6 octombrie 2021: Lună Nouă în Balanță

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
6 octombrie 2021: Lună Nouă în Balanță


Berbec:

Energia, inițiativele, schimbările vor avea legătură cu relația dintre tine şi partenerul(a) de cuplu/viaţă, parteneriatele profesionale, colaborările, contractele și negocierile.


Taur:

În primul rând se află munca, activitățile zilnice, randamentul, atitudinea față de locul de muncă și profesie, relațiile cu şefii(ele), proiectele și contactele profesionale. Nu este exclus să fii epuizat(ă) din pricina muncii sau a stresului.


Gemeni:

Luna Nouă în Balanță influențează relațiile de dragoste, activitățile sportive, judecata și planurile, creativitatea și originalitatea.


Rac:

Vei avea parte de o atmosferă electrică acasă, energie, ambiții, pasiuni care dau pe dinafară. Fereşte-te de planurile sau deciziile bruşte legate de viitorul familiei sau proprietățile imobiliare.






Leu:

Se amplifică sau tensionează relațiile cu membri(e) ai(le) familiei extinse, cum ar fi frați/veri/alte rude ori persoane din anturajul imediat. Comunicarea poate fi intensă, schimbările neașteptate. Atenție la drumuri!


Fecioară:

Evită riscurile și deciziile inoportune legate de bani sau contractele de muncă. Sunt posibile schimbări neașteptate legate de activitățile din care câștigi banii.






Balanţă:

Doreşti o reechilibrare a unor situații, chiar cu pericolul de a perturba liniștea aparentă. Poți avea idei neașteptate pe care să vrei să le pui în aplicare imediat. Trebuie să te gândeşti bine înainte de a face pasul.


Scorpion:

Tensiunile interne se acumulează. Restricțiile resimțite sau evidente încep să își pună amprenta asupra răbdării tale, care va deveni tot mai mică.


Săgetător:

Relațiile sociale, cu amicii(ele) sau care au legătură cu diverse organizații sau grupuri pot avea parte de evenimente neașteptate și posibile certuri. Dacă vei folosi excesul de energie în mod pozitiv ai șansa unor evoluţii.






Capricorn:

Ambiția va fi mare, vei vrea să faci progrese imediate, vei acționa în forță și nu vei accepta refuzuri. Dacă nu ţi se va face pe plac, vei avea grijă ca toată lumea să înțeleagă limpede acest lucru.


Vărsător:

Îţi scoţi la vedere spiritul justițiar. Dreptatea, echitatea vor fi temele principale ale următoarelor săptămâni. Fie vei avea o atitudine fermă față de slăbiciunile altora, fie vei avea parte de măsuri neîngăduitoare din partea unor persoane sau autorități.


Peşti:

Sunt posibile eventuale certuri, tensiuni sau decizii neprevăzute pot avea legătură fie cu partenerul(a) de viață, fie cu banii comuni, moștenirile, acte, contracte sau relația cu o instituție financiară.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS