunătăţire substanţială în munca profesională pe care deja o ai. Ai putea şi să te implici într-o relaţie nouă de dragoste. Creativitatea ta atinge un vârf maxim, deci explorează căi noi în care să te poţi exprima mai eficient. Este un timp favorabil să începi un sport nou.


Gemeni:

Este un timp bun să rezolvi orice aspect ce ţine de familie şi să ai o discuţie deschisă cu orice membru(ă) al/a casei dacă este necesar şi situaţia o impune, cu rol constructiv şi productiv. Îţi este favorabil acum şi să începi o afacere nouă sau să munceşti de acasă.






Rac:

Este un timp prielnic să semnezi un contract sau să negociezi o afacere. Conexiunile sociale şi socializarea în general sunt sub aspecte favorabile, deci asigură-te că profiţi de această energie ca să ieşi în evidenţă şi să obţii avantaje depline.


Leu:

Ai şanse mari să îţi creşti veniturile în această perioadă sau să vii cu o idee nouă de afaceri care să aibă potenţial excelent financiar. Asigură-te că eşti atent(ă) la detalii şi că nu cheltui mai mult decât câştigi în această lună. Ţine evidenţa cheltuielilor, a facturilor şi plăţilor dar şi a veniturilor, ca să menţii echilibrul şi să obţii profit.


Fecioară:

Această perioadă din an este una pozitivă pentru tine pentru că Soarele îţi străluceşte în casa ta. Este o oportunitate să ai parte de un nou start proaspăt, să îţi stabileşti noi obiective şi vise pe care să le poţi manifesta iar tu ştii prea bine cum să împlineşti un vis sau o ţintă, prin muncă, perseverenţă şi seriozitate în tot ce faci. Este o perioadă favorabilă pentru o schimbare de imagine ori pentru a schimba ceva în felul în care te prezinţi lumii.






Balanţă:

Este o perioadă pentru finaluri, pentru împliniri şi energia lunii permite ca tot ce nu mai funcţionează pentru tine să iasă din viaţa ta. Nu fii tentat(ă) să ţii cu dinţii şi cu mâinile strâns, în special în relaţiile pe care le simţi că au depăşit timpul de valabilitate. Vei avea oportunitatea să te reinventezi în luna următoare când Soarele intră în semnul tău.


Scorpion:

Este o perioadă benefică să îţi reevaluezi priorităţile şi ce vrei acum de la viaţă cu adevărat. Dacă lucrezi în echipă vei avea succes pentru că este favorizată viaţa socială.


Săgetător:

Dacă te gândeşti să faci o schimbare în carieră sau să te duci din nou la şcoală ori la o formă de învăţare pentru a-ţi desăvârşi abilităţile şi a învăţa unele noi, este o perioadă excelentă să o faci. Dacă ai muncit asiduu pentru scopurile tale, vei începe să vezi succesul acum.






Capricorn:

Vei avea oportunitatea să înveţi ceva complet nou. Tu eşti cel(a) care decide cum vei folosi această energie. Fie te vei duce înapoi spre şcoală sau spre cursuri să te pui la punct cu noi tehnici şi informaţii utile, fie îi/le vei învăţa tu pe alţii(tele) ceva despre care ai şi pasiune, şi experienţă. Este un timp bun să îţi planifici o călătorie la distanţă şi să rezolvi orice aspecte legale.


Vărsător:

Această perioadă îţi poate aduce un suport financiar de la altă persoană sau de la o organizaţie. De aceea, este important să îţi verifici toate finanţele în detaliu: asigurările, debitele pe care le ai, ipotecile, investiţiile, taxele, pensiile şi în general orice formă de venit pleacă din buzunarul tău. Pune totul la punct în ordine ca să nu ai surprize în cursul lunii şi să te pregăteşti pentru o perioadă bună financiară.


Peşti:

Vei avea oportunitatea să rezolvi orice conflict sau neînţelegere cu oricine, indiferent de gradul de relaţie, doar dacă vei fi conştient(ă) de această energie şi de ajutorul primit din Univers. Fii foarte atent(ă) în cine ai încredere acum. Dedică-ţi timp suficient şi nu te grăbi în niciun fel de relaţie nouă, fie personală, fie de afaceri. Este vremea clarificării actualelor relaţii, pentru a merge cu ele mai departe curat şi transparent.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS