Horoscop indian, 11-17 aprilie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 11-17 aprilie 2022


BERBEC, Mesha:

Se anunţă o perioadă favorabilă carierei. Ai energie şi te avânţi în proiecte noi cu tot entuziasmul şi cu toată încrederea. Duci la împlinire sarcinile pe care ţi le propui. La un singur lucru ar trebui să fii atent(ă) în tot acest parcurs: nu te angaja în mai multe sarcini deodată. Administrează fiecare misiune şi proiect unul(a) câte unul(a), fără să te aglomerezi.


TAUR, Vrishabha:

A venit momentul să faci ceea ce-ţi doreşti, aşa cum doreşti. Poate că este vorba de o schimbare a carierei, poate că îţi asumi nişte riscuri şi treci peste anumite decizii ale superiorilor(arelor). Vestea bună este că rezultatele se anunţă favorabile. În plan profesional se anunţă o săptămână palpitantă, însă toate eforturile vor fi răsplătite.


GEMENI, Mithun:

E o săptămână în care se anunţă situaţii complexe, în care vei fi mai neliniştit(ă) şi mai certăreţ(aţă) decât de obicei. Cheltuielile ar putea creşte în această perioadă, de aceea este nevoie să fii atent(ă) la ce cumpărături faci. Fă exerciţii de relaxare, de respiraţie, pentru a-ţi ţine emoţiile puternice sub control.






RAC, Kataka:

În plan profesional, această săptămână aduce şansele unei promovări sau a unei creşteri salariale. Din punct de vedere sentimental, dacă eşti singur(ă), poţi întâlni persoana la care visezi. De altfel, personalitatea ta o încurajează să fie mai îndrăzneaţă, iar ţie nu-ţi rămâne decât să răspunzi afirmativ invitaţiei.


LEU, Simha:

Deşi pe de o parte eşti hotărât(ă) să îţi asumi responsabilitatea pe deplin, pe de altă parte simţi nevoia să evadezi într-o lume fără griji şi responsabilităţi. Evită cheltuielile mari pe lucrurile de care nu ai nevoie. În acest fel îţi vei salva fondul de economii. Chiar dacă se anunţă ceva măriri ale veniturilor, asta nu înseamnă că trebuie să le iroseşti doar de dragul cumpărăturilor.


FECIOARĂ, Kanya:

E o săptămână în care îţi îndrepţi atenţia spre viaţa sentimentală. Dacă eşti singur(ă) va trebui să înveţi să te pui mai bine în valoare, să îţi faci o reclamă mai bună. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, se anunţă câteva cheltuieli legate de reamenajarea dormitorului. Schimbările sunt benefice pentru amândoi.






BALANŢĂ, Tula:

Apar mai multe oportunităţi să câştigi bani, în această perioadă. Locul de muncă pare un loc pozitiv şi benefic pentru dezvoltarea ta. Nu este exclus să-ţi impresionezi şefii(ele) şi colegii(ele), iar eforturile tale să nu rămână fără ecou. Intensitatea emoţională este destul de mare şi poţi părea agitat(ă). Dar încearcă să te linişteşti pentru a nu transmite şi celorlalţi(te) starea ta de nervozitate.


SCORPION, Vrishchika:

E o perioadă excelentă pentru finanţele tale. Graficul veniturilor arată o linie constantă şi asta doar pentru că eşti atent(ă) la cheltuieli. Eşti vibrant(ă) şi entuziast(ă), iar energia ta extraordinară atrage în jurul tău oameni interesanţi. Dacă eşti singur(ă), ai toate şansele să întâlneşti persoana care să-ţi ofere afecţiunea şi căldura de care ai nevoie. Universul îţi transmite mesajul că nu ai de ce să te temi. Păşeşte înainte cu încredere!


SĂGETĂTOR, Dhanus:

În această săptămână faci o analiză a evenimentelor care s-au petrecut în viaţa ta. Învaţă ce ai de învăţat şi priveşte cu încredere spre viitor. Dacă eşti pregătit pentru a începe o relaţie nouă, acum pare un moment prielnic. Acţionează! Cheia este să te sincronizezi cu potenţialul(a) partener(ă), să faci ceea ce simţi şi să te distrezi.






CAPRICORN, Makara:

Pot apărea situaţii care să te facă să-ţi pierzi încrederea de sine. Nu privi lucrurile ca pe un final, ci ca pe un nou început. Numai aşa îţi poţi securiza viitorul. Încearcă să te fereşti de controverse şi conflicte care să-ţi consume energia şi care să te facă să te îndoieşti de abilităţile proprii.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Te simţi atras(ă) de sfera spirituală. Încetineşti puţin ritmul şi eşti mai atent(ă) la ceea ce se petrece în jurul tău. Această conştientizare a prezentului îţi dă sentimente puternice. Eşti mai tolerant(ă), mai înţelegător(are). Îi/Le încurajezi pe ceilalţi(lelalte), îi/le ajuţi, iar această atitudine te face să te simţi mai împlinit(ă), mai creativ(ă).


PEŞTI, Meena:

Fii atent(ă) la capitolul sănătate în această săptămână. Unii(ele) dintre voi ar putea experimenta dureri de cap sau musculare. În jurul tău apare o situaţie critică ce-ţi macină nervii. Deşi te înnebuneşte, trebuie să-ţi păstrezi calmul. Eşti singurul(a) care poate îndepărta această problemă. Fii calm(ă) şi răbdător(are) şi vor apărea şi soluţiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS