Etalarea şi interpretarea runelor, 21-27 februarie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 21-27 februarie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ANSUZ. Fiind runa zeului Odin, Ansuz semnifică toate formele de creativitate, desen, muzică, arte plastice. Dacă ai aceste pasiuni, mesajul este că vei primi ghidare în a te exprima prin aceste forme.


Taur:

Runa etalată – DAGAZ (cu faţa în sus). O mică schimbare poate avea consecinţe de departe mari. O mică piatră aruncată în apă provoacă reverberaţii ce se răspândesc departe. Viaţa ta atinge viaţa multor altor oameni. Fii cât poţi fi mai bun(ă) şi fii o inspiraţie pentru cei(le) din jurul tău.


Gemeni:

Runa etalată – EHWAZ (cu faţa în jos). Fiinţa ta internă trebuie reîncărcată altfel vei fi confuz(ă) pe drumul vieţii. Dacă alţii(tele) se bazează mereu pe tine, poate e vremea pentru ei(le) să se bazeze mai mult pe ei(le) înşişi(sele) şi să îşi înveţe şi singuri(e) lecţiile de viaţă.






Rac:

Runa etalată – GEBO. Pornind de la legenda Brunhildei şi a inelului dăruit de Sigurd, blestemat de zeul malefic Loki, această rună aduce mesajul că, oricât de nobile ţi-ar fi intenţiile, oricât de curate ţi-ar fi sentimentele, eşti la mâna destinului. Soarta trebuie respectată, căci ea este prezentă în toate lucrurile.


Leu:

Runa etalată – INGUZ. Runa germanică Inguz semnifică noi începuturi şi voinţă divină pentru acestea. Această rună te anunţă că există şi o nouă cale de a obţine ceea ce vrei. Totodată îţi transmite şi faptul că poţi avea parte de o nouă relaţie. Termină orice treburi neterminate ai, apoi fii deschis(ă).


Fecioară:

Runa etalată – MANNAZ. Încearcă să nu faci nimic care să te rănească. Nu încerca să contraataci pe nimeni, manifestă flexibilitate. Nu răspunde la agresiunea altora, la nedreptate şi la furia lor cu a ta. Gândeşte de două ori dacă o persoană te tratează pe tine diferit decât o face cu toţi(ate). Poate că e tipul de persoană al cărui comportament lasă de dorit, deci nu lua nimic personal. Tratează persoana ca pe condiţiile meteo, accepţi ceea ce este. Nu te înfurii şi nu eşti ofensat(ă) când plouă, pentru că ploaia este la fel cu toată lumea.






Balanţă:

Runa etalată – NAUTHIZ (inversată). Sunt interpretări în care această rună nu poate fi inversată. Alţi(te) specialişti(ste), însă, spun că runa Nauthiz inversată simbolizează preţul plătit pentru a avea. Ca să ajungă sus, ca să îşi împlinească dorinţe, unii oameni au îndurat situaţii dificile, au luptat, au înfruntat obstacole extreme.


Scorpion:

Runa etalată – PERTHRO (cu faţa în jos). Poate că e bine să ai o zi liberă, să te bucuri de tine şi să te răsfeţi într-un loc sau activităţi ce te fac mai fericit(ă). Trebuie să îţi schimbi viziunea despre ce crezi tu că este negativ în viaţa ta. Nu le mai vedea drept ghinion ci ca pe obstacole constructive în călătoria ta care te fac mai puternic(ă) şi împlinit(ă) după ce le depăşeşti.


Săgetător:

Runa etalată – TIWAZ. Tot ce ţi se întâmplă acum este extrem de important. Runa anunţă şi recunoaşte o perioadă activă în viaţa ta. Aventurile de orice fel sunt posibile acum, la fel şi emoţiile puternice sau evenimentele importante. Dacă te gândeşti la relaţiile cu alţi oameni că sunt deja formate, ele sunt necesare şi bune. Dacă te gândeşti la afaceri sau la o idee, rămâi fidel(ă) faţă de ce este pentru că are un rol pentru dezvoltarea destinului tău.






Capricorn:

Runa etalată – ODIN. Ceea ce este neştiut şi ceea ce este nevăzut sunt active acum în viaţa ta. La începuturi nu a fost nimic şi la final, nimic nu rămâne. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce încă nu există, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cărţile de Tarot, este posibil să fie nevoie să faci un salt de credinţă şi să te arunci în acest mare vid al vieţii. Fă asta cu mâinile libere şi cu credinţa nestrămutată. Te bazezi pe puterea creativă a necunoscutului.


Vărsător:

Runa etalată – ANSUZ. Ansuz semnifică o figură autoritară, poate un/o angajator(are), un/o profesor(ară) sau un părinte. Oricine ar fi, el(a) urmează să-ţi faciliteze o transformare. Se anunţă un eveniment pozitiv care îţi poate transforma viaţa pentru totdeauna. Poate te aşteaptă o promovare sau un bonus pe care această persoană ţi-l acordă datorită muncii excelente.


Peşti:

Runa etalată – BERKANA. Această rună se referă la probleme de natură domestică şi relaţii interpersonale. Poate ai nevoie de suportul cuiva, poate vrei ca cineva să îţi arate că te susţine. Sau poate chiar tu trebuie să arăţi cuiva susţinerea şi afecţiunea. De asemenea, poate simboliza un/o vindecător(are). Aceasta rună aduce energia vindecătoare dătătoare de viaţă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS