Horoscopul zilei de vineri, 12 august 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 12 august 2022


Horoscop 12 august 2022, Berbec:

Aştrii vă ajută să vă concentraţi asupra carierei mai mult timp. Din păcate, aceste gânduri te deconectează de realitate. De cele mai multe ori te poți găsi visând cu ochii deschiși. Insecuritățile și micile momente de timiditate vor reuși să te scoată din zona de confort. Folosește această energie pentru a călători în trecut și a vedea unde ai greșit de la bun început.


Horoscop 12 august 2022, Taur:

Horoscopul zilei de azi îți aduce probleme de comunicare cu șefii(ele). Trebuie să-i(le) eviți o perioadă pentru a nu interpreta anumite semne total greșit. Ai putea să te consulți cu prietenii(ele) atunci când primești oportunități financiare. Ai mici dubii în ceea ce privește meseria pe care o practici în prezent, dar totul se va rezolva în curând. Amicii(ele) îți vor fi suport și vei ajunge să simți o conexiune cu totul specială cu unul(a) dintre aceștia(stea).


Horoscop 12 august 2022, Gemeni:

Gemenii vor avea parte de evenimente importante la locul de muncă. Dacă depui efort, vei fi mândru(ă) de lucrurile realizate până acum. Vei trece printr-o perioadă de creștere economică. Aștrii te sfătuiesc să-ți salvezi economiile. Nu te agita dacă anumite proiecte nu îți ies așa cum dorești încă de la început. Vei dori să petreci timp de calitate alături de persoana iubită. Nu vei uita nici de familia extinsă.


Horoscop 12 august 2022, Rac:

Racii se trezesc frustrați în această dimineață. Nu vei dori să iei decizii prea radicale și te vei arăta încăpățânat(ă). Încearcă să-ți alegi luptele cu grijă, altfel vei avea de suferit. Spre finalul zilei partenerul(a) de cuplu se va arăta susținător(are) în toate demersurile pe care le vei arăta. Ține ochii larg deschiși pentru evenimente memorabile, asta pentru că Universul îți arată cele mai simple modalități de a te conecta cu cei(le) din jur fără a depune prea mare efort.


Horoscop 12 august 2022, Leu:

Doar simpla idee de a te ridica din pat și a merge la muncă îți va părea o corvoadă astăzi. Vei fi totuși motivat(ă) să ai grijă de tine și să-ți dedici timp pentru activitățile care te fac fericit(ă). Vei găsi modalitatea de a te vindeca de toate rănile din trecut. Descoperi de asemenea cum să închei anumite relații de care nu te mai ține nimic legat(ă). Nu te lăsa păcălit(ă) și lasă-ți vulnerabilitatea la vedere alături de cineva cu totul special.


Horoscop 12 august 2022, Fecioară:

Astăzi te simți copleșit(ă) de toate sarcinile pe care le-ai avut de înfruntat de-a lungul timpului. Te poți găsi iritat(ă), dezorganizat(ă) și mult prea stimulat(ă) de cereri venite din toate părțile. Nu te grăbi să-ți finalizezi sarcinile pentru că vei putea face greșeli. Energia ți se schimbă o dată ce soarele apune. Vei simți o acceptare din partea Universului ce va dura mai mult timp. Această stare de spirit va contribui și la creșterea în plan emoțional, în plan romantic și din punct de vedere al întâlnirilor.


Horoscop 12 august 2022, Balanţă:

Horoscopul zilei te va găsi nepregătit(ă) din punct de vedere sentimental. Din păcate, climatul aceste zile îți va accentua sensibilitatea. Vei ajunge să-ți jignești prietenii(ele) fără niciun motiv plauzibil. Încearcă să nu plătești cu aceeași monedă dacă cineva nu îți oferă respectul cuvenit. Comunicarea fără cunoaștere poate fi problema reală în această zi. Reacțiile îți vor fi mai ușor de controlat o dată ce timpul va trece.


Horoscop 12 august 2022, Scorpion:

Discuțiile matinale cu prietenii(ele) te pot aduce într-un punct din care nu vei mai ști cum să pornești înainte. E normal dacă îți dorești să te îndepărtezi de cei(le) care ți-au făcut rău. Ai nevoie de relaxare și acest lucru se observă cu ochiul liber. Spre finalul zilei te găsești mult mai energic(ă) și gata să pornești în noi aventuri. Oferă-ți șansa de a-ți redescoperi natura sălbatică atunci când vine vorba despre lucruri inedite pe care să nu le ratezi în viață.


Horoscop 12 august 2022, Săgetător:

Săgetătorii își găsesc cu greu motivația astăzi. Planetele par să nu se alinieze în favoarea lor. Ajungi să fii dezorganizat(ă) și uiți lucruri importante. Poate vrei să apelezi la câteva liste ce te pot ajuta azi. O emoție surprinzătoare te va înconjura către lăsarea serii. Aceste etape te pot trimite cu gândul către casa părintească, loc în care vrei să îți petreci sfârșitul de săptămână. Tot gândurile acestea îți pot oferi un imbold să te apuci de curățenie, eveniment ce merită indicat.


Horoscop 12 august 2022, Capricorn:

Capricornii sunt sfătuiți să evite cumpărăturile de orice fel în această dimineață. Cu toate că îți doreai să-ți schimbi viața, acest mod nu este tocmai indicat. Caută modalități să-ți satisfaci curiozitățile, asta pentru că setea de informații nu o poți opri.


Horoscop 12 august 2022, Vărsător:

Poți să fii puțin descumpănit(ă) din punct de vedere sentimental, însă până la sfârşitul zilei lucrurile se vor regla. Nu trebuie să te simți vinovat(ă) dacă dorești să petreci câteva clipe singur(ă). Nu este cazul să insiști pentru concediu prelungit, asta dacă nu este neapărat necesar. Vei simți dorința de a trăi în lux și opulență.


Horoscop 12 august 2022, Peşti:

Frica și anxietatea te pot opri din a face ceea ce-ți dorești în această dimineață. În cazul în care te afli alături de persoane care nu prezintă interes, te afunzi în bula ta. Te vei simți ușurat(ă) o dată ce ziua va trece și noaptea va reveni din nou.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS