Horoscopul dragostei, 11-17 iulie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 11-17 iulie 2022


Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Berbec:

Săptămâna aceasta este perfectă pentru tot felul de ocazii speciale, inclusiv orice întâlnire romantică. Cu energia astrală actuală, probabil că vei începe să descoperi ideile și gusturile, dar și opiniile altcuiva. Dacă ești deja implicat(ă) într-o relație, pare să existe o armonie de bază între tine și persoana iubită, care vă ajută să vă descurcați bine. Te vei bucura de atmosferă!


Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Taur:

Energia astrală din această săptămână este excelentă pentru a face echipă cu cineva nou care îți împărtășește ideile, convingerile și filosofia generală. Dacă ai început să te întâlnești cu cineva și ai speranță că se va transforma într-o relație mai profundă și mai pasională, atunci există toate șansele să se întâmple, dar s-ar putea să nu se întâmple peste noapte. Mai întâi trebuie să vă cunoașteți și să căpătați încredere unul(a) în celălalt(alaltă).


Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Gemeni:

Există o atmosferă foarte caldă în jurul tău în această săptămână. Este momentul perfect pentru orice petrecere sau întâlnire, deoarece cineva din jurul tău este foarte interesat de tine. Dacă ești în căutarea dragostei, atunci vei descoperi că, deși s-ar putea să nu se întâmple imediat, cu siguranță poți începe o relație cu cineva special în viitorul tot mai apropiat.






Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Rac:

Alinierea planetelor din această săptămână creează tocmai șansa de care ai nevoie pentru a cunoaște o anumită persoană pe care ai admirat-o de la distanță. Tot ce ai nevoie este oportunitatea de a iniția o conversație și de a spune ceva memorabil, astfel încât acel cineva să își amintească de tine. Deși poate începe ca o relație stimulată la nivel intelectual, s-ar putea transforma în ceva mai promițător mai târziu.


Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Leu:

Este posibil să ai parte de o experiență unică în dragoste în această săptămână. Dacă reușești să te întâlnești cu alte persoane, asigură-te că le inviți pe cele pe care le consideri fascinante și pe care ai dori să le cunoști mai personal. O persoană în special se poate dovedi mult prea atrăgătoare pentru a o trece cu vederea. Cu siguranță vei dori să descoperi câteva dintre secretele ei.


Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Fecioară:

Atmosfera astrală din această săptămână te încurajează să ai o abordare mai blândă și mai sensibilă față de cineva special din viața ta. Dacă ți-ai dori ca acea persoană să fie altfel decât este, acest lucru ar putea să o determine să nu mai fie sinceră față de tine. Permite-i să fie ea însăși și va fi mai fericită deoarece se va simți confortabil în prezența ta.






Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Balanţă:

S-ar putea să crezi că ți-ai întâlnit sufletul pereche în această săptămână. Dacă vei participa la o mică petrecere sau la un eveniment social, ar putea să apară sentimentul de dragoste la prima vedere. Cineva special va avea un asemenea efect asupra ta. Vei fi supus(ă) unor emoții puternice, dar nu te lăsa prea purtat(ă) de val!


Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Scorpion:

Alinierea planetară din această săptămână te ajută să fii mai blând(ă) și mai relaxat(ă) decât te-ai simțit de ceva timp. Dacă ai posibilitatea de a ieși la o întâlnire, atunci probabil că va fi o ocazie foarte romantică și memorabilă. Vei fi surprins(ă) de cât de ușor ești fermecat(ă), dar rămâi totuși măcar cu un picior pe pământ!


Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Săgetător:

Nu lăsa grijile tale obișnuite să te împiedice să ieși și să te distrezi bine în această săptămână. Energia astrală actuală te încurajează să te îmbraci în unele dintre cele mai originale haine ale tale și să te asiguri că arăți cel mai bine. Dacă poți să ieși să socializezi, ai putea întâlni o persoană care va fi surprinsă plăcut de stilul tău unic, așa că merită să investești timp în asta!






Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Capricorn:

Energiile astrale din această săptămână îți oferă șansa de a sărbători un eveniment alături de o persoană specială. Profită de această șansă pentru a comunica și pentru a duce conversația respectivă mai departe către tot ceea ce ai sperat și imaginat vreodată că va fi. Poți dezvolta o relație puternică și profundă, care va fi o mare sursă de bucurie în viața ta.


Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Vărsător:

Dacă nu faci ceva destul de clar, elementele vieții tale sentimentale ar putea deveni foarte confuze. Energia astrală din această săptămână are același efect ca o zi cu ceață, iar cuvintele sau anumite declarații făcute de tine pot fi înțelese în mai multe moduri diferite. Prin urmare, este înțelept să acționezi inteligent și să îți exprimi foarte clar punctul de vedere.


Horoscopul dragostei 11-17 iulie 2022, Peşti:

Energia astrală din această săptămână aduce cu ea o oportunitate de aur de a-ți întinde aripile și de a descoperi noi interese care te motivează. Dacă ești în căutarea dragostei, atunci să îți faci niște prieteni(e) buni(e) ar putea fi un început.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS