14 februarie - 8 martie 2022: Mercur tranzitează Vărsătorul

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
14 februarie - 8 martie 2022: Mercur tranzitează Vărsătorul


Berbec:

Mercur în Vărsător va aduce mult entuziasm, planuri cu viziune de viitor. Viața socială va fi plină, câteodată efervescentă, vor fi avantajate activitățile de grup sau în organizații, cu nuanță socială.


Taur:

Acest tranzit susține cariera și poziția ta socială, ajutându-te să te afirmi grație capacității de a îți transmite mesajele în mod rațional, logic. Vei avea în vedere binele tuturor, nu doar al tău. Evită gesturile prea reci.


Gemeni:

În următoarele săptămâni nevoia de a învăța, de a îţi extinde orizonturile, va fi în ascensiune. Vei vrea să te dezvolți din punct de vedere spiritual, pentru a obţine o imagine de ansamblu asupra vieții. Vor fi avantajate călătoriile lungi și comunicarea cu străinătatea.






Rac:

Intuiția va fi în ascensiune și va susține dialogul, care va fi însă cam lipsit de empatie. Vei fi deranjat(ă) de obiceiurile conservatoare, vei vrea să aduci ceva nou în relația personală, precum și în modul în care îţi plasezi banii.


Leu:

Vei vrea să îţi afirmi mai mult independența în relația cu partenerul(a) sau în parteneriatele profesionale. Individualitatea ta va deveni mai importantă, comunicarea emoțională va face loc celei raționale.


Fecioară:

E o perioadă favorabilă pentru activitățile tale curente și cele de la locul de muncă. Vei avea idei atrăgătoare, gândirea va fi rapidă, logică, de durată și nu te vei lăsa influențat(ă) de emoții.






Balanţă:

Mercur în Vărsător este prielnic activităților intelectuale și de studiu. Vei vrea să absorbi informații diverse, în special științifice și legate de tehnologie. Vei dori idei originale, captivante, cu care se prea poate să îi/le iei prin surprindere pe cei(le) din jurul tău. În dragoste vei avea nevoie de libertate, vei evita relațiile limitative.


Scorpion:

Ai nevoie mai mult ca oricând de libertate în familie. Dialogurile vor avea o nuanță intelectuală, vor fi mai degrabă logice și mai puțin emoționale. Vei avea nevoie de un spațiu mai larg pentru a te putea desfăşura.


Săgetător:

Comunicarea va fi dinamică, atât directă cât și prin toate mijloacele tehnologice. Părerile vor fi captivante, surprinzătoare și vor rezista probei timpului. Vei putea lucra bine cu schiţe abstracte. Vei avea parte de numeroase drumuri pe distanțe scurte.






Capricorn:

Vei avea idei inedite, imprevizibile, legate de felul în care îţi câștigi banii prin muncă. Planurile financiare create acum vor avea posibilitatea să se desfășoare pe termen lung. Acestea ar putea avea loc prin intermediul cooperărilor.


Vărsător:

Acest tranzit va susține ideile și planurile inteligente, cu viziune de durată. Gândirea va fi rapidă, dar și logică, nu te vei lăsa influențat(ă) de sentimentalisme. În schimb, ideile tale vor avea în vedere nu doar binele tău ci și cel al persoanelor din jurul din apropierea ta.


Peşti:

În timpul acestui tranzit vei avea senzaţia că nu ai suficientă libertate, iar din această cauză e posibil să apară stări de anxietate. Vei vrea să te eliberezi, să devii parte a comunității. Cu toate acestea, îţi va fi dificil să te apropii emoțional, iar oamenii vor simți acest lucru.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS