Horoscop indian, 13-19 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop indian, 13-19 septembrie 2021


BERBEC, Mesha:

Rezultate favorabile pot veni din călătorii. Încearcă să îţi ţii cheltuielile sub control, mai ales dacă vorbim despre lucruri inutile sau sezoniere. Bucură-te de această perioadă astrală, chiar dacă poate fi ceva neliniştitor pentru tine. Toate vor trece în curând. Vei primi ajutor nesperat de la cineva cu autoritate.


TAUR, Vrishabha:

Viaţa ta sentimentală îţi va îmbunătăţi starea de bine. Momentele romantice alături de persoana iubită te fac fericit(ă). O aliniere planetară favorabilă te poate face puţin idealist(ă), dar nu este nimic în neregulă să visezi. Atenţie şi la capitolul bani, unde pot apărea situaţii legate de siguranţa financiară!


GEMENI, Mithun:

E o săptămână favorabilă în ceea ce priveşte starea de sănătate, aşa că eşti în formă pentru a-ţi îndeplini responsabilităţile. Lucrează mai mult la stima de sine pentru a putea să faci faţă activităţilor sociale. Atenţie şi la cheltuielile neprevăzute. Nu exagera!






RAC, Kataka:

O relaţie ar putea să te pună în încurcătură. Pot exista diferenţe de gândire şi de opinie care să genereze conflicte, chiar la despărţire. Încearcă să fii diplomat(ă) pentru a nu pune în pericol relaţia. La capitolul sănătate, ar trebui să fii mai atent(ă) la ceea ce mănânci.


LEU, Simha:

Relaţiile cu membrii(ele) familiei tale par a fi mai bune decât erau în trecut şi vei putea trece peste orice eventual conflict. Eforturile tale de a obţine beneficii financiare vor începe să devină productive. Mintea ta va fi destul de activă şi vei acţiona cât se poate de atent posibil.


FECIOARĂ, Kanya:

Acţionează cu convingere în această săptămână. Tot ce faci pentru afacerea ta se va transforma în profit. Unii(ele) prieteni(e) se vor întoarce în viaţa ta, indiferent de cât timp îi/le cunoşti. Dacă te-ai confruntat cu perioade dificile, vei putea să le administrezi de-acum. Vei vedea cum viaţa ta se va schimba. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, aşteaptă-te la ceva pozitiv săptămâna aceasta.






BALANŢĂ, Tula:

E o săptămână favorabilă pentru zona profesională. Există posibilitatea unei avansări, deoarece ai muncit din greu şi cu rezultate uimitoare. Dacă eşti singur(ă), dragostea este avantajată în această săptămână şi sunt şanse mari să întâlneşti pe cineva. Dacă eşti într-o relaţie, atenţie la cuvintele pe care le spui! Rişti să porneşti un război.


SCORPION, Vrishchika:

O nouă iubire poate intra în viaţa ta. Ai încredere că poţi găsi ceva ce va dura toată viaţa. Poate avea stabilitate această relaţie. Trebuie să profiţi la maximum de oportunităţile care apar în viaţa ta şi foloseşte-le în consecinţă pentru a face progrese în plan profesional. Dacă deţii o afacere, se anunţă un succes cu proiectul la care lucrezi acum.


SĂGETĂTOR, Dhanus:

Rudele şi prietenii(ele) buni(e) te sprijină în drumul tău spre construirea unui viitor. Profesioniştii(stele) vor beneficia de tranzitul actual, perioada aceasta dovedindu-se încurajatoare. Primeşti suportul superiorilor(arelor), dar şi al/a partenerului(ei) de cuplu.






CAPRICORN, Makara:

Ţi-ai face viaţa mai uşoară dacă ai reuşi să comunici mai bine. Fii mai deschis(ă) şi fă-i(le) pe ceilalţi(lelalte) să te înţeleagă. Dacă ai propria afacere, ai putea experimenta câteva schimbări care se vor dovedi de bun augur, chiar dacă la prima vedere n-ar părea. În viaţa sentimentală se anunţă o excursie la finalul săptămânii.


VĂRSĂTOR, Kumbha:

Te simţi bine cu familia în casa ta. Abilităţile şi talentele tale sunt apreciate. Vei câştiga bani, însă vei şi cheltui foarte mult. Cineva poate fi impresionat de calităţile tale, ceea ce ţi-ar deschide larg orizonturile în carieră. Superiorii(arele) din companie te-ar putea sprijini.


PEŞTI, Meena:

Personalitatea ta dominantă acţionează ca o forţă pozitivă pentru tine, dar şi pentru oamenii din jurul tău. Viaţa sentimentală este bună şi te împlineşte. Totuşi, unele chestiuni domestice te pot stresa. Eforturile tale intense îţi pot aduce apreciere şi recunoaştere. Săptămâna aceasta ţi se pot deschide uşile succesului.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS