Horoscopul dragostei, 2-8 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 2-8 august 2021


Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Berbec:

În această săptămână te vei simți blocat(ă) în relația ta, iar dacă ești la începutul unei noi relații, vei avea senzația că ați ajuns într-un impas. Ai de-a face cu o distanță emoțională între tine și partenerul(a) tău(a). Este o perioadă în care să te concentrezi asupra propriei tale persoane, mai ales atunci când simți că este dificil să îți controlezi sentimentele. Opoziția dintre Uranus în casa a doua și Soarele în casa a cincea îți creează senzația că dorința ta de magie în cuplu duce la instabilitate.


Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Taur:

Ești copleșit(ă) de muncă și acest lucru îți afectează și viața personală săptămâna aceasta. Îți este greu să obții echilibru între viața personală și cea profesională. Dar spre finalul săptămânii atmosfera devine de-a dreptul romantică. Relația ta va fi energizantă și Universul iți va aminti că și atunci când viața pare dificilă, iubirea este cea care îți oferă liniștea și sprijinul de care ai nevoie. După 6 august vei avea ocazia să îți testezi relația și capacitatea acesteia de a trece peste momente dificile.


Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Gemeni:

La începutul acestei săptămâni vei avea probleme de comunicare. Mercur în casa a treia va forma o opoziție cu Saturn in a noua, ce va duce la dificultăți de comunicare, mesaje sau apeluri ratate. Îți este dificil să exprimi eficient ceea ce vrei să îi transmiți partenerului(ei) tău(ale). La mijlocul săptămânii vei avea parte de momente de tandrețe și ocazia de a-ți reînnoi promisiunea de iubire. Aspectul astral dintre Uranus și Soare va face ca unele secrete să iasă la suprafață.






Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Rac:

La începutul acestei săptămâni vei simți o distanță între tine și partenerul(a) tău(a). Amândoi veți avea tendința de a ascunde adevărul, ceea ce va afecta încrederea. Dacă ești singur(ă), aspectele astrale de la mijlocul săptămânii îți vor oferi un plus de energie și te vor ajuta să te conectezi mai ușor cu prietenii(ele) și persoanele noi pe care le cunoști. Există posibilitatea unei noi iubiri.


Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Leu:

Opoziția dintre Soarele în zodia ta și Saturn în sectorul parteneriatelor îți va aduce dificultăți în relație. De fapt, este o oportunitate de a observa care sunt slăbiciunile în viața ta personală și ce poți face pentru a le corecta. Există o tensiune ciudată între tine și partenerul(a) de viață, însă este doar o etapă trecătoare. Spre finalul săptămânii, aștrii îți aduc o energie pozitivă și te îndeamnă să îți faci noi planuri de viitor alături de persoana iubită. Sunteți mai hotărâți(te) ca niciodată să vă împliniți visurile, atât cele de cuplu, cât și cele individuale.


Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Fecioară:

Temerile tale subconștiente vor fi în prim-plan la începutul săptămânii. Dar aspectele pozitive care apar după data de 3 august te vor încuraja să trăiești în prezent și să ai încredere în iubire. Trebuie să fii prudent(ă) pentru că vei avea chiar și înclinația de a începe o aventură. Dacă ești singur(ă), poți profita din plin de acest aspect.






Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Balanţă:

Ți se pare mai dificil ca niciodată să reaprinzi scânteia în relația ta, din cauza opoziției dintre Soare și Saturn. Însă te așteaptă surprize frumoase și vei găsi la mijlocul săptămânii inspirația care va oferi un suflu de prospețime relații tale. Este important să îți deschizi sufletul dacă vrei să creezi o conexiune specială cu persoana iubită. Nu uita că iubirea nu este precum în filmele de dragoste. Uneori este dificil de înțeles și necesită efort.


Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Scorpion:

Obsesia ta pentru muncă poate sta în calea fericirii tale în cuplu la începutul acestei săptămâni. Opoziția dintre Soare și Saturn te împiedică să te relaxezi și să te bucuri de momente frumoase alături de persoana iubită. Este necesar să îți găsești echilibrul și să te apropii mai mult de jumătatea ta. La mijlocul săptămânii vei fi mult mai extrovertit(ă) și vei avea chef de socializare. Este o oportunitate excelentă pentru nativii(ele) singuri(e) să iasă mai mult în oraș, să cunoască oameni noi și în special persoane care pot să aducă iubirea în viața lor. Dacă este și cazul tău, este posibil să descoperi că te simți atras(ă) de cineva care nu este în mod obișnuit tipul tău. După 6 august, relațiile tale au capacitatea de a-ți afecta reputația. Opoziția dintre Soare și Uranus predispune la apariția unor zvonuri care provoacă neplăceri în relație.


Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Săgetător:

Tu și partenerul(a) tău(a) de viață comunicați în două direcții diferite la începutul acestei săptămâni. Opoziția dintre Mercur și Saturn aduce probleme în comunicare și pentru a le depăși trebuie în primul rând să învățați să ascultați cu adevărat. Dacă ești singur(ă), riști să te confrunți cu unele temeri că ai putea fi respins(ă), dar vei învăța în această săptămână că iubirea merită riscul. Poți găsi iubirea într-un loc cu totul neașteptat.






Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Capricorn:

Aspectele astrale de la începutul acestei săptămâni te fac să îți dorești apropiere față de persoana iubită, dar la fel de mult vrei să ai spațiu și independență. Limitele sunt întotdeauna importante, chiar și în cele mai apropiate și pline de iubire cupluri. Nu nega faptul că ai nevoie de limite în relația ta. Atmosfera va deveni mai relaxată, de-a dreptul romantică, la mijlocul săptămânii. Trigonul dintre Venus și Uranus, care se va forma în 3 august, te încurajează să încerci ceva nou în viața sentimentală.


Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Vărsător:

Apar o mulțime de dificultăți în relația ta, la începutul acestei săptămâni. Opoziția dintre Soare și Saturn, care se află în zodia ta, îți va arăta că modul în care te dedici relației tale creează o distanță între tine și partenerul(a) de viață. Dacă îți dorești mai multă independență sau dacă simți nevoia să te concentrezi mai mult asupra propriilor tale nevoi, relația ta se va schimba în tot acest proces. Cu toate acestea, dacă nu mai sunteți la fel de apropiați(te) nu înseamnă că nu mai există iubire între voi. Opoziția dintre Soare și Uranus, din 6 august 2021, anunță schimbări în viața personală, care nu vor fi tocmai confortabile din primele clipe.


Horoscop dragoste 2-8 august 2021, Peşti:

În primele zile ale săptămânii te vei simți copleșit(ă) de numeroasele emoții pe care încerci să le reprimi. Opoziția dintre Soare și Saturn va aduce în prim-plan senzația că relația ta nu îți oferă siguranța și compasiunea pe care ți le dorești. Este posibil să întorci o nouă pagină în cartea vieții tale sentimentale după data de 3 august. Venus va forma un trigon cu Uranus în casa comunicării, ceea ce îți va oferi mai multă curiozitate intelectuală în relația ta. Vei fi încântat(ă) de discuțiile interesante cu partenerul(a).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS