Horoscopul banilor, 21-27 februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor, 21-27 februarie 2022


Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Berbec:

În domeniul profesional, pe lângă înțelegere, va trebui să te înarmezi cu răbdare, deoarece aștepți o sumă de bani ce nu va ajunge la tine în aceste zile. Nu îți pierde speranța, deoarece se va întâmpla, dar va trebui să aștepți puțin. Cineva apropiat îți va propune o afacere, dar nu ar trebui să accepți, deoarece nu este nimic sigur și ai putea pierde bani.


Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Taur:

Spre mijlocul săptămânii, vei observa că problemele tale legate de afaceri și de bani încep să se rezolve. Seria de dificultăți financiare prin care ai trecut începe să fie lăsată în urmă. În ceea ce privește munca și chestiunile economice, nu trebuie să îți mai faci griji, deoarece lucrurile încep să se deblocheze și să meargă ca pe roate.


Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Gemeni:

Săptămâna aceasta trebuie să te miști foarte atent(ă), pentru că ai putea face pași greșiți. Este posibil ca la serviciu să nu te simți suficient de confortabil(ă) și să cauți alte variante. În aceste zile vei avea ocazia să-ți găsești o ocupație mai potrivită pentru tine și pregătirea ta, dar și mai bine remunerată. Poate dura câteva zile până se materializează, dar șansa este acolo pentru tine.






Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Rac:

La locul de muncă, te vei putea afirma. Vor exista multe schimbări, iar acestea te vor face să îți asumi mai multe responsabilități. Evident, vei fi mai bine plătit(ă). Dacă îți ajuți colegii(ele), șefii(ele) tăi(ale) te vor aprecia și te vor propune pentru o promovare.


Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Leu:

Săptămâna aceasta s-ar putea să ai alte priorități în afară de bani. Adopți un nou mod de a privi viața și nu este unul deloc greșit. Trebuie să îți reglezi anumite aspecte în alte planuri ale vieții tale pentru a fi fericit(ă) complet. La locul de muncă atmosfera este liniștită și te așteaptă ceva care te va entuziasma enorm. Vei primi și bani surpriză în aceste zile, care îți vor permite să te răsfeți cu niște capricii în plus.


Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Fecioară:

Este timpul să spui cu sinceritate ceea ce simți, ceea ce gândești, pentru că va fi foarte ușor să explici celorlalți(te) sentimentele, ideile și opiniile tale. Vei putea să-ți aperi argumentele cu stilul și cordialitatea ta. Acum poți revendica tot ceea ce crezi că este corect pentru tine, cum ar fi salariul pe care îl meriți. În mediul de lucru, te poți trezi în situații complicate, așadar trebuie să eviți fricțiunile, discuțiile și confruntările. Dacă cineva încearcă să te implice într-o situație tensionată, nu-i permite. De asemenea, evită să te implici în problemele care nu te afectează în mod direct, lasă-i(le) pe alții(tele) să-și rezolve singuri(e) problemele.






Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Balanţă:

Este posibil să ai unele temeri și neîncredere la locul de muncă, din cauza apariției unui(ei) nou(i) coleg(e) sau partener(ă) de afaceri despre care crezi că te-ar putea umbri. Este vorba despre cineva în regulă, în care vei descoperi un/o coleg(ă) bun(ă). Mai mult decât atât, făcând echipă cu el(a), pe parcurs se vor vedea rezultate bune la buzunar.


Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Scorpion:

Săptămâna aceasta, aștrii îți vor ascuți intuiția, în special în chestiuni financiare ori profesionale. Împreună cu experiența pe care o ai, te va ajuta să rezolvi corect micile probleme pe care le poți întâlni la locul de muncă sau în afaceri. Dacă aștepți să ți se ofere un nou loc de muncă, să fii promovat(ă) sau acceptat(ă) la anumite stagii, perspectivele sunt pozitive.


Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Săgetător:

Din punct de vedere profesional ori financiar, această săptămână nu va fi deloc intensă. Dacă vrei ca afacerea sau proiectul tău să avanseze, trebuie să fii la curent cu tot ceea ce este nou și să aduci acest nou în viața ta. Ia lucrurile încet, nimic bun nu se întâmplă peste noapte!






Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Capricorn:

Conjuncția astrală din această săptămână care îți afectează semnul te încurajează să iei decizii pe care le amâni de mult. Te vei gândi mult la viitor, la proiectele pe care vrei să le începi, la acea afacere pe care o vezi foarte clar și pentru care ai calculat toate detaliile. Totuși, nu te baza doar pe tine, cere sfatul experților(telor) în domeniu sau riști să pierzi bani. Tema economiei în această săptămână nu este foarte favorabilă. Dacă te aștepți să primești o sumă de bani de la muncă sau o datorie, aceasta nu va ajunge la timp. Va exista o întârziere, adică vei fi nevoit(ă) să îți stabilești bugetul săptămânal fără acești bani.


Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Vărsător:

Te așteaptă o săptămână excelentă la locul de muncă. Acum, în sfârşit, vei avea ocazia să-ți demonstrezi marea ta abilitate. Va trebuie să rezolvi o situație complicată legată de bani și o vei face cu succes. Unul(a) dintre șefii(ele) tăi(ale), în care nu ai avut niciodată încredere, va fi cel(a) care te va ajuta. Ai crezut că nu te place, dar a fost chiar invers. Are mare încredere în tine. De acum încolo, vei începe să crești profesional.


Horoscopul banilor 21-27 februarie 2022, Peşti:

Vei avea tendința de a acționa impulsiv în această săptămână, mai ales în ceea ce privește banii. Nu este recomandat să iei decizii importante. Numără până la zece înainte de a face o mișcare, analizeaz-o din față și din spate. Nu face pasul până nu ești complet sigur(ă). Când simți că ești în pragul unei căderi nervoase, evită să te răzbuni pe cei(le) din jur, în special pe cei(le) din mediul de lucru.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS