Horoscopul dragostei, iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, iulie 2022


Berbec:

Dacă ești într-o relație, aceasta funcționează foarte bine și partenerul(a) de viață va fi deosebit de afectuos(asă) și grijuliu(e). Cadourile vor veni la tine ca și cum ar fi Crăciunul. Te vei simți surprins(ă) și fericit(ă). Dacă ești singur(ă), dragostea te va surprinde. Cineva va începe să te urmărească, să te invite, să te seducă. Va fi ca și cum ai avea un semn în frunte care spune că ești liber(ă). Lasă-te iubit(ă) și distrează-te bine!


Taur:

Dacă ești căsătorit(ă) sau locuiești cu cineva, vei traversa un punct de cotitură, în care relația va trece printr-o mică criză, care te va face să te răzgândeşti la deciziile pe care le-ai luat. Este adevărat că problemele pe care s-ar putea să le întâmpini te vor influența simțitor. Dacă ești singur(ă), probabil că vei rămâne singur(ă) și te vei distra alături de prietenii(ele) tăi(ale). Asta nu înseamnă că vei înceta să flirtezi, chiar dacă nu te aștepți să găsești iubirea vieții tale în luna iulie.


Gemeni:

Dacă ești într-o relație, va fi o lună a schimbărilor, în care poți schimba tot ce nu funcționează între tine și partenerul(a) de viață pentru a fi fericit(ă). Dacă ești singur(ă), vei întâlni multe persoane și vei avea mare succes. Atât la serviciu, cât și prin prietenii(ele) tăi(ale), îți vei face noi cunoștințe, noi relații romantice sau pur și simplu aventuri.


Rac:

Dacă ești într-o relație, există iubire și totul urmează cursul normal fără fanfare sau dezacorduri. Dacă ești singur(ă), vei trăi o lună liniștită, poate mai liniștită decât ți-ai dori. Este foarte puțin probabil ca dragostea să îți bată la ușă. Te vei dedica familiei și prietenilor(elor).


Leu:

Dacă ești într-o relație, aceasta va continua să fie bună și va exista multă înțelegere. Dacă ești singur(ă), vei primi o mulțime de invitații la petreceri și întâlniri. Parcă ai o nouă viață și transformi totul în energie pozitivă. Cu dragostea, vom mai vedea!


Fecioară:

Dacă ești într-o relație, aceasta va traversa o lună foarte liniștită, fără suișuri și coborâșuri. Armonia și pacea au fost stabilite în viața ta de cuplu și vei fi fericit(ă). Dacă ești singur(ă), vei ieși cu prietenii(ele) și este puțin probabil ca iubirea să apară în viața ta. Mai târziu te va surprinde.


Balanţă:

Dragostea va fi cel mai important lucru pentru tine în luna iulie. Dacă faci parte dintr-un cuplu, tu și partenerul(a) de viață veți fi fericiți. Totul funcționează perfect între voi, există armonie, înțelegere și mult dialog. Dacă ești singur(ă), vei avea ocazia să cunoști pe cineva foarte special de care s-ar putea să te îndrăgostești.


Scorpion:

Dacă ai un/o partener(ă), vei trăi o lună cu multă instabilitate. Vei avea momente foarte bune, dar cu o viață socială bogată și mult flirt, ceea ce înseamnă probleme sau gelozie cu persoana iubită. Vezi ce faci, deoarece îți place să trăiești periculos, dar cel(a) de lângă tine cu siguranță nu. Dacă ești singur(ă), este o lună în care vei întâlni mulți oameni noi, dar te vei juca cu toți(ate). Vei avea relații sporadice și atât.


Săgetător:

Dacă ești într-o relație sau ești căsătorit(ă), atmosfera nu va fi cea obișnuită în primele trei săptămâni ale lunii iulie. Se pare că dialogul nu decurge cum ar trebui și vor începe să apară unele neînțelegeri. În schimb, ultima săptămână va fi fabuloasă. Dacă ești singur(ă), vei trăi o lună foarte animată, cu multe relații pasagere și multă seducție. Nu este o lună în care să te îndrăgostești, ci una să te distrezi.


Capricorn:

În ceea ce privește dragostea, vei greși luna aceasta. Dacă ai pe cineva sau ești căsătorit(ă), vei trece printr-o criză majoră ca și cuplu. Veți începe să scoateți rufele murdare afară și să vă certați. Va fi o perioadă grea din care vei ieși doar dacă relația este foarte sudată. Mulți(te) dintre voi veți sfârși cu o despărțire. Dacă ești singur(ă), luna iulie nu va fi luna iubirii pentru tine. Vei fi concentrat(ă) asupra prietenilor(elor) tăi(ale) și îi/le vei întâlni pentru a discuta, a face schimb de idei și a te distra.


Vărsător:

Dacă faci parte dintr-un cuplu sau ești căsătorit(ă), te vei simți foarte bine cu cel(a) de lângă tine și îți vor plăcea discuțiile pe care le veți avea. Dacă ești singur(ă), un/o prieten(ă) ți-ar putea prezenta pe cineva fermecător și inteligent, care te va captiva și te va face să te îndrăgostești.


Peşti:

Dacă ești căsătorit(ă) sau ești implicat(ă) într-o relație, vei fi bine luna aceasta. Vei continua să trăiești în armonie și te vei simți împlinit(ă) și mulțumit(ă) de momentele de care ai parte. Dacă ești singur(ă) și cauți un/o partener(ă), îl/o vei găsi în luna iulie. Ai putea întâlni pe cineva special, care te va face să te îndrăgostești.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS