Etalarea şi interpretarea runelor, 9 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 9 septembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ODIN. Atunci când apare runa Odin în extragere, ea anunţă faptul că urmează un moment plin de posibilităţi la care, ca să ajungi, este nevoie de o încredere şi credinţă absolută. S-ar putea să fie nevoie să faci un salt în credinţă, cu braţele total deschise şi fără nimic în palme. Tot ce este mai bun te aşteaptă dincolo de acest salt. Eşti în stare?


Taur:

Runa etalată – ANSUZ. Această rună îţi trimite acum următorul sfat: indiferent ce se întâmplă în viaţa ta, este necesar să depăşeşti tendinţa spre depresie care este o companie proastă şi distructivă în orice situaţie. Poate că unele acţiuni ale tale nu au fost cele mai benefice. Fii recunoscător(are) pentru că îţi este testată credinţa – îţi dă oportunitatea să înveţi ceva şi să devii mai puternic(ă).


Gemeni:

Runa etalată – BERKANA. Împarte-ţi obiectivele mari în unele mai mici şi mai multe dar perfect realizabile. Convinge-te să munceşti mai puţin însă valorifică fiecare moment mai eficient. Este total în puterea ta. Cel mai interesant este să vezi că această strategie va contribui activ la rezultatele impresionante pe care le vei obţine.






Rac:

Runa etalată – EHWAZ. O situaţie curentă îţi poate aduce ceva nou în viaţă. Poţi ieşi la întâlnire cu oameni noi, poţi dezvolta o abordare fundamental diferită a vieţii şi relaţiilor, poţi să schimbi o locaţie, poţi merge undeva nou. Fiecare situaţie promite o schimbare gradată spre mai bine; se dezvoltă idei noi, se îmbunătăţesc relaţiile cu oamenii. Fii pregătit(ă) pentru schimbare pentru că este favorabilă.


Leu:

Runa etalată – ISA (cu faţa în sus). Fii atent(ă) la relaţiile de afaceri şi muncă, în caz că lucrurile pe care le aştepţi nu se întâmplă. Foloseşte timpul înţelept şi ia oportunitatea de a-ţi reafirma obiectivele înainte de a merge mai departe. Te poţi simţi impacientat(ă) dar acest decalaj este necesar. Îţi dă timpul necesar următoarei etape a călătoriei.


Fecioară:

Runa etalată – INGUZ. Această rună reprezintă nevoia de a împărtăşi, de a fi dorit(ă), de a căuta similarităţi cu alţii(tele) şi este un impuls spre armonie în relaţiile personale. Ar putea fi la fel de bine şi un semnal pentru o cale nouă, o relaţie nouă sau chiar o viaţă nouă. Inguz simbolizează finalul unei perioade de letargie, o eliberare de tensiuni şi nesiguranţe.






Balanţă:

Runa etalată – KENAZ. Eşti pe cale să găseşti o nouă înţelegere a semnificaţiei vieţii tale. Noi inspiraţii şi revelaţii sunt la îndemână, dar nu te complace în ele. Foloseşte această cunoaştere cât timp are valoare. Găseşti moduri de a-ţi fi de folos şi ţie şi altora. Dacă eşti în faţa unei aventuri noi şi procedezi cu sinceritate şi adevăr, vei câştiga o mare înţelepciune despre viaţă.


Scorpion:

Runa etalată – NAUTHIZ. Runa te avertizează că poţi fi într-o situaţie ce are legătură cu o problemă mai veche ce nu a fost rezolvată niciodată. De aceea reapare în viaţa ta. Trebuie să confrunţi ce a rămas în tine nevindecat. Nu e nimeni în afara ta de vină pentru nimic şi nici nu poţi schimba oamenii. Lasă defectele altora deoparte şi ocupă-te de propria persoană.


Săgetător:

Runa etalată – SOWILO. Această rună îţi dă acum sfatul să îţi obţii integritatea, inclusiv pentru o temă ce te preocupă acum. Îţi este favorabil să primeşti multă satisfacţie. Ţine minte însă că din când în când trebuie să te retragi în linişte ca să te refaci. Dacă reacţionezi cu înţelepciune faţă de tine, conştientizându-ţi puterile şi abilităţile şi întărindu-ţi forţa prin perioade de odihnă, succesul îţi este garantat.






Capricorn:

Runa etalată – TIWAZ (cu faţa în sus). Runa indică faptul că acum poate fi timpul să te ridici drept pentru tine însuţi(ăţi) şi să aperi în ceea ce crezi. Ajută-i(le) pe alţii(tele) care sunt prea slabi(e) să îşi urmeze calea singuri(e) dar nu te lăsa distras(ă) de cei(le) care doresc să îţi controleze cărarea ta.


Vărsător:

Runa etalată – URUZ (cu faţa în sus). Uruz indică faptul că pot fi unele oportunităţi în faţa ta acum. Ele pot fi deghizate în pierderi dar cu o mare oportunitate ce se conturează din cenuşa precum pasărea Phoenix. Trebuie să înveţi să te adaptezi la noi cerinţe şi să depăşeşti provocările cu puterea, tenacitatea şi determinarea ta.


Peşti:

Runa etalată – ANZUS. Ansuz este runa zeului Odin, cel mai puternic dintre zeii mitologiei norvegiene. Odin este tatăl tuturor şi zeul norvegian al înţelepciunii. Odin aduce înţelepciune prin sacrificiul de sine. Odin, la fel ca Prometeu din mitologia greacă, a readus în lume sacrul şi divinul. El se interesează activ ca omul să fie mai bun.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS