Mesajele runelor, 30 august - 5 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Mesajele runelor în noua etalare dedicată săptămânii 30 august - 5 septembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – NAUTHIZ. Eşti sfătuit(ă) să aştepţi pentru vremuri mai bune. Este de dorit să îţi reconsideri unele planuri prea îndrăzneţe pentru acest moment, sunt implicate prea multe schimbări. Ai grijă de tine, nu permite să fii descurajat(ă) şi să ai o stare proastă. Dacă îţi dai libertatea de a fi pesimist(ă), cei(le) din jur vor găsi compania ta prea dificilă. Nu face nimic acum, ci doar ai răbdare.


Taur:

Runa etalată – OTHILA (cu faţa în sus). Othila îţi aminteşte că familia este importantă pentru că ea te-a format în fiinţa care eşti acum, dându-ţi credinţele, valorile şi modul de a privi viaţa. Aceste experienţe sunt pietrele de temelie din fiinţa ta. Nu contează dacă este vorba de familia de sânge sau de cei(le) pe care îi/le consideri familie. Ei(le) te-au conturat să fii unic(ă) în Univers. Onorează-ţi familia cum se cuvine.


Gemeni:

Runa etalată – RAIDO. Runa Raido este simbolul călătoriei, a carului de război sau a tot ce înseamnă cerc şi mersul în buclă. Energia sa este de pământ precum o rocă vulcanică şi este conectată cu Tyr, zeul curajului şi bătăliilor vieţii de zi cu zi. Cuvinte ca reîncepere, repetare, relocare, reconciliere, renegociere sau recirculare provin din energia acestei rune. Raido îţi vesteşte aici o viitoare călătorie benefică sau o mutare în alt spaţiu. Eşti în mişcare însă oriunde te va duce roata vieţii, tu trebuie să rămâi centrat(ă) în mijlocul cercului.






Rac:

Runa etalată – URUZ. Aceasta este runa sfârşiturilor şi a noilor începuturi. Este o rună a tranziţiei ce indică faptul că viaţa pe care ai trăit-o până acum trebuie să se schimbe ca să facă loc unei noi forme. Dacă cineva sau ceva de care eşti legat(ă) emoţional iese din viaţa ta, runa Uruz îţi reaminteşte că este un proces natural al vieţii. Învaţă să te adaptezi momentului, folosind puterea masculinităţii sau a feminităţii tale ca suport şi caută oportunitatea ce se află în spatele oricărei transformări.


Leu:

Runa etalată – WUNJO (cu faţa în jos). Wunjo indică că te-ai putea simţi ca şi cum fericirea te evită. Fericirea pe care o cauţi este deja a ta, dar este nevoie să dai drumul trecutului înainte să găseşti bucuria din tine. Nu te teme să îţi permiţi să mergi mai departe, meriţi fericire care te aşteaptă.


Fecioară:

Runa etalată – ANSUZ. Această rună e folositoare pentru situaţia ta generală de viaţă. În curând poţi primi un cadou. Poate un/o vechi(e) prieten(ă) ce reapare brusc în viaţa ta îţi va da ocazia să afli ceva despre el(a) sau pur şi simplu te va uimi. Eşti norocos(asă) în această perioadă. Dacă încă nu ai văzut asta, vei vedea în curând că vei primi ceva valoros care nu e de natură materială.






Balanţă:

Runa etalată – DAGAZ. O descoperire majoră îţi este la îndemână. Rezultatul potrivit este inevitabil dar nu e previzibil. Momentul este potrivit iar transformarea ce te aşteaptă este de succes în călătoria vieţii tale. Zorii zilei au lăsat locul luminii puternice a zilei pline. Însă ţine minte să nu te scufunzi total în viitor pentru că ar fi ceva nesăbuit de făcut. Rămâi în prezent.


Scorpion:

Runa etalată – GEBO (inversată). Gebo semnifică interacţiunea divină dintre două persoane. Este simbolul mâinilor încrucişate din parteneriatele bună, a îmbrăţişărilor şi a strângerilor de mână. Gebo inversată aici îţi vesteşte să fii atent(ă) pentru că există un dezechilibru între ceea ce dai şi ceea ce primeşti, într-o relaţie sau în mai multe. Vezi de ce dai mai mult decât primeşti. Vezi de ce nu dai atât cât primeşti. Energia sa este a înţelegerilor, cadourilor, promisiunilor de alianţă, companionilor(anelor) în iubire sau în afaceri dar şi în căsătorie. Există multă energie de caritate şi implicare cu grijă bună ataşată acestui simbol. Gebo este conectată cu Odin, Tatăl Ceresc şi cu Freyja, Mama Absolută.


Săgetător:

Runa etalată – HAGALAZ. Poate te-ai trezit înconjurat(ă) de evenimente negative aflate aparent în afara controlului tău. Faptul că primeşti această rună semnalează că te-ai temut de vreun prăpăd în siguranţa ta, în muncă, în relaţii sau în realitatea cotidiană. Este necesar să realizezi că tu nu eşti la mila şi dispoziţia circumstanţelor externe. Tu îţi creezi propria realitate. Cu alte cuvinte, natura ta este cea care crează ce se întâmplă, deci nu eşti câtuşi de puţin neajutorat(ă). Examinează cu atenţie situaţiile din jurul tău şi propriile credinţe şi atitudini despre ele. Runa Hagalaz te informează că tu deţii soluţiile chiar în propriile-ţi mâini.






Capricorn:

Runa etalată – INGUZ. Când apare această rună, mesajul este să fii mai atent(ă) la ceea ce se întâmplă în jurul tău, să petreci mai mult timp în natură. Să fii atent(ă) la ceea ce se petrece în corpul tău, să ai grijă de dietă şi de programul de exerciţii.


Vărsător:

Runa etalată – LAGUZ (inversată). Simţi nevoia să ignori un adevăr evident. Apariţia acestei rune inversate te avertizează că nu este nevoie să rămâi într-o situaţie dureroasă de dragul aparenţelor. Părăseşte acel loc cât mai repede posibil.


Peşti:

Runa etalată – PERTHRO. Trecutul este ştiut, ştii deja ce a dus la evenimentele şi relaţiile din trecut şi cel mai important, îţi ştii vechiul mod de a gândi. Poţi gândi despre ele că au fost minunate însă problema este că ele nu mai funcţionează, deci nu te mai ajută să mergi înainte. Dacă te duci înapoi la acel mod de a fi, îţi vei încetini dezvoltarea. Este important să înţelegi asta. În acelaşi timp, nu ştii ce să gândeşti şi ce să faci în continuare. Nu ai nici cea mai mică idee. Însă, în ciuda confuziei, acum poţi face multe. Uită de trecut şi nu te mai gândi prea mult la rezultatul final al acestor acţiuni. Încearcă să trăieşti aici şi acum.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS