Horoscopul dragostei, 14-20 februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 14-20 februarie 2022


Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Berbec:

În ceea ce privește viața sentimentală, accentul se va pune asupra comunicării în această săptămână. Aștrii te încurajează să-ți eliberezi toate sentimentele. În următoarele zile, vei avea oportunități de a împărtăși mai multe despre tine, dar și de a fi un umăr pe care oamenii să plângă, în special partenerul(a) de viață sau frații/surorile.


Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Taur:

Este foarte important să fii deschis(ă) față de partenerul(a) de viață în aceste zile. Dacă faci vreo descoperire importantă pentru tine, împărtășește-o cu el/ea. Comunicarea vă va transforma relația în bine. Dacă ești singur(ă) și decepționat(ă), concentrează pe muncă, carieră, afaceri și alte astfel de activități care îți pot aduce rezultate pozitive, dar și rapide. Ai nevoie de satisfacții din alte surse. Ești capabil(ă)!


Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Gemeni:

O relație pasională te-ar putea face să treci peste frica de intimitate. Lasă-te vulnerabil(ă) în timp ce te deschizi și le arăți oamenilor adevăratele tale sentimente. Dacă ai trecut recent printr-o despărțire, acum începe etapa de autovindecare. Deși poate fi dificil, parcurge această călătorie în liniște, în timp ce înveți să te iubești necondiționat.






Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Rac:

Lucrul împreună poate aduce lucruri uimitoare în viața ta. Nu-ți fie teamă să ceri ajutorul partenerului(ei) pentru a-și îndeplini visurile. Împreună puteți face orice! Dacă ești singur(ă), aceste zile vor fi destul de intense, deoarece va trebui să te ocupi de vindecarea interioară. Încearcă să-ți scrii gândurile într-un jurnal, te va ajuta.


Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Leu:

Viața ta socială va deveni mai activă în această săptămână. Telefonul tău va exploda în aceste zile cu mesaje, apeluri și o mulțime de invitații. Bucură-te de această perioadă, indiferent dacă ești singur(ă) sau nu. Dacă ai o relație, monotonia poate fi oprită prin ieșirea în grupuri. Dacă ești singur(ă), nu vei mai simți nevoia de a avea un/o partener(ă) romantic(ă), deoarece prietenii(ele) îți sunt de ajuns.


Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Fecioară:

Lasă pasiunea să te ducă în locuri uimitoare în această săptămână. Indiferent dacă pleci într-o aventură cu persoana iubită sau faci o excursie de unul(a) singur(ă), orice ai face, nu va fi plictisitor. Ești împăcat(ă) cu viața ta sentimentală, nu vrei să ai nimic altceva decât ceea ce ai acum.






Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Balanţă:

Dacă îți dorești siguranță emoțională în viața ta, cel mai bun loc de a începe este prin a-ți schimba stilul de atașament față de ceilalți(lelalte). Să fii obsedat(ă) de partenerul(a) de viață nu va duce la o relație de durată. Fii independent(ă) pentru a crea stabilitatea pe care o cauți! Pentru a face acest lucru, ar putea fi necesar să faci o autodescoperire. Acesta este momentul ideal pentru a-ți explora sinele, deoarece te va ajuta să te înțelegi mai bine. Dinamica familiei se poate schimba, mai ales dacă vei purta o discuție profundă cu o rudă apropiată. S-ar putea să fie nevoie să ceri mai mult spațiu personal sau să te confrunți cu probleme din copilărie.


Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Scorpion:

Dacă ești singur(ă), săptămâna aceasta e un moment grozav pentru a ieși la întâlnire cu cineva. Ai vorbele la tine și poți obține tot ce vrei. Folosește metodele tale preferate de seducție pentru a încheia într-o notă pasională. Totuși, ai grijă, pentru că viața poate deveni puțin intensă dacă te bagi în situații sentimentale complicate. Dacă ai pe cineva, săptămâna aceasta va fi despre iubire. Din păcate, această iubire poate fi puțin forțată, iar apoi pasiunea și înțelegerea să dispară.


Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Săgetător:

În loc să te concentrezi asupra bunurilor materiale, concentrează-te asupra relațiilor tale personale. Această săptămână este ideală pentru a pune capăt tuturor disputelor, a întreține relațiile folosind o comunicare sănătoasă și a iubi oamenii necondiționat. Nu trebuie să-ți ignori partea financiară total, însă e necesar să găsești un echilibru între aceste două planuri. Dragostea și banii merg mână-n mână acum.






Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Capricorn:

În ceea ce privește dragostea, e necesar să fii mai creativ(ă) în viața de cuplu. Fie că ești la început de drum cu cineva sau ai o relație de lungă durată, e important să te descoperi în permanență atât pe tine, cât și pe cel(a) de lângă tine. Dacă ești singur(ă), zilele de joi și vineri îți vor aduce oportunități pasionale. Relațiile începute acum se vor consuma rapid, însă vor fi exact ceea ce îți trebuie în acest moment.


Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Vărsător:

Ești în căutarea libertății, ceea ce înseamnă spațiu fără reguli în ceea ce privește viața de cuplu și conviețuirea cu cineva. În aceste zile vei putea să-ți comunici sentimentele cu o mai mare ușurință. Hrănește-ți copilul interior și arată-i dragoste necondiționată, a sosit momentul să te gândești mai întâi la tine. Ai ținut prea multe lucruri în tine, dar totul va ieși la suprafață acum. Secretele dezvăluite pot schimba dinamica vieții tale sentimentale.


Horoscopul dragostei 14-20 februarie 2022, Peşti:

Ai o inimă mare. Ești capabil(ă) să simți toată suferința din lume. Cu toate acestea, în loc să simți doar durerea, găsește modalități de a face lumea un loc mai bun. Începe prin a cerceta problemele sentimentale care te apasă. Noile informații te vor ghida în direcția corectă, spre o relație mai sănătoasă și mai completă. Ocupă-te de familie, mai ai multe de învățat în această privință. Dacă ești singur(ă), săptămâna se termină într-o notă socială, zona de prietenie fiind favorizată. Ai parte de câteva zile ideale pentru a-ți face noi cunoștințe.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS