Etalarea şi interpretarea runelor, 13-19 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 13-19 septembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – THURISAZ (inversată). Relaţiile personale sunt accentuate acum. Unele rupturi sunt mai probabile decât unele noi uniuni. Menţine-ţi umorul şi detaşarea orice se întâmplă. Chiar şi eşecurile pot fi oricând redirecţionate şi privite drept oportunităţi ce şi sunt, de fapt.


Taur:

Runa etalată – WUNJO (inversată). Pot fi unele neînţelegeri de moment sau probleme cu un/o partener(ă) sau într-o relaţie romantică, fapt ce îţi amână fericirea clipei de faţă. Un adevăr poate fi ascuns de tine. Ceea ce credeai că e iubire, nu este. Un parteneriat poate să nu îţi fie benefic şi să nu ducă la fericire. Ai de muncit mult în continuare ca să ajungi la fericire, dar vei reuşi. Wunjo este runa bucuriei.


Gemeni:

Runa etalată – ALGIZ. Algiz este runa protecţiei şi oportunităţilor, fiind asociată cu iarba, cu coarnele elanilor sau cu mâna cu degetele răsfirate în gest protector. Algiz manifestă energii puternice de protecţie. Spiritual, semnifică atingerea divinului. Runa înseamnă şi succesul obţinut prin căutări, muncă şi alte acţiuni. Planurile se dezvoltă rapid când apare această rună, precum un pin ce creşte repede. Eşti protejat(ă) de orice atac, în timp ce conştiinţa şi starea de alertă te ghidează. Viziunea, claritatea minţii şi înţelepciunea îţi vor susţine orice întreprinzi.






Rac:

Runa etalată – EHWAZ. Această rună aduce vestea unei bune comunicări, chiar şi la distanţă cu cineva plecat de lângă tine. Sau anunţă o colaborare cu cineva din altă localitate. Chiar dacă te afli la depărtare, poţi avea o bună colaborare cu acest(astă) nou(ă) partener(ă).


Leu:

Runa etalată – FEHU. Fehu poate atrage atenţia cu privire la datorii. Dacă ai bani de dat cuiva, ar fi mai bine să le plăteşti. Nu lăsa datoriile să se facă şi mai mari. Fehu este simbolul puterii care vine din succesul în plan financiar.


Fecioară:

Runa etalată – HAGALAZ (cu faţa în sus). Fii atent(ă) să nu începi nimic riscant acum! Rezultatele vor fi mai bune dacă mai stai puţin. Aceste dificultăţi sunt doar temporare. Foloseşte acest timp de aşteptare ca o oportunitate de a învăţa răbdarea. Verifică fiecare dată concretă pe care o ai şi vei reuşi.






Balanţă:

Runa etalată – KENAZ (inversată). Să fii atent(ă) pentru că ceea ce pare a fi o direcţie reală poate fi o cale falsă pentru tine. Poate apărea pe ea o energie rece şi întunecată. Ai grijă de sănătatea ta şi vindecă-ţi orice te supără acum. Kenaz este runa focului, căldurii, luminii, iluminării şi cunoaşterii.


Scorpion:

Runa etalată – LAGUZ (cu faţa în sus). Ca orice călătorie prin viaţă, cu obstacolele şi provocările ei, orice curent de apă are turbulenţele sale, bolovanii săi, cascadele sale şi chiar şi zone liniştite dar apa întotdeauna îşi va atinge obiectivul de a ajunge la ocean. Să crezi că şi tu îţi poţi atinge scopurile dorite, dar fii şi pregătit(ă) pentru orice situaţie apărută în cale. Învaţă din tot ce întâlneşti, fie că este o cascadă sau o oază liniştită.


Săgetător:

Runa etalată – NAUTHIZ. Dacă ai o situaţie ce te nemulţumeşte, ce preferi? Să te plângi şi vaiţi la nesfârşit şi astfel să recazi mereu în aceeaşi situaţie ce se repetă ori să o elimini o dată pentru totdeauna din viaţa ta? Ia acea ultimă decizie. Plângerile şi furia nu fac decât să îţi fure din energia necesară să combaţi ceva din tine rămas nerezolvat. Fii puternic(ă).






Capricorn:

Runa etalată – RAIDHO. Dacă există oameni care te sabotează, fă un pas în spate. Poate că ei te înfricoşează şi îţi sugerează că o anumită cale nu e pentru tine, deşi tu simţi că este. Încearcă să opreşti aceste voci şi nu intra în polemică cu ele, ci doar mergi mai departe. Vei fi supărat(ă) dacă te laşi influenţat(ă) de ei. Poate că aştepţi să se întâmple ceva neaşteptat, ceva nou şi ceva necunoscut şi aşa şi va fi, dar pentru asta trebuie să ţii de calea ta.


Vărsător:

Runa etalată – URUZ (cu faţa în sus). Nu lăsa oamenii negativi să te tragă în jos. Vei reuşi dacă te focalizezi profund asupra drumului tău în continuare. Succesul îţi este asigurat dacă abordezi fiecare provocare din călătoria prin viaţă cu tărie şi determinare.


Peşti:

Runa etalată – WUNJO. Fii fericit(ă)! Pentru orice întrebi sau te gândeşti, e bine să ştii că perioada de întuneric din viaţa ta asupra unui subiect se încheie şi un eveniment fericit este foarte aproape să aibă loc. Viaţa ta intră, în sfârşit, într-o perioadă luminoasă pe care ai aşteptat-o aşa de mult. Runa te poate şi anunţa că este timpul să te uiţi la lume cu ochi noi. Ţine minte că eforturile tale nu sunt în zadar, chiar dacă uneori poate părea că bunele intenţii şi fapte rămân nevăzute şi nerecompensate. Tot binele pe care îl faci în lume vine la tine mai devreme sau mai târziu. Bucură-te de fructele pe care le meriţi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS