Etalarea şi interpretarea runelor, 8 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 8 septembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – SOWILO. Dacă crezi că o situaţie este prea dificilă acum pentru tine şi că îţi consumă multă energie, mesajul runei este că ai nevoie să te odihneşti ca să îţi reîncarci bateriile. Reîntoarce-te la pasiunile abandonate, comunică mai mult cu familia, cu rudele, cu vechi(le) prieteni(e). Dă-ţi voie să te relaxezi în compania lor, primeşte iubirea şi grija lor.


Taur:

Runa etalată – URUZ (cu faţa în jos). Runa sugerează că este mai bine să te întorci din fugă şi să îţi înfrunţi fricile, folosind puterea din tine, decât să pierzi o oportunitate ce ţi se oferă. Tu trebuie să înveţi din slăbiciunile tale şi cum să îţi creşti abilităţile în acele zone. Dacă lucrurile par a fi la pământ, ţine minte că de la pământ există o unică direcţie: în sus. Focalizează-te asupra realităţii şi opreşte-te din a te teme ce se poate întâmpla. Trăieşte-ţi viaţa!


Gemeni:

Runa etalată – WUNJO. Wunjo este runa bucuriei. Anunţă realizări în urma ambiţiei, înţelegere, bună sănătate, parteneriate înfloritoare, succes în dragoste. Ochii îţi sunt deschişi spre adevăr. Ai parte de noi începuturi prospere binecuvântate cu bucuria ta. Runa Wunjo este conectată cu o recompensă, cu un sentiment de satisfacţie şi bunătate, cu câştiguri paşnice şi cu realizări frumoase. Totul merge bine pentru că eşti în armonie absolută cu viaţa însăşi. Runa mai semnifică şi colaborări apropiate, şi compania unor oameni în stare de bucurie, pentru că bucuria nu este o emoţie solitară.






Rac:

Runa etalată – ANSUZ. Viaţa ta trece prin procese de tranziţie aşa cum este firesc şi, ca regulă generală, schimbările au în ele şi dureri. Dar este o fază naturală de dezvoltare pentru o persoană sau situaţie. Oricât ne plac unele etape, ele nu sunt menite să rămână identice pentru totdeauna. Uneori, ca să înveţi ceva sau să găseşti ceva, trebuie să treci printr-o durere, dar vei deveni mai înţelept(aptă).


Leu:

Runa etalată – DAGAZ (inversată). Nu este momentul potrivit pentru schimbări majore. Ai încredere în abilităţile şi în puterea ta şi vei ajunge la lumină. Lumina zilei este îndepărtată dar există pentru tine. Dagaz este runa transformării.


Fecioară:

Runa etalată – GEBO. Această rună îţi dă sfatul că îţi prind bine uniunile cu alţi oameni acum, de aici îţi vine puterea. Însă nu uita de libertatea pe care fiecare membru(ă) al/a unei alianţe o are. Ai nevoie de răbdare, înţelepciune şi muncă pentru a fi şi jucător(are) de echipă dar a-ţi menţine şi libertatea.






Balanţă:

Runa etalată – HAGALAZ (cu faţa în sus). Hagalaz sugerează că eşti pe cale să intri într-o oportunitate unde există un risc. Îţi poţi pune tot viitorul în mâinile altcuiva. Nu este un moment potrivit să începi un nou proiect sau afacere decât dacă ai tu toate datele posibile în mâinile tale. Chiar şi în acest caz ar fi bine să mai amâni un pic lucrurile.


Scorpion:

Runa etalată – INGUZ. Runa Inguz este runa completitudinii. Prezenţa acestei rune sugerează că sarcini ce au fost deja iniţiate vor ajunge la împlinire şi recoltă bună. Runa este asociată şi cu fertilitatea şi se#ualitatea, aici fiind vorba şi de faptul că poţi fi prins(ă) între aceste două influenţe. Atât provocarea cât şi recompensa sunt aduse împreună, în mod complementar, în viaţa ta. Deci te vei bucura de un rod al unei munci, fie ea şi de iubire sau de altă natură.


Săgetător:

Runa extrasă – LAGUZ. Runa semnifică înflorire, curgere, apă şi nu orice apă, ci curgătoare. Această rună poartă cu sine o semnificaţie pozitivă şi liniştitoare. Totul curge aşa cum trebuie şi cum e mai bine în viaţa ta acum precum curge un râu de munte, trecând peste obstacole cu uşurinţă. Aspectul intuitiv al naturii tale este trezit pentru că apa înseamnă intuiţie. Laguz te sfătuieşte să îţi hrăneşti acest aspect şi să beneficiezi cât mai mult de pe urma lui. Totodată, hidratează-te din belşug cu apă de bună calitate.






Capricorn:

Runa etalată – PERTHRO. Această rună este asociată cu Phoenix, pasărea mistică ce s-a consumat pe sine în flăcări ca apoi să se ridice din propria-i cenuşă. Forţe puternice de schimbare şi renovare sunt în mişcare pentru tine la acest moment. În viaţa de zi cu zi, pot fi probabil unele surprize cum ar fi câştiguri bruşte sau debutul unei relaţii neaşteptate. Din punct de vedere spiritual, este timpul să te ridici deasupra ta, deasupra vieţii obişnuite şi banale, ca să dobândeşti o viziune mai largă. Runa Perthro îţi reaminteşte că exteriorul pe care îl vezi şi experimentezi este neimportant, cu excepţia momentelor când el reflectă interiorul tău.


Vărsător:

Runa etalată – RAIDHO. Dacă îţi analizezi situaţia curentă, tu ştii că eşti deja spre ceva ce îţi doreşti. Dacă te gândeşti la viitor, încă este o cale lungă în faţa ta. Dar da, este posibil să împlineşti ce îţi doreşti şi vei construi unele relaţii benefice sau participă la proiecte de ajutor. Runa îţi transmite să nu stai într-un singur loc ci să te mişti mereu spre scopul specificat. Ţine minte că drumul în faţă este deschis, păşeşte pe el cu curaj!


Peşti:

Runa etalată – TEIWAZ (cu faţa în jos). Dă-ţi permisiunea să fii fericit(ă) şi să depăşeşti provocările. Trebuie să te decizi exact ce vrei cu adevărat de la această parte a călătoriei vieţii tale. Nu ceda uşor. Noaptea întotdeauna pare mai întunecată, fix înainte de răsărit.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS