Ce mesaje și ce semne ascunde zodia ta

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce mesaje și ce semne ascunde zodia ta


Berbec:

Ia o pauză de la a fi atât de capricios(asă) și nerăbdător(are). Te vei bucura mult mai mult de vremurile bune dacă nu îți dorești lucruri îndepărtate, fiind în mod constant grăbit(ă) și încordat(ă). Scapă de toate acestea și ai încredere în intenția Universului, pentru că trebuie să trăiești prezentul înainte de toate și să te bucuri de ceea ce ai.


Taur:

Renunță la încăpățânare atunci când lucrurile nu ies numai în felul tău. Totul se întâmplă cu un motiv și chiar dacă acum nu poți vedea clar, motivele sunt valabile. Este în regulă să nu fie totul exact cum vrei tu, compromisul îi face pe oameni să te placă mai mult.


Gemeni:

Ceva mare este pe cale să se întâmple. Nu intra în panică, totuși. Amintește-ți să respiri și să ai încredere în instinctele tale. Dacă totul eșuează, fii conștient(ă) de cei(le) din jurul tău și lasă-i(le) să fie o lumină călăuzitoare. Îți vei găsi drumul, nu îți pierde răbdarea și menține-ți traseul.






Rac:

Ai grijă să nu te implici prea mult în treburile altora. Acest lucru te poate conduce pe o cale întunecată. Fă-ți puțin timp pentru introspecție și gândește-te la ce este despre tine și ce este despre ceilalți(lelalte). Nimănui nu-i place să transporte un bagaj suplimentar dacă nu este necesar.


Leu:

Vremuri grele se anunță în viitor. Te vei trezi cu prea multe lucruri pe care nu le poți ține sub control. Nu ține cu dinții pentru locul tău și nu încerca să-i(le) împiedici pe alții(tele) să preia controlul. Va veni momentul potrivit în care le vei demonstra tuturor că ești o resursă extraordinară. Toate la timpul lor!


Fecioară:

Ai grijă să nu-ți lași emoțiile să preia controlul, ci doar să-ți servească drept ghid, fără a deveni copleșitor. Dacă te afli în situații care te fac să te simți nervos(asă) sau neliniștit(ă), amintește-ți să îți revizuiești adevăratele motivații și idealuri. Folosește-ți înțelepciunea pentru a lua cele mai bune decizii, ai nevoie atât de rațiune, cât și de sentimente pentru a planifica cea mai bună cale.






Balanţă:

Urăști schimbarea, dar este timpul să o faci. Este bine să te întorci la copilul(a) din tine din când în când, este necesar în ciuda durerii și a furiei. Emoțiile negative sunt în față. Asigură-te că te concentrezi asupra grijii de sine și nu îți fie teamă să ceri ajutor dacă este necesar.


Scorpion:

Ai grijă, cineva o să-ți dea lumea peste cap! Pur și simplu permite-le circumstanțelor și emoțiilor să vină și să plece după cum este necesar, amintindu-ți în același timp că îți vei păstra stabilitatea. Cu atât de multe schimbări și cu toate lucrurile deplasate care se întâmplă, va trebui să îți amintești constant de stabilitatea care încă există în interior.


Săgetător:

Atenție, nu pune căruța înaintea boilor! Este important să îți faci timp pentru a-ți clarifica sentimentele și relațiile cu ceilalți(lelalte) înainte de a te scufunda în cuvinte și promisiuni cu care inima s-ar putea să nu fie de acord. De asemenea, s-ar putea să descoperi că, permițându-ți să privești în interiorul tău, vei putea avea mai multă grijă de tine și de sănătatea ta, ceva de care s-ar putea să ai nevoie disperată chiar acum!






Capricorn:

Trebuie să te calmezi, să încetinești ritmul și să-ți folosești abilitățile așa cum sunt destinate pentru a-ți servi cel mai bine viața, nu doar viețile altora. Trebuie să încetezi să-ți mai provoci stres din cauza a ceva ce ar fi trebui lăsat în trecut. Fără o fundație solidă, este imposibil să construiești o casă!


Vărsător:

Acesta poate fi un moment supărător pentru tine și tensiunile pot crește. Ai grijă să asculți și să auzi cu adevărat punctul de vedere al celorlalți(te) înainte de a deveni iritat(ă) și de a trage concluzii. Fii dispus(ă) să faci compromisuri dacă este necesar pentru a restabili armonia și a aduce un echilibru mai bun în viața ta.


Peşti:

În curand vei fi provocat(ă) să te gândești la adevărata ta misiune și scop în viață și ar putea fi nevoie să te pregătești pentru a face unele schimbări. Dacă vei continua să rămâi blocat(ă) în trecut, vei descoperi că schimbările viitoare din viața ta vor fi mult mai greu de suportat.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS