Etalarea şi interpretarea runelor, 28 februarie - 6 martie 2022

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 28 februarie - 6 martie 2022


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – EIHWAZ. Este runa ce simbolizează copacul vieţii, magia şi visarea. Cuvântul de putere este „unitate” aşa cum există forţă unificatoare puternică a naturii ce crează o fundaţie fermă a vieţii. Runa este conectată cu energia lui Odin, zeul suprem. Are o energie pământească, asemănătoare cu a copacilor. Eihwaz îţi vesteşte că ai energia de a construi un plan solid de acţiune şi de a ţine de proiect cu consecvenţă până când apar rezultatele dorite.


Taur:

Runa etalată – HAGALAZ. Apariţia acestei rune poate fi un indiciu că trebuie să renunţi la trecut. Doar prin distrugerea anumitor ataşamente emoţionale poţi merge mai departe. Deşi Hagalaz reprezintă distrugerea, ea poartă semnul renaşterii.


Gemeni:

Runa etalată – INGUZ (cu faţa în sus). Inguz indică o perioadă bună să începi proiecte noi pentru că ai energie şi motivaţie să schimbi lucrurile în bine. Totuşi, este nevoie să tai vechile legături pentru actualele proiecte ca să poţi începe unele noi. Dacă relaţiile de familie sunt importante, acum este un timp favorabil pentru a împărţi şi arăta apreciere pentru ei(le), în special dacă e vorba de membri(e) tineri(e) de familie. Poţi identifica obiecte de familie cu semnificaţie specială şi să le spui celor dragi mai tineri(e) despre ele şi ce înseamnă pentru tine.






Rac:

Runa etalată – LAGUZ. Runa este simbolul florii plutitoare pe apă care merge lin încotro o duce curentul, iar dacă există un blocaj ea va pluti cu graţie în jurul său şi va găsi o altă cale. Runa este conectată cu energia zeilor oceanelor Skadi şi Njord. Ea sfătuieşte să îţi conservi energia ca să obţii rezultatul dorit, chiar dacă durează mai mult timp şi să ai abilitatea de a avea simţul umorului treaz pe drum.


Leu:

Runa etalată – PERTHRO. Perthro este runa misterului, a tuturor aspectelor ce sunt necunoscute, ascunse, oculte dar care ne sunt de ajutor şi vin spre noi pentru a ne fi de folos. Ea rezonează cu scopul, planul făcut în culise, prepararea şi promisiunea pentru un viitor mai bun. Perthro este despre lucrurile ce ne afectează şi de care nu suntem conştienţi(te), din divinitate. Este conectată cu zeiţa Frigg, zeiţa aspectelor feminine şi are o energie a apei. Perthro îţi vesteşte acum că există aspecte magice ale unei situaţii ce te preocupă. În culisele universului, lucrurile se „coc” pentru tine şi pentru binele tău cel mai bun. Nu tot ce vrei e bun pentru tine. Ai răbdare şi încredere.


Fecioară:

Runa etalată – RAIDO (întors). Relaţiile personale sunt acum accentuate şi necesită atenţie din partea ta. Rupturile de relaţii pot aduce mai multă împlinire şi satisfacţie decât uniunile lor. Menţine-ţi un bun simţ al umorului, indiferent de ce se întâmplă. Chiar şi eşecurile sunt oportunităţi în care eşti redirecţionat(ă) spre drumul bun. Ai încredere în proces.






Balanţă:

Runa etalată – TIWAZ. Runa Tiwaz simbolizează liderul(a), succesul în luptă, sacrificiul personal. Runa face referire la legendarul luptător norvegian Tyr, care s-a bătut pentru a-şi salva poporul şi şi-a pierdut braţul când l-a învins pe lupul gigant Fenris. Deşi Tyr a fost victorios şi a arătat un curaj incredibil, victoria sa a venit cu un preţ personal uriaş. Victoria lui Tyr a eliberat poporul său, însă sacrificiul personal a fost incredibil de mare. Deşi Teiwaz este o rună pozitivă, mesajul său este de responsabilitate, loialitate şi îndatoriri.


Scorpion:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în sus). O călătorie importantă este pe cale să înceapă, pentru tine sau pentru altcineva ce călătoreşte să te viziteze. Întreaga experienţă va avea o finalitate de mare succes, în special dacă implică un nou proiect sau o nouă aventură. Ţine minte să recunoşti şi să le recompensezi pe cei(le) ce te-au ajutat în trecut, indiferent cât de mică a fost contribuţia lor. Ei(le) te-au ajutat să ajungi în acest punct al călătoriei vieţii tale.


Săgetător:

Runa etalată – ODIN. Runa fără niciun semn pe ea înseamnă că necunoscutul şi nevăzutul sunt active acum în viaţa ta. La începuturi nu era nimic şi la sfârşit nu rămâne nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce încă nici nu există. Ce ţi se solicită este să te arunci cu încredere în acest necunoscut. Dar fă asta cu braţele total deschise şi cu o credinţă de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativă a necunoscutului vieţii.






Capricorn:

Runa etalată – ALGIZ. Ceea ce ai nevoie acum este de acţiune şi de un comportament potrivit şi bine încadrat în timp; activează tot ce ai mai bun din tine însă nu la o viteză foarte mare. Starea de siguranţă îţi este acum cea mai bună apărare. Sfatul este să rezişti emoţiilor şi să îţi menţii mintea calmă şi cu o viziune clară pentru a te descurca cu orice situaţie. Trebuie să te concentrezi ca să iei cele mai bune decizii.


Vărsător:

Runa etalată – DAGAZ. O descoperire majoră îţi este la îndemână. Rezultatul potrivit este inevitabil dar nu e previzibil. Momentul este potrivit iar transformarea ce te aşteaptă este de succes în călătoria vieţii tale. Zorii zilei au lăsat locul luminii puternice a zilei pline. Însă ţine minte să nu te scufunzi total în viitor pentru că ar fi ceva nesăbuit de făcut. Rămâi în prezent.


Peşti:

Runa etalată – HAGALAZ. Este nevoie să distrugi ceva din trecut sau din prezent pentru a avea parte de o schimbare în bine. Chiar dacă îţi este frică de pierdere, ea este în folosul dezvoltării tale, personale sau profesionale.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS