Mercur tranzitează Balanța până în data de 5 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mercur tranzitează Balanța până în data de 5 noiembrie 2021


Mercur, planeta comunicării, a intrat în zodia Balanță în data de 30 august 2021, semn pe care îl va traversa până în ziua de 5 noiembrie 2021.


Berbec:

Pentru Berbeci comunicarea va avea prioritate, aşa că vei avea ocazia să discuți cu partenerul(a) de viață sau cu cel(a) de profesie și să aplanezi problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme. E o perioadă senină, în care vei fi sociabil(ă) și plăcut(ă). Sunt favorizate negocierile și parteneriatele.


Taur:

Acest tranzit vă susține la locul de muncă, unde te vei înțelege bine cu colegii(ele). Vei juca rolul de mediator(are) în eventualele certuri, pentru că vei avea nevoie de o atmosferă plăcută, armonioasă. În cazul negocierilor vei alege cuvintele potrivite pentru a ajunge la un acord.


Gemeni:

E o perioadă prielnică relațiilor de dragoste, vei pune accent nu doar pe atracția fizică ci și pe comunicarea verbală, în schimbul de idei. Se poate să flirtezi, să apară în viața ta o persoană nouă, care te va atrage datorită inteligenței. De asemenea, Mercur vă sprijină în tot ce are legătură cu educația și acumularea de cunoștințe. Vei fi inventiv(ă) și plin(ă) de energie mentală.






Rac:

Mercur în Balanță aduce relații armonioase în familie, inclusiv cu părinții. Comunicarea îţi va da ocazia să dezbați și să găseşti soluții. Atmosfera va fi agreabilă, interesantă, dinamică. Sunt posibile drumuri, călătorii de familie. Pot avea loc discuții sau negocieri referitoare la proprietățile familiei.


Leu:

Acest tranzit va susține în cazul tău relațiile publice, comunicarea scrisă sau verbală. Se poate să călătoreşti mai mult ca de obicei, dar distanțele acestor drumuri vor fi scurte sau medii. Relaţiile cu frații/surorile, verii(șoarele), vecinii(ele) sau alte persoane din anturajul apropiat vor fi armonioase, iar tu vei avea grijă să aplanezi eventualele certuri.


Fecioară:

Mercur în Balanță te ajută în rezolvarea unor probleme financiare și în investiții. Vei avea inteligență speculativă și vei putea prinde oportunităţile din zbor. De asemenea, sunt avantajate negocierile legate de salariu, de vânzări, tranzacții comerciale și pentru încheierea unor contracte.






Balanţă:

E o perioadă în care şarmul tău va fi în creștere, vei fi plăcut(ă), amuzant(ă), interesant(ă), oamenii se vor învârti în jurul tău. Vei vrea să mediezi conflictele, asperitățile care apar în relațiile personale sau profesionale, pentru că va fi important pentru tine să creezi o atmosferă plăcută. Mai mult de atât, creativitatea ta va fi în creștere.


Scorpion:

Preferi o atmosferă privată, liniștită, departe de ochii lumii. Gândurile tale se vor îndrepta spre tine însuţi(ăţi) și vei evita să îţi exprimi sentimentele, pentru a nu da dovadă de slăbiciune. Evită pesimismul și să îţi faci prea mult griji.


Săgetător:

Vei avea parte de activități intense, dinamism, energie maximă. Ideile și comunicarea vor fi fulgerătoare, nu vei sta prea mult să analizezi. Comunicarea la nivel spiritual, intelectual va fi mai importantă decât romantismul. Asta nu înseamnă că nu vei putea să cunoști persoane noi, dar libertatea personală va fi esenţială.






Capricorn:

Mercur te ajută în special în afirmarea personală, în prestigiul social și în carieră. Buna pricepere în comunicare va fi un avantaj atunci când vei vrea să îţi impui ideile și să îţi promovezi proiectele. Vei avea inteligența și flexibilitatea necesare să îţi impui planurile cu succes.


Vărsător:

Pentru Vărsător, acest tranzit va sprijini proiectele legate de educația superioară, justiție și dreptate socială, precum și cele din domeniul spiritualității. De asemenea, nu sunt excluse călătoriile în străinătate sau comunicarea scrisă și verbală în problemele legate de străinătate.


Peşti:

Pot ieși la suprafaţă secrete, lucruri ascunse, Mercur se va focaliza în cazul tău asupra lucrurilor neștiute, întunecate. Atenție la înclinarea de manipulare prin puterea minții pe care o vei primi din partea lui Mercur! La polul opus, se poate să devii cam bănuitor(are) față de partenerul(a) ta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS