Luna Nouă în Fecioară ne învață să savurăm clipa și să iubim intens

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Luna Nouă în Fecioară ne învață să savurăm clipa și să iubim intens


Berbec:

Este timpul să iei o pauză pentru a instala starea de bine în viața ta. Conexiunea dintre minte și trup este foarte importantă în această perioadă deoarece te va ajuta să fii mai prezent(ă) în momentele pe care le trăiești, să simți mai intens și să privești lucrurile cu claritate și răbdare. În plan sentimental, este posibil să îți fie dificil să înțelegi perspectiva partenerului(ei).


Taur:

Perfecționismul tău te poate împiedica să arăți lumii creativitatea ta. A fi prea concentrat(ă) asupra fiecărui detaliu și asupra dorințelor tale numeroase te blochează și în dragoste. Oferă-le altora șansa de a îți face zilele mai frumoase. Este timpul să renunți la resentimente și să îți vindeci inima. Este timpul să uiți trecutul.


Gemeni:

În plan personal pot apărea câteva schimbări care te vor face să te simți ezitant(ă) în toate aspectele. Proiectează incertitudine asupra altor părți ale vieții tale, nu este momentul să nu ai încredere în tine și să nu beneficiezi de oportunitățile profesionale care îți apar în cale.






Rac:

Este posibil să fii nevoit(ă) să îți adaptezi rutina zilnică și perspectiva pe care o ai asupra vieții profesionale pentru a progresa în obiectivele de viitor. Nu este nevoie să analizezi fiecare detaliu. Unificarea dintre trup și minte îți va aduce împlinire interioară și pacea pe care o cauți de atât de mult timp.


Leu:

În momentul în care lucrurile încep să devină mult prea ciudate și dificile pentru tine, îndrăznește să crezi în tine cu toată forța ta și să te concentrezi asupra imaginii de ansamblu. Nu este un moment bun pentru a te pierde în detalii deoarece poți ajunge să iei decizii pe care le vei regreta în scurt timp. Ai răbdare, vei depăși aceste situații și totul va reveni la normal.


Fecioară:

Luna Nouă răsare în zodia ta, dragă Fecioară. Focalizează-te asupra dezvoltării personale. Încerci să fii foarte atent(ă) la modul în care privești lucrurile, la cum vezi viața, la schimbările pe care intenționezi să le faci. Nu te grăbești nicăieri și alegi să te bucuri de viață clipă de clipă.






Balanţă:

Una dintre prioritățile majore pentru această perioadă va fi grija față de oamenii din jurul tău. Este posibil să fii nevoit(ă) să îți sacrifici timp important și să renunți la câteva activități care îți aduc bucurii pentru a ușura membrii(ele) familiei sau prietenii(ele) apropiați(te) de poverile pe care le duc. Te simți bine făcând acest lucru.


Scorpion:

Este momentul să ai grijă de tine și să înveți să te asculți mai mult. Fă ceea ce simți că este cel mai potrivit pentru tine, ia alegerile pe care inima îți spune să le iei fără să te mai gândești la ce spun sau cred oamenii din jurul tău. Trăiește doar pentru tine și vei vedea cât de multă fericire vei aduce în viața ta.


Săgetător:

În această perioadă accentul cade asupra vieții sentimentale; acesta este momentul în care este posibil să închei o relație care nu funcționează și pe care ai încercat să o tot salvezi sau, să începi ceva nou cu o persoană pe care ai întâlnit-o recent și de care te-ai îndrăgostit instant. Nu-ți ascunde emoțiile, simte cu toată inima această iubire frumoasă.






Capricorn:

Cel mai semnificativ lucru pentru tine în timpul Lunii Noi în Fecioară va fi menținerea bunăstării mintale. Provocările din ultima perioadă, problemele complicate, stresul și agitația au pus stăpânire pe tine.... însă toate pot fi de domeniul trecutului dacă îți acorzi prioritate, renunți la lucrurile pe care nu le poți controla și înveți să practici recunoștința.


Vărsător:

Poate că îți dorești să transformi în realitate visuri de neimaginat în această perioadă. Ai încredere în tine și luptă pentru ceea ce îți dorești oricât de mari par să fie obstacolele din calea ta. Cu modul de gândire potrivit poți depăși orice și poți avea lucrurile pe care le vrei.


Peşti:

Accentul este îndreptat asupra vieții profesionale în această perioadă; devii foarte serios(asă) cu privire la obiectivele pe care le ai încercând să lupți mai mult astfel încât să vezi rezultate cu care să impresionezi pe toată lumea. Motivarea de sine va fi o prioritate pentru tine; asigură-te, totuși, că nu te îngropi în muncă și că mai ai timp și pentru activitățile care îți aduc bucurie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS