Etalarea şi interpretarea runelor, octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, octombrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

ISA. Această rună înseamnă gheaţă şi indică faptul că este timpul pentru pauză şi pentru reflecţie. Unele aspecte sunt îngheţate pentru tine acum tocmai ca să ai răbdare şi să foloseşti această energie pentru a clarifica ce vrei cu adevărat, dacă ceea ce crezi că vrei corespunde cu adevărata dorinţă a inimii. Mai indică şi faptul că blocuri de energie se vor ridica din câmpul tău energetic făcând exerciţii fizice sau petrecând timp în natură.


Taur:

LAGUZ. Această rună simbolizează emoţiile şi acele gânduri din mintea subconştientă. Gândurile ascunse şi sentimentele îngropate de vii ce au rămas în câmpul tău sub formă de emoţii captive se ridică acum de la suprafaţă. Nu te ruşina, nu te teme, nu te înfuria în faţa intuiţiei sau emoţiilor tale, ci foloseşte-le ca pe un ghid. Este posibil să faci o muncă de eliberare a acestora ca să cureţi tot ce se simte greu în tine şi să fii liber(ă) şi uşor(ară) pentru viitor.


Gemeni:

RAIDHO. Această rună simbolizează un ciclu sau o călătorie. Poate că te afli în mijlocul unui ciclu semnificativ al vieţii sau poate te pregăteşti să pleci într-o călătorie undeva. Eşti anunţat(ă) că această călătorie va fi înălţătoare şi luminoasă pentru tine. Runa indică şi faptul că beneficiezi tot anul de protecţie şi siguranţă în timp ce călătoreşti oriunde dar şi o nevoie pe care o ai de a călători în ţări străine, nevoie pe care ar fi bine să ţi-o împlineşti.






Rac:

PERTHRO. Această rună simbolizează magia şi indică faptul că eşti o fiinţă foarte puternică ce deţine puteri magice asupra vieţii sale. Tu ai abilitatea de a crea un rezultat favorabil pe care ţi-l doreşti şi să îţi direcţionezi energia în modurile în care vrei ca lucrurile să evolueze. Lasă Universul să îţi cunoască nevoia şi vei fi ajutat(ă). Este totodată un simbol mistic bun pentru a-ţi creşte abilităţile psihice.


Leu:

TEIWAZ. Această rună simbolizează datoria şi disciplina. Este timpul să te ocupi şi mai atent(ă) de detaliile din munca ta şi să te uiţi la orice aspect mult mai de aproape înainte de a merge mai departe. Nu fii rapid(ă) şi repezit(ă) în a lua decizii sau a trece la acţiune. În fineţea detaliilor constă diferenţa între ce e bine pentru tine şi ce nu. Deasemenea, runa mai indică şi nevoia de a te odihni mai mult pentru a permite corpului şi sufletului să se vindece de stres acumulat.


Fecioară:

SOWILO. Această rună se traduce prin cuvântul „soare” şi indică evoluţii foarte pozitive în viaţa ta. Vitalitatea şi puterea ta vor creşte de acum încolo şi multe situaţii se vor aranja în favoarea ta. Este un semn mistic foarte norocos mai ales pe domeniul sănătăţii şi carierei. Prin această rună ţi se transmite multă vibraţie bună iar ea vine spre tine ca să o foloseşti în avantajul tău.






Balanţă:

URUZ. Această rună simbolizează puterea şi determinarea şi indică nevoia de a te ridica drept(aptă) şi să îţi asumi conducerea propriei vieţi. Runa mai semnifică şi o creştere a energiei creative. Runa este un semn norocos dacă eşti în etapa de a începe un nou proiect creativ, o nouă relaţie sau să îţi întemeiezi o familie.


Scorpion:

THURISAZ. Aceasta este runa ce simbolizează munca susţinută şi dificultăţile întâlnite în cale. Este aşadar timpul pentru tine să mergi în interiorul tău ca să te ocupi de orice situaţie dureroasă ce apare şi care îţi aminteşte de una similară din trecut pe care evident nu ai rezolvat-o în inima ta din moment ce reapare în prezent cu alte personaje. Această rună este şi un semn că îţi este necesar şi benefic să meditezi sau să lucrezi cu interiorul tău (ce gândeşti şi ce simţi) ca să ajungi la adevăratele sentimente.


Săgetător:

MANNAZ. Această rună se traduce prin cuvântul „om” şi indică faptul că atenţia ta se va îndrepta spre relaţiile cu prietenii(ele), cu familia, chiar cu comunitatea. Este timpul ca unele relaţii să îţi devină mai bune, să reconsideri dacă ele chiar îţi servesc sau nu, să te înconjori de relaţii ce te împuternicesc. Runa este un simbol bun ce indică familie şi prieteni(e) ce te susţin şi care îţi vor oferi ghidare pentru drumul acestui an.






Capricorn:

WUNJO. Această rună simbolizează bucurie şi împlinirea scopurilor propuse. Ai muncit mult şi din greu şi acum poţi să fii mai relaxat(ă) şi detaşat(ă). Vine vremea să te bucuri în tihnă de realizările vieţii, deci propune-ţi să respiri mai des aer proaspăt şi să organizezi acţiuni anume dedicate relaxării tale. Această rună indică şi o împlinire cu succes a unui obiectiv important pentru tine.


Vărsător:

NAUTHIZ. Aceasta este runa ce simbolizează dorinţele neîmplinite. Poate că ai un vis sau o dorinţă ce a fost îngropat(ă) adânc în tine din cauza temerii sau îndoielii de sine. A sosit timpul pentru tine să îţi rechemi la lumină încrederea de sine şi să începi să îţi creezi viaţă care se simte bine pentru tine. Mai poate să indice şi faptul că o perioadă grea ca o povară se apropie de final şi se va transforma în ceva mai bun.


Peşti:

GEBO. Această rună susţine parteneriatul sub orice formă. Dacă este vorba despre o situaţie personală, probabil, partenerul(a) tău(a) este exact cel(a) alături de care poţi construi o relaţie stabilă. Este greu de spus dacă este vorba despre cineva din familie, cercul de prieteni(e) sau colegi(e). Dar în mod clar această persoană îşi doreşte un parteneriat stabil, activ şi profitabil de ambele părţi. Caută-ţi aliaţii(te) şi acţionează în echipă în această luna. Parteneriatul va fi forţa ta. Dar nu uita de libertatea fiecărui(ei) membru(e) al/a alianţei create.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS