Ce culori îţi aduc succes şi belșug în luna septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce culori îţi aduc succes şi belșug în luna septembrie 2021


Berbec:

Berbecii au nevoie de aliaţi(te), de prieteni(e), de asociaţi(te), de parteneri(e) în tot ceea ce fac. În luna lui Răpciune, va fi notabilă această conexiune cu aliaţii(tele), va fi important sprijinul persoanelor din jur, pentru potenţialul de a negocia. Nativii(ele) acestei zodii vor putea negocia, iar pentru aceasta, poartă roşu (toate nuanţele de roşu sunt potrivite), pentru că te va ajuta foarte mult, alb pentru claritate, negru de ajutor să te centrezi şi violet pentru intuiţie. Nu e musai să porţi haine cu acele culori, ci să foloseşti creioane în aceste nuanţe sau accesorii.


Taur:

Tu ai nevoie de ocrotire divină şi vor fi nişte încercări în zona mentalului şi în zona credinţei tale, aşa încât ai nevoie să alegi nuanţe de albastru. Orice nuanţă, de la deschis la închis, turcoaz, toate te vor sprijini foarte mult.


Gemeni:

Gemenii au nevoie să se afirme. Ai o lună de necrezut în care vei putea comunica, vorbi, împărtăşi, exprima, negocia, iar dacă doreşti să beneficiezi de protecţia celor din jur, poartă galben, roşu (deschis), argintiu, accesorii din argint.






Rac:

Faci cheltuieli sau ai făcut cheltuieli, poate te-ai întors din concediu cu buzunarele mai goale şi ai nevoie să activezi secţiunea care ţine de finanţe. Pentru asta, ai nevoie de culoarea verde. Orice nuanţă de verde te va ajuta în tot ceea ce faci. Iar dacă vrei să îţi rotunjeşti veniturile, înconjoară-te de cristale, pietre semipreţioase (agatele au un efect pozitiv major).


Leu:

Leii trebuie să vorbească, să se afirme, să rezolve ceva legat de acte, hârtii, documente privind casa ori un/o membru(ă) al/a familiei. Ca toate acestea să fie practice, ai nevoie de galben, turcoaz, peruzea – ca podoabă de purtat. Atenţie! Dacă porţi portocaliu, există posibilitatea de creştere a poftei de mâncare în luna septembrie 2021.


Fecioară:

Familia, casa, posesiunile materiale, responsabilităţile legate de aceasta, toate vă ocupă timpul, răbdarea, energia. Pentru a căpăta susţinere în tot ceea ce faci, poartă perle – doar că perla nu se poartă în timpul Lunii Pline sau în timpul Lunii Noi, niciodată! Şi pentru Piatra Lunii e valabil acelaşi avertisment. Acestea sunt conectate cu Luna, se încarcă prea mult şi obosesc. Argintiu, gri-deschis şi verde-închis sunt nuanţe care te sprijină în tot ce ai de făcut în luna lui Răpciune.






Balanţă:

Balanţele au nevoie de susţinere în dragoste, în afaceri, în creativitate, în puterea de a-i/a le convinge pe cei(le) din jurul lor de intenţiile lor. Fii cât mai solar(ă), pentru că ai de activat casa a V-a (Casa Soarelui) şi atunci ai nevoie de portocaliu, galben, aur galben, cupru.


Scorpion:

Scorpionii au nevoie de sprijin în muncă, acţiune, activitate la serviciu sau proiecte personale care devin sursă de venit. Dacă ai ceva de soluţionat cu neamuri încăpăţânate, ai nevoie de susţinere, iar culorile care te ajută sunt verde-închis, albastru-închis şi alte nuanţe mai închise.


Săgetător:

Săgetătorii au nevoie să negocieze, să îşi ceară nişte drepturi, să vorbească, să se manifeste, să se exprime, iar pentru asta, culoarea roz ajută. Nu e nevoie să porţi această culoare la vedere, poţi avea un obiect roz în buzunar. Culoarea oferă susţinere în negocieri, dar mai ajută şi nuanţele de roşu deschis, albastru-deschis, verde-deschis.






Capricorn:

Capricornii au de rezolvat probleme urgente care nu mai necesită amânare, legate de acte, hârtii, documente, aşa că e musai să te organizezi. Ai nevoie de multă logică în tot ceea ce faci, iar culorile care te vor ajuta în luna lui Răpciune sunt negru, roşu-închis, gri.


Vărsător:

La tine apare nevoia de a învăţa, de a studia, de a îţi organiza mintea şi de a fi cât mai coerent(ă) şi atent(ă), pentru că ai pornirea să fii cam împrăştiat(ă). Este indicat să stai cât mai în prezent, iar pentru asta, ai nevoie de albastru-închis, negru, argintiu şi nuanţe metalice.


Peşti:

Se prevăd pentru persoanele născute în zodia Peşti ascensiune socială şi intuiţie. Poate că ai trecut printr-o provocare fizică şi acum te refaci, iar ca să fie refacerea uşoară, este bine să te hidratezi, să te întorci la elementul tău – apa. Poartă gri, perlă, argint şi toate culorile pământului, maro-închis, maro-deschis, bej.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS