Horoscopul dragostei, 11-17 aprilie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 11-17 aprilie 2022


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Berbec:

Poziția aștrilor din această săptămână îți oferă șansa de a readuce tensiunea din cuplu, deoarece atmosfera a fost cam incendiară în ultima vreme. Probabil că acest lucru este exact ceea ce ai nevoie, deoarece preferi o viață liniștită și prea multă schimbare poate fi rea pentru tine. Așadar, pentru moment, relaxează-te, gândește-te la lucruri pozitive și dă-ți voie de te bucuri de o odihnă așa cum meriți.


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Taur:

S-ar putea să îți fie foarte greu să legi două vorbe în această săptămână, în ciuda înțelegerii minunate a limbajului și a capacității tale de a comunica fluid. Poziția aștrilor reduce cumva toate aceste abilități și, brusc, totul e numai ceață. S-ar putea să simți că trebuie să te gândești serios la relația ta actuală, dar, de fapt, ar fi mai bine dacă nu ai face-o. Doar las-o să curgă de la sine o vreme.


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Gemeni:

Biroul sau locul tău de muncă ar putea fi locul în care pasiunea te lovește în mijlocul ființei tale, având în vedere configurația astrală actuală. Deși poate nu ai acordat prea multă atenție acestei persoane în trecut, cu siguranță o vei face în această săptămână. O conversație pe care o veți avea vă face ca împreună să realizați că între voi există o chimie inconfundabilă și extrem de puternică. Se anunță o situație interesantă!


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Rac:

Configurația astrală din această săptămână face ca viața ta sentimentală să iasă în evidență. Într-adevăr, este excepțional, pentru că vei descoperi că o persoană pe care ai considerat-o doar un/o prieten(ă) este mult mai mult decât atât. Un eveniment la care participați împreună scoate în evidență sentimente mai profunde, ceea ce este atât incitant, cât și puțin tulburător.


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Leu:

Poziția aștrilor din această săptămână s-ar putea să te împiedice să duci la bun sfârșit un plan actual sau să implementezi o decizie importantă. S-ar putea să te întrebi cum ai reușit să ajungi la o anumită concluzie radicală și, poate, să începi să pui la îndoială propria sănătate mentală. Relația în care ești implicat(ă) va reveni la normal în câteva zile, așa că stai fără griji și fă ceea ce vine de la sine. Va avea șanse mult mai mari să funcționeze.


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Fecioară:

Deși ai tendința să încerci să-ți mulțumești partenerul(a) actual(ă) sau potențial(ă) în loc să acționezi uneori din propria cunoaștere interioară, poziția aștrilor din această săptămână te încurajează în mod activ să reflectezi la ceea ce ai vrea să faci. Nu atât în sensul de a găsi următorul cel mai logic pas, cât a intra în contact cu sentimentele tale și de a asculta cu mare atenție ceea ce au de spus.


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Balanţă:

Poziția aștrilor din această săptămână îl/o încurajează pe poetul(a) din tine să-și facă apariția. De obicei, nu te interesează cuvintele și alegi să vorbești direct și la obiect în orice situație. Cu toate acestea, simți mișcări creative în tine și dorința de a le împărtăși cu cineva drag. Bucură-te de această explozie de inspirație, așa cum, cu siguranță, o va face iubitul sau iubita ta.


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Scorpion:

S-ar putea să obții un răspuns clar la o întrebare clară în această săptămână. Cumva, când vine vorba de o problemă crucială, unei persoanei dragi (iubit, iubită) îi este mai ușor să se sustragă de la răspuns și să schimbe subiectul. S-ar putea să nu afli adevărul din gura lui/ei, dar îl vei afla pe altă cale și apoi poți lua o decizie cu privire la ce să faci în continuare.


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Săgetător:

Poziția astrală din această săptămână înseamnă că o problemă dintre tine și partenerul(a) de viață, care a devenit un obstacol real și tangibil în calea unei comunicări adevărate, poate începe treptat să se înmoaie și să se rezolve. Poți începe procesul de a descoperi ce a mers prost și cum puteți împreună să îndreptați lucrurile și să faceți totul corect. Cheia este să fiți blânzi unul(a) cu celălalt(alaltă) și să vă ascultați cu adevărat. Acest lucru va fi vindecarea și salvarea voastră.


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Capricorn:

S-ar putea ca în această săptămână să ți se pară că atmosfera dintre tine și iubirea ta să fie un pic prea sentimentală și romantică pentru gusturile tale. Altfel spus, siropoasă. Spre surprinderea multora, asta te poate determina să devii oarecum distant(ă) pentru a evita să ai de-a face cu jumătatea ta. Săptămâna aceasta, aștrii îți aduc un contact mai profund cu sentimentele tale, iar acest lucru te poate face să te simți inconfortabil(ă). Ai răbdare cu tine însuți(ăți)!


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Vărsător:

Săptămâna aceasta se simte ca și cum a fost făcută special pentru tine și partenerul(a) tău(a) de viață actual(ă) sau viitor(are). Poți obține tot ce e mai bun din asta dacă decizi să te relaxezi și să iei lucrurile mai ușor. Pentru a face acest lucru atât de dificil pentru tine, fă-ți timp pentru a crea o atmosferă caldă și primitoare. De asemenea, folosește fiecare truc din cărțile romantice pentru a face din asta o sărbătoare a dragostei pe care v-o purtați unul(a) altuia(eia).


Horoscopul dragostei 11-17 aprilie 2022, Peşti:

Configurația astrală face ca această săptămână să fie una destul de importantă în ceea ce privește viața ta sentimentală. Dacă ești deja într-o relație de lungă durată, atunci fii pregătit(ă) să vă îndrăgostiți din nou unul(a) de celălalt(alaltă). Dacă ești în căutarea jumătății tale, atunci s-ar putea să o vezi și să-ți simți inima și pulsul bătându-ți nebunește. Tot ce trebuie să faci în continuarea este să încerci să cunoști mai bine acea persoană.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS