Horoscopul zilei de marți, 30 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de marți, 30 noiembrie 2021


Horoscop 30 noiembrie 2021, Berbec:

Cineva te-a indispus încă de la primele ore ale dimineții. Acum ai de administrat cu multă înțelepciune o situație complicată, dar ai toate resursele să o gestionezi. Pentru tine este o ușurare faptul că lucrurile intră pe un făgaș normal și toți vor ajunge să-ți dea dreptate. Totul se va desfășura în favoarea ta, spune horoscopul zilei de azi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Taur:

În ultimul timp ai muncit foarte mult, iar acum organismul tău a ajuns să se resimtă. Te confrunți cu o stare proastă. Tot ce ai nevoie pentru a reveni este să te odihnești așa cum se cuvine. Acest lucru înseamnă că atunci când decizi să faci acest lucru trebuie să renunți la eforturi fizice și intelectuale. Pur și simplu stai și ai grijă să te ferești de orice lucru negativ din jurul tău. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Gemeni:

Astăzi trebuie să fii în stare de alertă pe tot parcursul zilei. Vei ajunge să controlezi cuvintele unei persoane importante din viața ta ca să nu te mai încarci cu energia negativă a ceea ce se întâmplă în jur. Faptul că ești atent la tot ce se întâmplă te va ajuta pentru că doar așa vei putea să știi ce ai de făcut pe mai departe.






Horoscop 30 noiembrie 2021, Rac:

Azi vei avea clar în minte cum poți îmbunătăți anumite lucruri în viața ta. Faptul că vrei să fii mereu cel mai bun nu este un lucru greșit. Trebuie să faci pace cu un membru al familiei pentru ca lucrurile să revină la normal. Ziua de 30 noiembrie este foarte importantă pentru tine.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Leu:

A venit momentul să pui piciorul în prag și să nu lași pe nimeni să aibă o relație de dependență cu tine, chiar dacă este vorba despre propriul copil. E timpul ca fiecare să preia controlul asupra destinului său, indiferent de circumstanțe. Lucrurile trebuie să se desfășoare normal și să nu mai simți presiunea celor din jur, spune horoscopul zilei.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Fecioară:

Nu trebuie să fii surprins dacă azi trăiești o experiență cu totul ieșită din comun, ceva la care nu te-ai așteptat absolut deloc. Este vorba despre ceva pe care să-l înveți din mers sau dimpotrivă, ceva care te afecta foarte tare în plan emoțional. In orice caz, această experiență ciudată te va ajuta să reflectezi un pic la viitorul tău și la planurile pe care le ai.






Horoscop 30 noiembrie 2021, Balanţă:

Trebuie să pui capăt urgent unei relații cu o persoană care nu îți place deloc. Altfel nu vei reuși să progresezi și să-ți duci la bun sfârșit planurile de viitor. Dacă simți nevoia să te impui, acum este momentul potrivit, dar nu uita nicio secundă că iertarea poate face minuni. Gândește-te la acest lucru, spune horoscopul de azi.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Scorpion:

Un stil de viață sedentar nu te favorizează deloc, iar astăzi îți vei da seama că organismul tău a început să se resimtă. Atunci când ai câteva clipe libere, profită de situație și fă puțină mișcare, chiar și acasă. Poți face orice fel de activitate care implică punerea în mișcare a mușchilor. Trupul și mintea îți vor mulțumi.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Săgetător:

Ai ajuns în situația în care trebuie neapărat să lămurești o situație. Chiar dacă nu îți place sau pur și simplu nu ai chef, e momentul să-ți iei inima în dinți și să faci acest lucru. De asemenea, e indicat să te pregătești mental înainte de a porni la drum, mai ales dacă ai de gând să înfrunți problema și să o rezolvi imediat.






Horoscop 30 noiembrie 2021, Capricorn:

Te-ai tot gândit cum să-i spui unei persoane că nu vrei să mai faci un anumit lucru, dar încă nu ai găsit momentul potrivit pentru a exprima gândurile. Ai dreptate în ceea ce spui, însă de această dată este important cu ce cuvinte spui ceea ce simți și gândești. Trebuie să privești lucrurile cu calm și să renunți la cuvintele tăioase. Nu renunța însă la alegerea ta și la ceea ce ai de spus.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Vărsător:

Profită de zilele libere pentru a face mișcare. Ai avut multă treabă în ultimul timp. Acest lucru nu te-a ajutat prea mult pentru că rutina este lucrul care nu îți place absolut deloc. Uită puțin de activitățile zilnice și petrecere câteva minute în aer liber ca să te deconectezi de realitate. A venit timpul să te pui pe tine pe primul loc și să acorzi mai multă atenție lucrurilor care îți plac cu adevărat.


Horoscop 30 noiembrie 2021, Peşti:

Un prieten se află în sfera ta de interes azi și pare că acest lucru te va ține ocupat toată ziua. Are nevoie de ajutorul și consolarea ta și va trebui să renunți la ceea ce aveai planificat. Trebuie să rămâi optimist și să alegi cea mai bună metodă pentru a rezolva problema.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS