11-29 aprilie 2022: Mercur în Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11-29 aprilie 2022: Mercur în Taur


Putem fi cam încăpăţânaţi(te), ţinând cu dinţii la punctul nostru de vedere în toate aspectele pe care le gândim. Asta poate însemna să nu vedem şi alt punct de vedere pentru că suntem prinşi(se) în propria poveste şi nu putem gândi în afara ei.


Berbec:

Este uşor să te simţi căzut(ă) dacă nu realizezi aşa de mult precum ai gândi, dar dacă vei fi măcar pe jumătate productiv(ă) pe cât doreşti şi gândeşti, vei ieşi din acest tranzit şi cu bani în plus.


Taur:

Vibraţiile astrale sunt total în sincronie cu tine şi te vei simţi foarte bine. Gândeşti mai clar, comunici mai eficient şi faci toate treburile ce le ai de făcut, deci acest sezon al tău îţi va aduce beneficii frumoase. În următoarele săptămâni vei vedea cum vei exprima ceea ce gândeşti cu uşurinţă, te vei simţi mult mai încrezător(are) şi vei reuşi să te menţii cu capul la suprafaţă fără nicio problemă deşi ai mult de muncă.


Gemeni:

Tu eşti un semn de aer mutabil iar Taurul este un semn fix de pământ, deci nu aveţi nimic în comun, aşadar următoarele săptămâni cu Mercur în Taur te pot face să te simţi ca şi cum eşti un/o somnambul(ă). Vorbitul îţi poate fi mai dificil, transformarea gândurilor în cuvinte poate părea ca o luptă internă şi când reuşeşti să te exprimi te poţi simţi ca şi cum nimeni nu îţi acordă atenţie. Însă sunt săptămâni necesare tocmai pentru a te orienta în tine, să lucrezi cu tine însuţi(ăţi) iar izolarea pe care o simţi poate fi transformată în ceva pozitiv dacă reuşeşti să te focalizezi asupra ta.






Rac:

Tu ai o perioadă tare bună cât timp Mercur este în vibraţia Taurului! Prieteniile îţi vor fi luminate în plus, ceea ce înseamnă că grupul în care porţi discuţii este activ din plin iar tu eşti efervescent(ă) în a trimite mesaje, a da şi primi telefoane, iar persoana iubită te poate face să te simţi înconjurat(ă) de dragoste.


Leu:

În timp ce Mercur în Taur face ca fiecare zodie să se simtă mult mai productivă, zodia ta este în mod particular focalizată asupra muncii acum. Iei în considerare cariera ta şi mai mult, imaginea ta publică şi cărarea viitoare a vieţii. Vei comunica mult mai mult cu şefii(ele) sau cu colaboratorii(arele), vei da telefoane importante, mesaje, e-mailuri, scrisori şi poţi chiar să vezi că primeşti o ofertă de serviciu sau că răsare o altă oportunitate. Eşti în lumina reflectoarelor acum, deci fă tot ce poţi să străluceşti tare în plan profesional pentru că te poate aştepta o promovare, un beneficiu dacă îţi joci cărţile bine.


Fecioară:

Mercur, coordonatorul tău, este în zodia înţeleaptă de pământ Taur ceea ce înseamnă că vei vibra tare frumos în acest sezon! Prioritatea de top a lui Mercur aici este să te ajute să îţi lărgeşti orizonturile acum. Dacă înveţi orice, acesta este un tranzit excelent pentru tine, iar dacă nu ai mai fost demult implicat(î) în fenomenul învăţatului, tot ai o multitudine de lucruri de învăţat. Fie că este vorba de un curs, o carte bună sau documentare, te poţi baza pe faptul că acum te vei expanda mental şi vei deveni o persoană mult mai dotată intelectual.






Balanţă:

Mercur în Taur îţi ajută zodia să devină foarte focalizată asupra unor subiecte adânci şi profunde dar şi asupra relaţiilor tale cele mai strânse şi personale. Este o perioadă minunată să te scufunzi în orice fel de concepte paranormale, metafizice, psihologice şi este un timp prielnic să îţi cunoşti partenerul(a) la un nivel mai implicat. Vei forma conexiuni adânci de valoare cu alţi oameni acum, intuiţia îţi este mai puternică ca oricând şi poţi experimenta conversaţii transformatoare cu cineva când abordezi subiecte serioase şi profunde.


Scorpion:

Mercur va fi în zodia ta opusă Taur până în 11 mai şi tu eşti chemat(ă) să îţi întorci atenţia spre relaţiile tale. Orice relaţie unu la unu când eşti pe picior de egalitate cu cineva, fie că e vorba de un/o partener(ă) de inimă, de afaceri sau un/o bun(ă) prieten(ă) – este focalizarea primară al acestui tranzit.


Săgetător:

Tu munceşti mai tot timp în perioada asta şi graţie vibraţiei lui Mercur în Taur îţi vei întări această temă fapt ce te ajută să îţi faci viaţa cât de productivă se poate. Îţi asumi mai multe responsabilităţi la muncă, lista de lucruri de făcut este nesfârşită şi sunt rare momentele în care eşti în stare să fii doar tu şi atât. Da, pare greu şi frustrant dar nu este rău. Dacă nu te plângi şi iei partea bună a acestui tranzit, foloseşte această ocazie ca să îţi faci viaţa cât mai organizată cu putinţă pentru că atunci când vor veni tranzite mult mai orientate asupra distracţiilor, tu să fii deja pregătit(ă), culegând şi roadele muncii de acum!






Capricorn:

Deşi Mercur în Taur este aproape în totalitate despre muncă, tu chiar vei avea o perioadă excelentă în timpul acestui tranzit! Sezonul Taurului şi vibraţiile lui Mercur în Taur îţi activează sectorul bunului noroc care guvernează romantismul, creativitatea şi distracţia! Viaţa ta sentimentală străluceşte, te simţi mult mai inspirat(ă) şi nivelul de motivaţie este la cote înalte. Practic, străluceşti!


Vărsător:

Viaţa îşi încetineşte considerabil motoarele pentru zodia ta atunci când are loc acţiunea cosmică cu Mercur în Taur. Prioritatea ta principală va fi viaţa de acasă şi familia ta. Este un timp favorabil să dai strigarea printre membrii(ele) familiei, să vezi ce mai fac, să îţi cunoşti mai bine oamenii cu care împarţi casa sau doar să îţi redecorezi spaţiul (ştii că Taurul are un ochi bun pentru estetică).


Peşti:

Tu vei descoperi că viaţa chiar are ritm cu Mercur în Taur, cel puţin pentru zodia ta. Primeşti şi trimiţi mult mai multe e-mailuri, mesaje, telefoane şi porţi conversaţii importante. Aşteaptă-te la noi oportunităţi profesionale, la invitaţii la diverse reuniuni şi la multe socializări prin intermediul aplicaţiilor cu care lucrezi! Profită de această ocazie unică !








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS