Horoscopul dragostei, octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, octombrie 2021


Berbec:

Este momentul tău. De-a lungul timpului ai simțit o perturbare la nivelul sentimentelor atât în ceea ce te privește, dar și în relația de cuplu. Lucrurile devin mult mai clare după jumătatea lunii și te vei îndrepta spre sentimentul de mulțumire. Vei continua să procesezi mult timp de acum înainte evenimentele din ultima lună, dar decizia luată este pe jumătate asumată, arată horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021.


Taur:

Ești prins(ă) în lucruri materiale, practice, încât ajungi să uiți că există și partenerul(a) de cuplu. Ai nevoie de vindecare, iar timpul este aliatul tău. Lucurile se vor calma în sfera emoțională, dar trebuie să continui lupta cu propriile așteptări din viața ta. Pare că ai uitat sursa reală a nemulțumirilor tale. Este ceva acolo rămas nerezolvat, care te împiedică să duci la nivelul următor relația cu partenerul(a) tău(s). Un eveniment ce va avea loc la sfârșitul lunii te va ajuta să rămâi conectat(ă) cu omul pe care îl iubești și să treceți împreună peste dificultățile din cuplu.


Gemeni:

Ziua de 5 octombrie este momentul ideal să exprimi sentimentele reale față de partenerul(a) de cuplu. Indiferent cui spui ceea ce simți, trebuie să o faci asumat. Opiniile tale sunt forțate să se schimbe, așa că trebuie să fii cât mai conștient(ă) de ceea ce ai dobândit până în acest moment. Vei avea parte de o lecție de viață care te ajuta să repari ceea ce timpul nu ți-a permis în ultimele luni. După jumătatea lunii vei reuși să distrugi barierele dintre tine și partenerul(a) de viață, iar relația voastră se va redresa, arată horoscopul lunar.


Rac:

În luna octombrie vei simți o presiune uriașă asupra vieții sentimentale și asupra simțurilor tale. E posibil să te simți neîmplinit(ă) și să consideri că ceea ce ai făcut până acum nu este suficient. Nu mai e mult până la o cădere emoțională. Ai prieteni(e) alături care te vor ajuta să te redresezi rapid. Ai grijă să nu proiectezi tot asupra relației de cuplu. Fii sincer(ă) cu tine în legătură cu motivul real al supărărilor tale. Te confrunți cu cele mai profunde sentimente de nesiguranță, dar partenerul(a) de cuplu îți este alături în fiecare clipă a vieții tale.


Leu:

Vei avea parte de multe schimbări în această lună. În ciuda intensității lor, te vei simți foarte bine. Conștientizezi mult imaginea de ansamblu, care te ajută să vezi schimbările de care ai nevoie pentru a îndeplini obiectivele în viitor. În loc să te lași prins(ă) în plăcerea sau durerea de moment, ești mai sigur(ă) ca niciodată de ceea ce vrei să faci. Exprimarea de sine este în continuă creștere. Acest lucru te va ajuta mult să te dezvolți în relația de cuplu. Dacă nu te afli într-o relație, acesta este momentul să începi una.


Fecioară:

Sunt șanse mari să ai parte de o dezvoltare în bine a relației de cuplu, cu toate că ești îngrijorat(ă) cu privire la sentimentele partenerului(ei) de cuplu. Ai foarte multă pasiune de oferit, iar fiecare întâlnire de care ai parte se va transforma într-o experiență incredibilă. Trebuie însă să ai grijă de sentimentele reale, de gândurile pe care le ai. Ele te vor influența mult cu privire la deciziile viitoare. Ai nevoie de odihnă pentru a procesa toate aceste informații.


Balanţă:

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021 va aduce o resetare majoră asupra mai multor laturi ale vieții tale. Trebuie să te gândești foarte bine ce vrei să se schimbe pentru a exprima sentimentele pe care le simți cu adevărat. Ai oferit multe de-a lungul timpului, iar acum a venit timpul să te gândești la recompense. Iubirea este unul dintre principalele obiective pentru tine. Nu lăsa temerile să te împiedice să profiți la maximum de ceea ce simți față de partenerul(a) de cuplu. Ai grijă însă ce poziție adopți în relația pe care o ai, arată horoscopul acestei luni.


Scorpion:

Vei lăsa să iasă la iveală partea pasională și atrăgătoare a personalității tale. Nu contează că ai avut parte de o mulțime de conflicte în ultimul timp. Este momentul să uiți de tot și de toate și să te bucuri de abundența din viața ta de acum. Ai o stare de bine și de liniște care te motivează să-i arăți partenerului(ei) de cuplu cum trebuie să rezolvați lucrurile. Încrederea incredibilă de care dai dovadă în cursul lunii te va ajuta să te faci remarcat(ă) în ochii celor din jur. Nu te teme să te afirmi și să spui lucrurilor pe nume, indiferent de persoana pe care o ai în fața ta.


Săgetător:

Aștrii spun că în luna octombrie îți vei da seama de ce te afli în acest punct al vieții tale. Alegerile din sfera romantică te-au distras de la obiectivele principale. Te-au făcut să uiți ce ai trăit până în acest moment. În trecut ai făcut multe compromisuri în relația de cuplu în ceea ce privește libertatea partenerului(ei). Există însă lucruri nerezolvate care te vor ajuta să-ți dai seama dacă ai procedat sau nu bine până acum. Este o perioadă grea pentru tine, dar ai nevoie de timp ca să-ți dai seama ceea ce-ți dorești cu adevărat.


Capricorn:

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021 arată că va exista multă presiune asupra laturii romantice din viața ta. Îți este foarte greu să te privezi de lucruri pe care ți le dorești enorm doar pentru a clasifica anumite situații din viața de cuplu. Aștrii spun că vei avea parte de o experiență care te va ajuta să îți dai seama de cel mai important lucru din viața ta și din relația cu partenerul(a) de cuplu. Ești ușor speriat(ă) de faptul că ți-ai pierdut independența din cauza relației, dar trebuie să fii atent(ă) la toate aspectele din viața ta.


Vărsător:

Mai ai multe lucruri de învățat despre dragoste. Ai grijă să nu repeți greșelile din trecut. Trece pe o listă ceea ce-ți dorești, dacă e mai simplu pentru tine așa. Vezi clar ce vrei de la partenerul(a) de cuplu, dar și ce schimbări trebuie să faci pentru a obține ceea ce îți dorești. După jumătatea lunii începe să pui în aplicare planul tău și cu siguranță nu vei da greș. Este posibil să trăiești sentimente intense neașteptate, care vor reaprinde scânteia pasiunii în tine. Scapă rapid de tensiuni și temeri și bucură-te de moment.


Peşti:

Vechile răni au început să se vindece, dar încă există ceva acolo care nu îți dă voie să mergi mai departe cu relația pe care o ai în prezent. A venit timpul să renunți la temeri și să ai încredere în instinctele tale. Nu lăsa nimic să-ți afecteze alegerile și eliberează-te de tot ceea ce nu-ți face bine. Uită de trecut ca să te poți bucura de prezent. Ai parte de susținerea financiară a familiei și de susținerea necondiționată a prietenilor(elor), spune horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2021.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS