Horoscop indian, 27 septembrie - 3 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 27 septembrie - 3 octombrie 2021


BERBEC, Mesha:

Eforturile tale vor da rezultate. Se întrevede şi posibilitatea de a călători în străinătate. Profită la maximum de această oportunitate şi bucură-te de tot ce-ţi oferă viaţa. Mai pot apărea şi câteva tensiuni în viaţa personală, deci fii atent(ă) la cum tratezi relaţiile sensibile. Weekendul îţi poate aduce întâlnirea cu o persoană influentă.


TAUR, Vrishabha:

Te bucuri de un sentiment de prosperitate graţie faptului că obstacolele dispar ca prin farmec. Totuşi, este nevoie de mai mult efort pentru păstrarea armoniei în relaţia de cuplu. În viaţa profesională este nevoie de câteva modificări care să-ţi permită stabilirea cu precizie a cauzelor şi a soluţiilor. Colegii(ele) te pot ajuta să îţi îndeplineşti obiectivele.


GEMENI, Mithun:

Dacă intenţionezi să investeşti într-un proiect nou sau o afacere, aştrii îţi sunt favorabili. Mergi înainte! În viaţa personală reuşeşti să atingi un echilibru între obligaţiile de familie şi celelalte. Nu neglija, însă, sănătatea. Ai tendinţa să o laşi la coada listei de priorităţi din cauza programului aglomerat. În momentele tensionate încearcă să-ţi păstrezi cât mai mult calmul şi răbdarea.






RAC, Kataka:

Accelerezi maniera de lucru pentru a obţine mai rapid rezultatele dorite. În relaţia de cuplu ai oportunitatea de a regla câteva chestiuni apărute în trecut. Vei aduce mai multă claritate. Şi în relaţiile cu colegii(ele), e nevoie de mai multă atenţie pentru menţinerea unei atmosfere cordiale.


LEU, Simha:

Eforturile şi munca ta susţinută nu vor rămâne fără rezultat. Vei primi aprecierea şi recunoaşterea meritate. Nu este exclusă începerea unui proiect nou sau a unei afaceri pe care ai tot amânat-o în ultimul timp. În plan sentimental, e nevoie de mai multă înţelegere şi respect faţă de partenerul(a) de cuplu. Dacă eşti singur(ă), este posibilă o călătorie în care să întâlneşti pe cineva interesant.


FECIOARĂ, Kanya:

E o săptămână cu oportunităţi de extindere a orizonturilor în carieră. Dacă ai propria afacere, nu sunt excluse nişte câştiguri substanţiale generate de investiţii făcute în trecut. În dragoste şi în viaţa de familie, totul se desfăşoară sub bune auspicii. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus ca persoana la care visezi de multă vreme să intre în viaţa ta.






BALANŢĂ, Tula:

Determinarea ta de a face faţă provocărilor, mai ales cele financiare te ajută să mergi mai departe. Trebuie să iei rapid decizii în ceea ce priveşte banii, pentru a avea stabilitate. Dacă eşti într-o relaţie, s-ar putea să intervină un moment de rutină şi e nevoie de puţină acţiune ca să animi atmosfera. Profită din plin de această perioadă pentru a finaliza sarcinile aflate în aşteptare.


SCORPION, Vrishchika:

Situaţia financiară pare că se va stabiliza. Apar câştiguri din zone la care nu te-ai fi gândit, dar şi eficienţa în muncă va creşte, de unde o altă suplimentare a veniturilor. E o săptămână excelentă şi pentru a pune în aplicare ideile şi proiectele noi. Şi acestea vor contribui la o sporire a surselor de venit.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Dacă vor apărea conflicte între tine şi partenerul(a) de cuplu, ai toată înţelepciunea necesară pentru a lămuri problemele. Un nou regim de exerciţii şi tehnici moderne te vor ajuta să îţi revii la forma pe care ţi-o doreşti. Găseşte ceva potrivit pentru a scăpa de eventualele dureri cauzate de sedentarism.






CAPRICORN, Makara:

Vei beneficia de suportul persoanelor dragi. Chiar ai nevoie de ele, deci nu ezita să le ceri ajutorul. Se anunţă şi o călătorie de afaceri. Concurenţa pare că ţi-a luat-o înainte şi trebuie să recuperezi avansul lor cât mai repede posibil. La începutul săptămânii ar putea apărea şi câteva probleme financiare, însă vei putea să te redresezi.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Dacă te-ai gândit la o călătorie în afara ţării, acum este momentul propice să îţi faci planuri, să rezervi camera şi bilete de avion. Se anunţă şi câteva câştiguri băneşti datorită muncii tale susţinute de până acum. Rezultatele nu se vor lăsa mult aşteptate.


PEŞTI, Meena:

Trebuie să depui mai mult efort pentru a recăpăta starea pozitivă. Analizează toate aspectele vieţii tale şi vezi unde te complici inutil. Dacă îţi vei menţine atitudinea determinată, pot apărea venituri suplimentare şi chiar avansarea în post la locul de muncă. Nu coborî standardele şi stabileşte-ţi ţeluri înalte.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS