Etalarea şi interpretarea runelor, 10 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 10 septembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi că amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ALGIZ (inversată). Sănătatea şi asocierile sunt subiecte pe care să le priveşti cu atenţie. Dacă unele persoane te folosesc şi ştii asta în inima ta, să ştii că eşti singura persoană responsabilă de asta, nu ei. Şi tu ai beneficii din această situaţie. Dacă un câştig nu e posibil, să ştii că şi în pierdere există o formă de câştig din ce înveţi şi din progresul ce are loc.


Taur:

Runa etalată – DAGAZ. Această rună te anunţă de faptul că te aşteaptă un noroc sau o lungă perioadă de prosperitate. Deja o simţi sau în curând o vei simţi. Şterge orice îndoială iar soarele va răsări pe strada ta. Pe de altă parte, runa poate să marcheze un moment în care să faci tranziţia de la noapte la zi, deci circumstanţele îţi sunt foarte favorabile acum.


Gemeni:

Runa etalată – FEHU. Fehu simbolizează două ramuri care cresc din acelaşi copac, două coarne ale unei vite. De altfel, traducerea lui „Fehu” este vită, ceea ce în trecut era interpretarea clară a averii unei familii. Datoriile se plăteau cu vite, iar dacă cineva avea o datorie neplătită i se lichidau vitele. Valoarea se măsura în vite, iar averea era dată de numărul vitelor. De aici şi ideea de avere pe care o generează această rună atunci când apare.






Rac:

Runa etalată – INGUZ (cu faţa în sus). Urmează un timp necesar pentru a finaliza sarcini curente ca să poţi avea parte de noi începuturi şi oportunităţi aflate în calea ta. Nu mai pierde timpul buclând în trecut şi la lucruri pe care nu le poţi schimba şi nu ai control asupra lor. Focalizează-ţi energia asupra direcţiilor noi. Fii pozitiv(ă) şi înconjoară-te cu oameni pozitivi decât cu unii care îţi dau o viziune negativă asupra vieţii. Cel mai mare pas pe care îl poţi face acum este să fii pozitiv(ă) şi să crezi în tine şi în capacităţile tale.


Leu:

Runa etalată – JERA. Runa Jera este una din acele rune ce vorbeşte despre ciclurile naturale ale anului, în acest caz despre recolta de toamnă. Aceste cicluri sunt eterne. Prin mesajul său de recoltă şi bogăţie în urma trudei, această rună poate simboliza graviditate sau orice altă formă de a culege fructe şi roade şi este în special un indicator al ciclurilor de viaţă date de karmă sau de providenţă – ce semeni, aceea culegi. Vei culege, aşadar, ceea ce ai semănat, dar recolta va fi una bună şi bogată. Este semn de prosperitate.


Fecioară:

Runa etalată – LAGUZ. Runa Laguz este runa ce reprezintă apa. Laguz este o rună cu energie puternic feminină şi, precum oceanele, conţine multă putere de o natură incontrolabilă. În acest context, mesajul runei sugerează faptul că o mare putere ce ţi-ar putea face rău este luată de la tine, cu forţa valurilor mării. Mai simbolizează şi posibilitatea startului unei călătorii.






Balanţă:

Runa etalată – OTHILA. Dacă te fixezi asupra scopului tău, vei atrage noi energii să îl atingi. Concentrează-te, citeşte toate semnele posibile dar nu împinge dincolo de ce se poate face. Scopul tău este ca o pasăre sălbatică în palmele tale, deci dacă o apeşi prea tare, o poţi răpune.


Scorpion:

Runa etalată – TEIWAZ (cu faţa în sus). Teiwaz arată succes dacă ai convingerea de sine şi determinarea să lupţi pentru ce îţi doreşti. Nu uita să faci fapte bune pentru orice promisiuni făcute pentru că asta te ajută să îţi susţii şi hrăneşti sinele interior. Tu eşti capabil(ă) să depăşeşti orice ciudăţenie ce poate fi împotriva ta, dacă te focalizezi, dacă crezi în tine, dacă ai cunoştinţele solicitate şi eşti determinat(ă) să reuşeşti.


Săgetător:

Runa etalată – THURISAZ (cu faţa în jos). Nu te teme să ceri sfaturi şi ajutor de la cei(le) ce ştiu mai bine ca tine în domeniul muncii tale, chiar dacă nu ai claritate despre ce vrei de la viitor. Orice primeşti acum de la cei(le) mai pricepuţi(te) te va ajuta să îţi pui lucrurile într-o perspectivă bună.






Capricorn:

Runa etalată – WUNJO. Vei experimenta fericire dacă munceşti pentru ea. Să tinzi către armonie şi echilibru şi întotdeauna să cauţi soluţii în loc să bălteşti în probleme. Ca să reziste, fericirea trebuie găsită în sinceritate şi adevăr. Dacă te ascunzi de adevăr, te ascunzi de fericire. Ţine minte să cauţi doar ce e corect şi bun iar norocul şi averea vor veni automat.


Vărsător:

Runa etalată – ALGIZ. Aceasta este runa ce simbolizează protecţia divină, sanctuarul în care eşti în siguranţă, puterea familiei şi străbunilor ca energie ce te protejează şi îndrumă. Algiz înseamnă împreună şi are simbolul coarnelor de elan. Algiz reaminteşte că suntem interconectaţi şi că supravieţuirea fiecăruia(eia) depinde de ceilalţi oameni iar acesta este adevăratul noroc al vieţii. Algiz îţi vesteşte noroc bun în afaceri, în riscurile pe care le asumi pentru a obţine succesul şi asta pentru că norocul îţi vine prin alţi oameni.


Peşti:

Runa etalată – EHWAZ. Această rună simbolizează războinicul (doi cai înhămaţi la carul de război). Ea reprezintă călătoriile, locurile îndepărtate şi evenimentele care nu au trecut încă. Ea mai poate fi reprezentarea grafică a lui Sleipnir, calul cu 8 picioare al zeului norvegian Odin. El simbolizează fluiditatea şi mişcarea lină. Ehwaz reprezintă energia, forţa, mişcarea, deşi nu neapărat rapidă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS