Horoscopul dragostei, 23-29 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 23-29 august 2021


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Berbec:

Știi să fii tandru(ă) și senzual(ă). Dacă ai putea, ai opri această săptămână în loc. Te bucuri de marile oportunități ale vieții și nu vrei să te menții doar pe linia de plutire. Dacă ești singur(ă), vei putea zbura spre noi orizonturi. Poți înveseli chiar și cea mai incomodă situație. Cu toate acestea, nu iei viața în râs. De fapt, problemele sentimentale sunt cu adevărat apăsătoare pentru tine. Animează-te și vei scrie o nouă poveste de dragoste. Dacă ești căsătorit(ă), vei atenua situațiile dificile și nu vei mai ascunde sub preș problemele. Ai suficiente cuvinte calme în vocabular în loc să-ți ascunzi sentimentele sub cuvinte dure. Vei rezolva lucrurile numai dacă le vei spune pe nume. Vei comunica mai bine având discursuri scurte decât țipând.


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Taur:

Ești foarte mândru(ă) de cine ești și de ceea ce ai. Vei scăpa de jenă și îți vei găsi curajul de a-ți prezenta noul(a) partener(ă) de viață copiilor sau familiei sau să discuți cu prietenii(ele) despre asta. Îți vei ține sub control starea de spirit, deoarece vei realiza că ai mai multe motive să zâmbești decât să plângi. Mariajul tău traversează o perioadă bună și, prin conversații profunde, îți vei remedia problemele. Îți va face plăcere să te aranjezi în fața oglinzii, scoțând în evidență cea mai bună versiune a ta. Simți că inima ta este un adevărat vulcan. Puterea ta de seducție va fi la cote maxime, folosește-o cu grijă.


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Gemeni:

Te vei lăsa purtat(ă) de val în aceste zile. Vei dori ca relația ta sentimentală să fie ca un cântec vesel și captivant, dintre cele care te fac să te ridici și să începi să dansezi. Echilibrul se va restabili și unele dintre îndoielile care te-au chinuit se vor risipi. Te vei forța să fii mai afectuos(asă) față de cei(le) dragi și îți va reuși. Dacă ești singur(ă), vei avea parte de o poveste de dragoste la care nici nu visai. Chiar dacă nu va fi de lungă durată și nu vei avea un viitor cu acea persoană, te vei bucura la maximum de experiență.


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Rac:

Vei avea o săptămână bună, cu toate că ți-ai imaginat-o cu totul altfel. Comunicarea dintre tine și partener(ă) se îmbunătățește. Dacă ești singur(ă), libertatea va fi obiectivul tău și nu vei dori să o pierzi. Aștrii te încurajează să acorzi mai multă atenție familiei, în special copiilor(lelor). Vocea celor mai tineri(e) sau mai puțin experimentați(te) decât tine nu este de obicei auzită și ar putea avea ceva important de împărtășit.


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Leu:

Săptămâna aceasta îți va fi mult mai greu să eviți certurile cu partenerul(a) de viață. Vei fi mai evaziv(ă), mai puțin afectuos/(asă), toate acestea făcând persoana iubită să se simtă folosită. Dacă ești singur(ă), te-ai putea îndrăgosti de o persoană care lucrează cu tine. Cu toate acestea, această persoană este destul de egocentrică și probabil nu te vei simți prea bine să stai în umbra ei. Ești sigur(ă) că vrei un/o astfel de partener(ă)?


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Fecioară:

Atmosfera astrală prezice o săptămână minunată pentru viața ta sentimentală. Acest lucru e valabil dacă ești receptiv(ă) la partenerul(a) de viață. Dacă ești căsătorit(ă), vei fi mai optimist(ă) decât de obicei. Vei petrece momente fericite cu persoana iubită și nu vei simți nevoia să te lauzi cu asta, chiar dacă de obicei ai tendința de a împărtăși totul cu prietenii(ele) tale. Dacă ești singur(ă), vei petrece câteva momente fericite și te vei bucura de o revedere memorabilă. Vei pune la îndoială tot ce credeai despre tine și vei vrea să reiei ceva ce nu a funcționat bine în trecut. Gândește de două ori înainte de a acționa!


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Balanţă:

Vei renunța la ideile tale rigide cu privire la dragoste și nu vei mai acorda atenție zvonurilor din jurul tău. Această nouă atitudine îți va aduce mai multe oportunități de a cunoaște pe cineva special. Pe de altă parte, de asemenea, este foarte probabil să înceapă o bătălie interioară între libertatea ta în relație și disponibilitatea de a avea grijă de cei(le) dragi. Vei face tot ce poți pentru a echilibra cele două tendințe. Dacă ești singur(ă), săptămâna aceasta vei avea noroc, deoarece aștrii prevăd o nouă relație de dragoste. Nu doar aștrii te vor sprijini, ci și tu vei avea un mare aport. Vei fi mai dispus(ă) să te deschizi și să-ți arăți sentimentele.


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Scorpion:

Aștrii îți vor da în această săptămână o mână de ajutor pentru a rezolva problemele emoționale cu care te confrunți. Analizezi ceea ce simți și motivele care te fac să te încrezi în iubire sau să simți gelozie, ceea ce perturbă atmosfera din cuplu. Dacă ești singur(ă), te vei simți mai atractiv(ă), stima de sine crește și oamenii vor roi în jurul tău. E un sentiment tare plăcut!


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Săgetător:

Săptămâna aceasta vine cu o energie bună în plan sentimental. E posibil să fii protagonistul(a) mai multor povești de dragoste și cuceriri. Multe dintre dorințele pe care le ai în dragoste se vor împlini. De asemenea, vei vedea importanța cunoașterii zodiei viitorului(arei) tău(ale) partener(e) înainte de a lua decizii importante. Compatibilitatea între semne va fi un factor crucial în aceste zile, indiferent dacă te afli într-o relație de lungă durată sau doar începi o nouă poveste de dragoste. Nu în ultimul rând, nu uita să-i(le) asculți pe cei(le) dragi, prieteni(e) și rude, atunci când au ceva de spus despre viața ta sentimentală. Îți pot oferi sfaturi utile pe care nu trebuie să le ignori.


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Capricorn:

Vei depune un efort deosebit pentru a-ți arăta sentimentele și admirația pentru cineva care ocupă un loc foarte special în inima ta. Abilitățile tale sociale vor fi importante în aceste zile și ai putea deveni protagonistul(a) unei reuniuni sociale. Te vei simți iubit(ă) și apreciat(ă) de cei(le) din jur. Dacă ești singur(ă), e posibil să apară șansa de a începe o relație cu cineva care se află în cercul tău apropiat. Poate vei găsi dragostea în propriul cartier sau în grupul tău de prieteni(e). Așteaptă-te la o relație foarte intensă.


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Vărsător:

Vei avea șansa de a rezolva unele probleme existente între tine și partener(ă). Vor fi multe lucruri asupra cărora să te oprești și să reflectezi pentru a descoperi ce e mai bine pentru relația voastră. Vei începe să pui accentul mai mult pe „noi”, decât să privești totul dintr-o perspectivă egocentrică și individualistă. Dacă ești singur(ă), ești aparent gata să te implici într-o relație mai stabilă. Cu toate acestea, va trebuie să fii precaut(ă) și să nu sari în cap cu prima ocazie.


Horoscop dragoste 23-29 august 2021, Peşti:

În această săptămână te vei întâlni adesea cu cineva pe care îl cunoști doar în trecere sau cu care ai avut doar câteva conversații de complezență. Un/O coleg(ă) dintr-un alt departament sau prietenul(a) unui(ei) prieten(e), poate fi oricine. Vei observa cum există o anumită atracție între voi. Vă veți întâlni chiar și în locuri în care nu vă așteptați să vă vedeți. Adevărul este că aceasta este o persoană care va avea un rol important în viața ta. Încă nu este clar dacă romantic sau amical, dar este sigur că va face parte din tine. Dacă ești căsătorit(ă), vor exista tot felul de coincidențe și întâlniri ciudate. Cel mai bine este să fii sincer(ă) cu partenerul(a) de viață și să îi spui despre ele. În caz contrar, lucrurile ar putea degenera, deoarece își va da imediat seama că îl/o minți.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS