22 septembrie - 22 octombrie 2021: Soarele tranzitează Balanţa

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
22 septembrie - 22 octombrie 2021: Soarele tranzitează Balanţa


Berbec:

Va fi o perioadă favorabilă pentru relațiile de toate tipurile: romantice, sociale ori profesionale. Vei fi mai temperat(ă) și mai dispus(ă) să ajungi la o concesie de dragul liniștii și al echilibrului.


Taur:

Soarele în Balanţă avantajează activitățile curente, profesionale, de serviciu. Atmosfera va fi agreabilă, echilibrată. Vei fi apt(ă) să ai relații publice echilibrate, să comunici cu ușurință. De asemenea, sunt sprijinite și activitățile legate de frumusețe, artă, creativitate, precum și cele culinare. În schimb, activitățile repetitive sau cele care îţi vor limita libertatea de mișcare te vor plictisi.


Gemeni:

Relațiile de dragoste sunt avantajate în mod special de acest tranzit, dar și activitățile educaționale. Nativii(ele) acestei zodii vor învăța mai facil, vor fi perspicace, creativi(e) și vor comunica armonios. Dragostea va fi mai superficială, nu vei avea dispoziţia să te legi acum într-o relație serioasă.






Rac:

Acest tranzit îţi luminează căminul și te ajută să creezi o atmosferă liniştită, plăcută, comunicarea va decurge fără probleme. Vei fi mai sociabil(ă) și dispus(ă) să primeşti musafiri în casa ta.


Leu:

Relațiile publice, viața socială va deveni mai vie, mai dinamică. Acest tranzit te va ajuta să îţi transmiți mesajele cu claritate, dar și cu diplomație.


Fecioară:

Vei cheltui banii cu lejeritate pentru activități relaxante, obiecte de înfrumusețare a casei, piese vestimentare sau alte bunuri care pot contribui la imaginea ta publică. Atenție la cheltuielile excesive! Vei avea în schimb priceperea să obții banii de care vei avea nevoie.






Balanţă:

Energie optimă pentru aceşti(ste) nativi(e), având în vedere că Soarele va fi în semnul lor. Vei face planuri, proiecte, vei fi dinamic(ă), vei avea întâlniri și vei ajunge la înţelegeri amiabile. Vei reuși să te faci remarcat(ă), dar nu este cazul să te laşi dus(ă) de val!


Scorpion:

E o perioadă în care zbuciumul prea mare din viaţa ta ţi-ar putea tulbura liniștea. Frivolitățile, activitățile superficiale nu vor fi pe placul tău și vei simți nevoia să te retragi în colțul tău. Vei aprecia în schimb faptul că oamenii vor fi mai împăciuitori și vor ceda în fața voinței tale.


Săgetător:

Acest tranzit va amplifica viața ta socială, vei fi mereu în mișcare, într-un grup de prieteni(e) sau într-o adunare numeroasă. Comunicarea, schimburile de idei și de informații vor fi dinamice, fie în persoană, fie la distanță, inclusiv cu străinătatea.






Capricorn:

Soarele în Balanță îi/le poate ajuta pe aceşti(ste) nativi(e) în carieră, să își îmbunătățească imaginea prin comunicare și mai multă diplomație. Asta chiar dacă frivolitățile Balanței nu se potrivesc prea bine cu seriozitatea Capricornului, iar uneori se vor simți deranjați(te).


Vărsător:

Cei(le) implicați(te) în proiecte educaționale, în colaborări internaționale, precum și în lumea spiritualității și cea a justiției vor fi susţinuţi(te) de acest tranzit. Exprimarea ta va deveni mai cursivă, vei fi mai diplomat(ă), mai principial(ă) și vei jongla mai bine cu ideile.


Peşti:

E o perioadă prielnică pentru clarificarea și încheierea de acorduri legate de datorii sau taxe. Relațiile de dragoste vor fi minunate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS