Etalarea şi interpretarea runelor, 27 septembrie - 3 octombrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 13-19 septembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ODIN. Ceea ce este neştiut şi ceea ce este nevăzut sunt active acum în viaţa ta. La începuturi nu a fost nimic şi la final, nimic rămâne. Controlul nu poate fi folosit pentru ceva ce încă nu există, nu a fost creat. Dar, precum cartea Prostul de la cărţile de Tarot, este posibil să fie nevoie să faci un salt de credinţă şi să te arunci în acest mare vid al vieţii. Fă asta cu mâinile libere şi cu credinţa nestrămutată. Te bazezi pe puterea creativă a necunoscutului.


Taur:

Runa etalată – ALGIZ. Cea mai bună apărare este atacul. Apariţia acestei rune indică prezenţa unei situaţii în care simţi nevoia de protecţie. Poate fi vorba de o protecţie divină, dar poate fi vorba şi despre a-ţi folosi puterea interioară pentru a te proteja.


Gemeni:

Runa etalată – EIHWAS (cu faţa în jos). Aparent par a fi în faţa ta nişte obstacole sau întârzieri şi ţi se pare că viaţa se mişcă mai încet decât ai vrea tu. Runa îţi transmite totodată să te aştepţi la un rezultat pozitiv la momentul oportun, deci foloseşte acest timp înţelept şi învaţă din aceste obstacole. Orice nouă abilitate învăţată te ajută. Orice apare te face să apreciezi rezultatul final.






Rac:

Runa etalată – HAGALAZ. Există activă în tine o nevoie de a rupe lanţurile şi a fi liber din circumstanţe ce te constrâng. Există unele lucruri în afara ariei tale de control. Te poţi simţi acum ca şi cum te-ai trezit după un lung somn şi îţi trebuie puţin timp până îţi revii în totalitate cu toate simţurile. Ar putea fi o pierdere înainte de a fi un mare câştig, dar nu neapărat.


Leu:

Runa etalată – ISA. Isa semnifică forţa primară a gheţii şi a solitudinii. Energia de izolare sau de independenţă este legată de runa Isa. Isa spune povestea gheţii, a frigului şi ce înseamnă să fii singur dar şi cum poţi trăi bine gândind independent şi împuternicindu-te. Ceva acum este îngheţat pentru tine şi aşa va fi o vreme însă mesajul şi indicaţia este să accepţi cu inima deschisă această stare de fapt pentru că aşa este cel mai bine pentru tine. Isa este conectată la Skadi, zeiţa zăpezii şi a gheţii. Poartă în semnificaţia ei nevoia de a fi singur şi ascuns de restul lumii. Cele mai mari revelaţii şi creşteri au loc în aceste momente.


Fecioară:

Runa etalată – JERA. Aşteaptă-te la un rezultat pozitiv. Însă este devreme să te culci pe proprii lauri ai victoriei. Eşti aproape de succes, dar este nevoie să treci prin toate fazele ciclului, fără excepţie. Iată care este dezideratul final – să recoltezi ce ai semănat, dar şi această recoltare presupune un efort prin care e nevoie să treci. Nu te poţi relaxa acum, altfel rişti să pierzi totul.






Balanţă:

Runa etalată – MANNAZ. Încearcă să nu faci nimic care să te rănească. Nu încerca să contraataci pe nimeni, manifestă flexibilitate. Nu răspunde la agresiunea altora, la nedreptate şi la furia lor cu a ta. Gândeşte de două ori dacă o persoană te tratează pe tine diferit decât o face cu toţi. Poate că e tipul de persoana al cărui comportament lasă de dorit, deci nu lua nimic personal. Tratează persoana ca pe condiţiile meteo, accepţi ceea ce este. Nu te înfurii şi nu eşti ofensat când plouă, pentru că ploaia este la fel cu toată lumea.


Scorpion:

Runa etalată – RAIDHO. Runa Raidho înseamnă a călări. În acest mesaj, nu este vorba neapărat de a călări un cal ci sugerează o călătorie dar este mai mult un indicativ de comunicare: stăpâneşte comunicarea cu oricine te-ai afla în călătoriile tale, aşa cum un călăreţ îşi stăpâneşte calul. Un mesaj alternativ al acestei rune se referă la corectitudine morală şi/sau un consiliu de judecată. Aşadar, runa transmite mesajul de a da sfaturi înţelepte în comunicările pe care le ai şi să fii un bun lider ce îi conduce pe alţii.


Săgetător:

Runa etalată – SOWELU. Aceasta este o rună de mare putere ce indică un moment de regenerare profundă, o căutare a întregului, a totalului. Ea semnalează nevoia de a deveni conştient de esenţa ta ca să o poţi exprima într-o manieră creativă, astfel crescându-ţi şi forţa vitală. Deasemenea indică nevoia de a admite ceva ce a fost demult negat, ceva ce a rămas în umbre: acum e timpul să scoţi acest adevăr la lumină. Este prudent să stai departe de o situaţie presantă, ţinând minte că a te retrage la momentul potrivit este semn de forţă şi nicidecum de slăbiciune.






Capricorn:

Runa etalată – URUZ (inversată). Incapacitate să gândeşti cu claritate acum, lipsa de putere mentală. Fii atent la semnele tale de slăbiciune care îţi ameninţă poziţia şi personalitatea. Conştientizează-ţi puterile ascunse. Fii atent la semnele ce anunţă varii posibilităţi pentru că unele te pot face să te înşeli. Uruz este runa puterii.


Vărsător:

Runa etalată – ALGIZ. Algiz se referă la apărarea spirituală şi la actul de a folosi puterea interioară pentru a-ţi proteja active bunăstarea emoţională, dar şi avuţiile. Analizează-te şi vezi ce anume îţi aduce echilibrul.


Peşti:

Runa etalată – BERKANA. Berkana reprezintă copacul mesteacăn. Mesteacănul este simbolul reînnoirii, renaşterii, naşterii şi creşterii. Este o rună ce transmite veselie şi anunţă rezultate bune din acţiunile pe care le-ai făcut. Este o rună despre şi pentru familie şi a unei gospodării bune şi prospere.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS