Etalarea şi interpretarea runelor, septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, septembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

ANSUZ. Aceasta rună simbolizează respiraţia divină şi indică faptul că intuiţia ta este puternică şi îţi poţi pune baza în ea mereu. Runa indică faptul că în luna septembrie vei păşi într-un rol de vindecare sau de autovindecare, fie intrând în legătură cu lumea şamanică, fie lucrând cu alte forme de vindecări ezoterice precum Reiki. Runa este pentru tine şi un semn de trezire spirituală şi îţi transmite nevoia de a te conecta mai profund cu propriile tale abilităţi psihice şi spirituale.


Taur:

BERKANA. Această rună simbolizează vindecare şi indică faptul că este timpul să faci paşi spre un nou început, un nou aer proaspăt. Trecutul rămâne în trecut şi este singurul loc unde poate fi. Acum este timpul să te uiţi în faţă şi să îţi construieşti puterea de a merge mai departe. Noi începuturi sunt în drum spre tine, trebuie mai întâi să ai grijă de tine cât mai bine.


Gemeni:

EHWAZ. Această rună simbolizează mişcarea şi indică faptul că este timpul să îţi dai voie să iei o porţie de credinţă că să faci următorul pas înainte. Ai nevoie să ieşi mai mult din minte şi să intri mai mult în inimă, să îţi simţi corpul mai mult. Runa indică faptul că a-ţi comunica adevărul se va dovedi foarte benefic pentru tine în această lună. Fără teamă şi cu credinţa faptului că relaţiile îţi vor fi îmbunătăţite prin acest act, dă-ţi voie să vorbeşti din inimă cât mai des.






Rac:

GEBO. Această rună simbolizează conceptul de cadou şi înseamnă că un noroc sau o şansă minunată neaşteptată va veni în calea ta. Este un semn mistic foarte pozitiv pentru orice aspect ce ţine de iubire şi relaţie. Acesta este unul din cele mai norocoase simboluri şi indică generozitate din partea Universului spre tine – ai grijă să dai şi tu o parte înapoi spre alţii(tele), răspândind iubire şi recunoştinţă.


Leu:

EIHWAZ. Această rună simbolizează nevoia de a-ţi confrunta o frică pentru a deveni conştient(ă) cum permiţi fricii să îţi conducă viaţa într-o anumită situaţie. Runa indică faptul că urmează o situaţie transformatoare de viaţă ce te va ajuta să îţi descoperi şi să-ţi urmezi adevărata menire în viaţă. Există lumină la capătul oricărui tunel în care te afli sau crezi că te afli iar această rună este ca un far călăuzitor pentru luna septembrie.


Fecioară:

DAGAZ. Această rună se traduce prin cuvântul „zi” şi este simbolul pentru fericire, activitate şi satisfacţie. Lucrurile se aşază în favoarea ta acum şi este timpul perfect să te expui în viaţă în orice situaţie şi să preiei conducerea. Tu ai o energie magnetică pe care runa o susţine, deci foloseşte-o în avantajul tău. Runa mai indică şi o soluţionare pozitivă la o întrebare ce te preocupă.






Balanţă:

EIHWAZ. Această rună simbolizează nevoia de a-ţi confrunta o frică pentru a deveni conştient(ă) cum permiţi fricii să îţi conducă viaţa într-o anumită situaţie. Runa indică faptul că urmează o situaţie transformatoare de viaţă ce te va ajuta să îţi descoperi şi să urmezi adevărata menire în viaţă. Există lumină la capătul oricărui tunel în care te afli sau crezi că te afli iar această rună este ca un far călăuzitor pentru luna septembrie.


Scorpion:

FEHU. Această rună simbolizează bogăţia şi indică o nevoie să iei foarte în serios nevoile sau obligaţiile tale financiare în luna septembrie. Este totodată şi un semn că banii sunt în drum spre tine şi că vei culege beneficii materiale de pe urma muncii tale susţinute din trecut. Este şi un semn norocos pentru cei(le) ce şi-au propus să înceapă un nou serviciu sau o afacere nouă.


Săgetător:

HAGALAZ. Această rună simbolizează furtuna şi indică faptul că o schimbare necesară şi binevenită se îndreaptă spre tine. Nu mai este benefic pentru tine să faci ceea ce ai făcut până acum în anumite domenii, în schimb vei face unele schimbări pentru sănătatea ta, starea ta de bine şi de pace a sufletului şi minţii. Este timpul să te desprinzi de tiparele distructive, de autosabotare şi să fii din nou iubitor(are) cu tine.






Capricorn:

INGWAZ. Această rună simbolizează munca şi productivitatea. Este o piatră mistică pozitivă în toate aspectele posibile ce ţin de cariera ta. Acum este timpul potrivit şi perfect să mergi mai departe cu cariera şi să ţinteşti sus. Mai indică şi faptul că este posibilă pentru tine o promovare, o mărire de venituri ca urmare a muncii tale sau succesul în general.


Vărsător:

JERA. Această rună simbolizează ciclurile şi indică faptul că te afli în faţa unuia nou şi benefic pentru tine. Te vei simţi mai productiv(ă) şi motivat(ă) să începi un nou capitol în viaţa ta într-un anumit domeniu. Este şi semn că e vremea să cureţi vechiul ca să faci loc noului să vină. Este un simbol mistic pozitiv pentru creştere.


Peşti:

KENAZ. Această rună simbolizează creativitatea, inspiraţia şi înţelepciunea. Tu ai toată intuiţia necesară şi resursele interioare pentru a rezolva problema sau situaţia ce te preocupă sau care apare la un moment dat. Elimină orice anxietate sau frică pe care o ai şi ce înconjoară o situaţie şi ţine minte că ai mereu puterea să vii cu o soluţie. Runa îţi mai indică şi faptul că ai nevoie să dai drumul trecutului sau să te desprinzi de vechi obiceiuri ca să poţi vedea clar.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS