Horoscopul sănătății, martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, martie 2022


Berbec:

Sectorul sănătății este plin de planete, însă fiind vorba de o Lună Nouă aici și de o conjuncție benefică, cel mai probabil nativii(ele) se vindecă emoțional, fizic, psihic. Luna aceasta pot să apeleze la tehnici de vindecare alternativă, la spiritualitate; toate acestea se vor dovedi benefice pentru ei(le). O schimbare a stilului de viață, în care să-și acorde timp să se odihnească mai mult, i-ar/le-ar ajuta acum. Unii Berbeci se pot preocupa mai mult de sănătatea celor dragi. După ce Soarele va intra în zodia lor, nativii(ele) vor renaște și își vor recăpăta energia și pofta de viață.


Taur:

Horoscopul sănătății arată că este o perioadă care aduce Taurilor mult stres profesional, multă agitație din cauza responsabilităților care le cad pe umeri, de aceea sunt sfătuiți să aibă mare grijă la odihnă. Au nevoie să-și reîncarce bateriile. Când Soarele va intra în Berbec s-ar putea să intre într-o perioadă de interiorizare și să fie nevoiți să se preocupe de unele probleme mai vechi pe care le-au ignorat.


Gemeni:

Este posibil ca starea de sănătate, deși bună la modul general, să fie amprentată de momente de oboseală, în care nevoia nativilor(elor) de odihnă să fie mai mare. Este o perioadă în care pot călători și asta îi/le poate relaxa pe mulți(te). În preajma Lunii Pline emoțiile pot fi mai intense și va fi mai greu să împace și cariera, și familia, și nevoile lor, și cerințele altora.






Rac:

Este o lună bună din punctul de vedere al sănătății. Racii pot descoperi noi terapii alternative și pot începe o dietă alimentară, un regim. Posibil ca în preajma Lunii Pline să fie mai agitați emoțional și să se confrunte cu insomnii, dat fiind că Luna le este guvernatoare. Este o lună favorabilă călătoriilor și nativii(ele) chiar sunt sfătuiți(te) să-și ia o vacanță în martie și să se plimbe mai mult.


Leu:

Este delicată întâlnirea Soarelui, guvernatorul Leilor, cu Jupiter pentru că acesta din urmă are tendința de a amplifica ceea ce găsește, iar dacă nativii(ele) se tem de ceva, atunci pot deveni chiar ipohondri(e). Cei(le) care au avut problemele de sănătate ar trebui să le depășească în martie, iar către finalul lunii să-și programeze o călătorie.


Fecioară:

Sănătatea poate avea de suferit dacă nativii(ele) exagerează cu munca și nu se responsabilizează vizavi de starea lor generală. Șansele de a se suprasolicita sunt mari, prin urmare trebuie să încerce să-și schimbe stilul de viață cu unul mai sănătos. Se cere o astfel de schimbare.






Balanţă:

Sănătatea poate da unele bătăi de cap în luna aceasta, dat fiind că Jupiter este în tranzit pe acolo și activat de Soare. Dacă există probleme ignorate, acestea nu vor mai putea fi trecute cu vederea. În schimb, nativii(ele) au și șanse de la Univers să descopere tratamente alternative pentru a-și îmbunătăți starea. O vizită la medic ar fi indicată, chiar și pentru un control de rutină. Luna Plină poate aduce zile cu oboseală avansată și epuizare psihică.


Scorpion:

Nu este o lună care să aducă probleme de sănătate, însă este de preferat ca nativii(ele) să-și găsească echilibrul emoțional și pacea interioară pentru a fi liniștiți(te). După 20 martie se pot lumina o serie de probleme de sănătate sau poate fi vorba de un interes aparte pentru a vindeca ceva mai vechi. Oricum, se poate îmbunătăți starea generală.


Săgetător:

Nu se întrevăd probleme de sănătate, iar dacă vor reuși să-și mențină în echilibru emoțiile, vor trece cu bine peste luna aceasta. Cei(le) care merg să-și facă analize vor afla vești bune. După 20 martie va crește cheful de distracție - și pofta de viață și de aventură va fi mult mai mare.






Capricorn:

Capricornii au avut parte de Marte în tranzit prin zodia lor, deci au avut de partea lor energia planetei, însă au fost și agitați din cauza aceasta. De acum se liniștesc și nu ar fi rău să discute cu persoane de încredere pentru a-și spune necazurile sau să-și ia o vacanță și să se plimbe. Oricum, un remediu bun luna aceasta sunt plimbările în natură și excursiile.


Vărsător:

Venus și Marte părăsesc axa sănătății după o perioadă în care au provocat nativii(ele) și luna martie se anunță mai bună din acest punct de vedere. Este momentul ca Vărsătorii să-și îmbunătățească starea generală, să facă și ceea ce le place și să se apuce de sport. Marte intră în zodia lor, le aduce energie, dar există și posibilitatea să devină mai agitați și irascibili, de aceea mișcarea îi va ajuta.


Peşti:

Spiritualitatea și credința devin importante acum, când Venus și Marte s-au mutat pe axa sănătății. Este momentul în care unele terapii alternative pot da rezultat, în care ajutorul psihologic poate fi de bun augur. Mulți Pești pot reuși să scape de obiceiuri toxice și astfel să-și îmbunătățească starea generală. Este nevoie să se odihnească mai mult pentru că tranzitul lui Marte îi poate agita în interior. Pot renunța acum la trecut și la o ancoră care-i blochează din evoluție.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS