Horoscopul zilei de joi, 11 august 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 11 august 2022


Horoscop 11 august 2022, Berbec:

Horoscopul zilei de azi le aduce Berbecilor dovada că atunci când își propun ceva, pot reuși. Este vorba despre finalizarea unor proiecte la locul de muncă sau poate chiar începerea unor diete sănătoase. Un telefon din partea unui(ei) prieten(e) îți va deschide noi idei. Nu te lăsa influențat(ă) de părerea celor din jur atunci când tu cunoști cu adevărat situația. În plan sentimental vei întâlni câteva momente contradictorii. Sentimentele tale sunt reale, însă cel(a) de lângă tine pare speriat(ă).


Horoscop 11 august 2022, Taur:

Ai nevoie de o mulțime de informații atunci când te înhami la un proiect important. De data aceasta, uiți să le ceri. Astăzi te simți timid(ă) și nu poți comunica așa cum îți dorești. De cele mai multe ori te vei simți fără vlagă. Spre sfârșitul zilei profiți de o anumită oportunitate. Petrece timp cu cei(le) dragi dacă simți că i-ai/le-ai neglijat în ultima vreme. Trebuie să faci orice îți stă în putință pentru a menține o relație sănătoasă, în special cu părinții.


Horoscop 11 august 2022, Gemeni:

În plan profesional se anunță o săptămână plină de reușite. Este momentul să îți descătușezi adevăratul potențial. Săptămâna viitoare te vei bucura de câteva zile de vacanță. Proiectele de viitor ajung să se concretizeze acum mai mult ca niciodată. Ar fi indicat să îți oferi câteva minute de răsfăț.






Horoscop 11 august 2022, Rac:

Emoțiile tale par azi mai intense ca niciodată. Te vei arăta obsesiv(ă) și gelos(asă) pentru momente care nu merită. În cele din urmă îți vei arăta încrederea și te vei lăsa purtat(ă) de sentimente mai bune. În cazul unei despărțiri, vei ști cu exactitate care este răspunsul final. Din fericire, ziua se va finaliza într-un stil aparte. Vei simți nevoia unei distrageri sau mintea ta se va aglomera cu proiecte în diverse forme.


Horoscop 11 august 2022, Leu:

Astăzi te simți extrem de motivat(ă) să duci la bun sfârșit cele mai dificile proiecte la care ai asistat până acum. Ai șansa de a te bucura de reușite, dar și de momente de liniște pe care le vei savura fără doar și poate. Din păcate, o cină în familie va distruge tot ambientul. O rudă apropiată îți va pune întrebări despre locul de muncă și îți va chestiona abilitățile de lider(ă). E important să alegi concentrarea și iubirea de sine în locul mâniei și al furiei exacerbate.


Horoscop 11 august 2022, Fecioară:

Să-ți exprimi creativitatea astăzi va fi floare la ureche. Tot ce vei întreprinde va fi învăluit în parfum, mistic și ezoteric. Transformarea ta totală va avea loc undeva la sfârșitul săptămânii viitoare, însă astăzi te simți recunoscător(are) că ai ales acest drum. Aceste sentimente îți întregesc credința că totul va fi bine și lumea te va cataloga drept o persoană optimistă. Cu toate acestea, vei simți o mică schimbare în comportament o dată ce ziua se va încheia. Ești una dintre cele mai puternice zodii de pământ, nu te lăsa înșelat(ă) de aparențe.






Horoscop 11 august 2022, Balanţă:

Horoscopul zilei te găsește optimist(ă). Cel puțin, în dimineața acestei zile ai cele mai frumoase gânduri. Dacă te simți încărcat(ă) de proiecte, le poți împărți cu colegii(ele). Din fericire, comportamentul tău îi/le va ajuta pe ceilalți(lelalte) să vadă cu adevărat ce gândești. Totul îți va fi motor de pornire astăzi. Indiferent că vorbim despre comportamente distructive sau benefice, acestea nu vor lipsi din meniul tău.


Horoscop 11 august 2022, Scorpion:

Nu trebuie să te simți vinovat(ă) pentru cuvintele dure pe care le-ai adresat în această dimineață. Indiferent de anturaj, este potrivit să îți găsești cuvintele cu fiecare ocazie. O viață sănătoasă și creativă te poate ajuta să-ți găsești orice sentiment pe care ai crezut că l-ai pierdut.


Horoscop 11 august 2022, Săgetător:

Tensiunile pot interveni atât în relația sentimentală, cât și în afaceri în această dimineață. Această energie poate fi distructivă cu adevărat dacă este vorba despre probleme financiare între tine și partenerul(a) tău(a). De asemenea, o problemă la locul de muncă te indispune. Din fericire vei avea șansa să-ți revezi soluțiile să le inovezi. Conectează-te cu copilul(a) interior(ară) și vezi ce are să-ți transmită pentru viitor.






Horoscop 11 august 2022, Capricorn:

Energia nativilor(elor) Capricorn va fi extrem de intensă în această dimineață. Starea prezentă va continua toată ziua, datorită optimismului de care dai dovadă. Pe lângă momentele de putere pe care le vei simți asupra ta, anumite situații te vor găsi îngrijorat(ă). Folosește energiile pozitive pentru a te integra în anumite grupuri. Caută genul de oameni pe care ți-i dorești acolo unde îți este cel mai frică să pășești. Universul face totul în favoarea ta și tu reușești să-ți îmbrățișezi părțile mai puțin frumoase ale comportamentului.


Horoscop 11 august 2022, Vărsător:

Astăzi vei avea șansa să-ți închei socotelile cu partenerul(a) de viață. Nu-ți fie teamă să retrăiești clipe din trecut. De data aceasta vei avea alte gânduri. Din fericire vei primi tot sprijinul prietenilor(elor), dar și familiei. Aceste energii pozitive vor continua timp de o săptămână, deși trebuie să mai acorzi timp și problemelor de la locul de muncă. Nu îți sacrifica timp personal pentru cadouri financiare, dar nici nu trebuie să neglijezi munca pentru a-l(o) face fericit(ă) pe cel(a) de lângă tine.


Horoscop 11 august 2022, Peşti:

Astăzi nu îți vei mai face timp pentru false prietenii și conversații care nu duc nicăieri. Chiar acum îți dorești să participi la mese care să-ți întregească cercul de cunoștințe. Vei fi mult mai tăcut(ă) ca de obicei și vei alcătui o retrospectivă a tuturor lucrurilor care te-au făcut să suferi. Îți vei pune multe întrebări despre drumul pe care te afli.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS