16 aprilie 2022: Lună Plină Roz, un fenomen extraordinar pe cer

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
16 aprilie 2022: Lună Plină Roz, un fenomen extraordinar pe cer


Pregătiţi-vă pentru Luna Plină Roz! Luna Plină a lunii aprilie răsare în noaptea de sâmbătă, 16 aprilie 2022. Ea este numită în mod tradiţional Luna Roz. Iată tot ce ar trebui să ştii despre acest fenomen extraordinar de pe cer.


Când se poate vedea Luna Plină Roz în aprilie 2022?

În noaptea de sâmbătă, 16 aprilie. Pentru a vedea această minunată Lună Plină de primăvară, găseşte o zonă deschisă şi urmăreşte cum Luna se ridică chiar deasupra orizontului, moment în care va apărea mai mare şi va căpăta o nuanţă aurie!


De ce se numeşte Luna Roz?

Numele de Lună Plină folosit de „The Old Farmer’s Almanac” provine din mai multe locuri, inclusiv surse native americane, coloniale americane şi europene. În mod tradiţional, fiecare nume de Lună Plină din parcursul unui an are denumirea ei.






Deşi ne-am dori ca acest nume să aibă de-a face cu culoarea Lunii, realitatea nu este la fel de mistică sau de uluitoare. De fapt, Luna Plină a lunii aprilie a corespuns adesea cu înflorirea timpurie în primăvară a unei anumite flori sălbatice originare din estul Americii de Nord: Phlox subulata – numită în mod obişnuit phlox târâtor sau phlox de muşchi – care este cunoscută şi cu numele de „muşchi roz”.

Datorită acestei asocieri sezoniere, această Lună Plină a ajuns să fie numită Lună „Roz”!


Berbec:

Berbecii sunt puși pe fapte mărețe, iar asta se va observa cel mai bine odată cu Luna Plină. Data de 16 aprilie poate veni cu semnarea unui contract bănos și noi planuri de viitor.


Taur:

Taurii pot face compromisuri în această perioadă și sunt extrem de determinați să dovedească abilitățile pe care le au în administrarea crizelor de la serviciu.


Gemeni:

Gemenii sunt prinși în situații mai complicate. Trebuie să fie prezenți în mai multe locuri, uneori chiar să facă pace între persoane sau tabere care nu se suportă. Însă, iese la iveală capacitatea lor de a media conflictele.






Rac:

Racii au o perioadă extrem de bună cu ocazia Lunii Pline. Nu e exact așa cum se așteptau, dar nu au motive să se plângă.


Leu:

Pentru Lei urmează noi direcții în carieră și în planul sentimental și sunt extrem de concentrați asupra ideilor pe care le vor îmbrățișa.


Fecioară:

Fecioarele sunt pline de energie și emoții intense. Luna Plină le dă o forță cu care rar s-au întâlnit.






Balanţă:

Balanțele devin și mai ambițioase și își fac planuri mărețe. Pentru acești(ste) nativi(e), există avantajate în planul financiar.


Scorpion:

Scorpionii sunt preocupați în special de sufletul lor în această perioadă. Unii se pot îndrăgosti la prima vedere.


Săgetător:

Săgetătorii reușesc să facă pace cu persoane cu care nu au mai vorbit de foarte mult timp. Se anunță mari schimbări în viața acestor nativi(e).






Capricorn:

Capricornii ar putea fi mai irascibili decât de obicei. Nu sunt tocmai în apele lor. Luna Plină le perturbă liniștea.


Vărsător:

Vărsătorii prind gustul succesului și împărtășesc cu oamenii din jur reușitele pe care le au. Este o perioadă glorioasă pentru ei.


Peşti:

Peștii sunt într-o dispoziție extrem de bună. Unii dintre ei ar putea porni într-o călătorie cu iz spiritual, inițiatic.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS