Horoscopul dragostei, 16-22 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 16-22 august 2021


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Berbec:

Viața ta sentimentală va fi una sinceră, plină de sensibilitate și distracție. Vei fi deschis(ă) să dai curs câtorva propuneri îndrăznețe. Știi că viața ta e doar una și ai tot dreptul să te bucuri de propriul corp. Ai nevoie de o sinceritate deplină, limpede ca cristalul și vei deveni un vulcan plin de dorință. Dacă ești căsătorit(ă), va exista o conexiune profundă, atât fizic, cât și intelectual. Dar îți va plăcea totuși să explorezi și latura ta mai misterioasă și te vei juca păstrând unele lucruri doar pentru tine, creând o aură secretă. Dacă ești singur(ă), în aceste zile vei depune eforturi pentru a întări legăturile recente. Va trebui să faci o alegere între două persoane și, uneori, îți va fi greu să găsești un echilibru între inimă și minte.


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Taur:

Săptămâna aceasta vei promova valori precum generozitatea, respectul și tandrețea acasă. Și vei apela la dialog pentru a-ți exprima cele mai ascunse dorințe și probleme. Dacă ești căsătorit(ă), îți va fi ușor să-ți faci partenerul(a) fericit(ă). Căutarea binelui comun nu se va simți ca o corvoadă, ci mai degrabă ca un bilet la fericire. Îți va face plăcere să-ți învălui jumătatea cu atenție. Dacă ești singur(ă), trebuie să ieși din cochilie, acea cochilie în care te ascunzi pentru a te proteja de rău. Ieși cu prietenii(ele), caută activități pentru a-ți îmbunătăți viața socială. În împrejurimi vei putea întâlni oameni cu adevărat interesanți. De asemenea, caută să îți dezvolți maturitatea emoțională. Nu privi oamenii doar la un nivel superficial, adevărata frumusețe a lor este invizibilă pentru ochi.


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Gemeni:

Săptămâna aceasta vei cunoaște o îmbunătățire semnificativă a vieții tale sentimentale, mai exact a mariajului tău. Tensiunile care au avut loc în casa ta din cauza unui motiv extern vor începe să dispară. Vei fi mai dispus(ă) să porți discuții decât să te cerți și la fel va proceda și persoana iubită. Prin urmare, se anunță o mai bună comunicare în cuplu, în care vor ieși în evidență schimbul calm de opinii și idei. Atmosfera se va îmbunătăți odată cu trecerea săptămânii și armonia va domni în casa ta. Gesturile de afecțiune, cum ar fi îmbrățișările lungi și sărutările pe frunte, vor fi din nou obișnuite. Dacă ești singur(ă), vei aborda întâlnirile romantice ca pe un joc de șah. În acest fel, vei obține avantajul în conversație și, prin urmare, o vei putea conduce.


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Rac:

Săptămâna aceasta va fi destul de intensă în ceea ce privește dragostea. Va trebui să-ți dublezi eforturile dacă relația ta a început să dea înapoi în ultima vreme. Poți încă repara lucrurile, atât timp cât împreună vă puneți de acord să faceți asta. Astfel, tu și partenerul(a) de viață veți putea da relației voastre un impuls prietenos. Fii creativ(ă) și completează propunerile persoanei iubite. Lasă-ți să înflorească cele mai noi și sincere sentimente, ignorând toate zvonurile și bârfele. Dacă ești singur(ă), vei putea întâlni o persoană interesantă. Din momentul în care începeți să vorbiți unul(a) cu altul(a), vei ști că e potrivit(ă) pentru tine. La un moment dat în această săptămână te vei simți ca vedeta unui film, o comedie romantică grozavă. Dacă folosești rețelele sociale pentru a flirta, nu te da o altă persoană decât ești. Fii tu însuți(ăți) în orice moment, pentru că nimic nu e mai atractiv decât sinceritatea.


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Leu:

Aștrii îți recomandă să fii mai flexibil(ă) atunci când vine vorba de cererile copiilor(lelor) tăi(ale). În copilărie, erai nemulțumit(ă) de cât de mult te controlau părinții tăi și acum repeți aceleași tipare. Dă-le puțină libertate, lasă-i(le) să facă propriile greșeli. Energia astrală dominantă indică faptul că Leii care au trecut recent printr-o despărțire vor fi destul de confuzi. Dacă te regăsești în această situație, îți vei pune multe întrebări care nu vor avea niciun răspuns. Îți vei dedica prea mult timp prietenilor(elor) tăi(ale). Va trebui să înveți să-ți administrezi mai bine timpul, altfel partenerul(a) de viață va începe să se simtă neglijat(ă). Dacă ești căsătorit(ă), va trebui să îți regândești planurile, astfel încât cei(le) dragi să nu se enerveze.


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Fecioară:

Viața ta sentimentală va fi caracterizată de pace și armonie. Cele mai romantice energii sunt în jurul tău și te determină să te bucuri de viață mai mult. Te simți bine să fii alături de persoana iubită. Orice propunere care îți condimentează viața va fi binevenită. La un moment dat în această săptămână, vei renunța la puterea ta de decizie pentru a da o nouă întorsătură relației. Dacă ești singur(ă), sensibilitatea ta va proiecta întâlniri benefice. Ești plin(ă) de dinamism și vei începe noi aventuri. Dorința ta de a merge mai departe pentru a-ți atinge fericirea în dragoste este puternică, așa că fă-o să se întâmple!


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Balanţă:

Predicția ta pentru această săptămână vorbește despre zvonuri pe care va trebui să le clarifici. Va trebui să îți asumi responsabilitatea și să discuți cu partenerul(a) de viață. Tot ceea ce rămâne ascuns te va distanța de persoana iubită. Pe de altă parte, aștrii te sfătuiesc să îți lași instinctul să te ghideze atunci când vine vorba de luarea deciziilor. Simțul umorului va juca un rol foarte important la mijlocul săptămânii. În multe cazuri, va fi o bază solidă în relația ta. Dacă ești singur(ă), vei fi mai activ(ă) săptămâna aceasta. Există mari șanse să începi o aventură sentimentală. Este foarte probabil să te îndrăgostești.


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Scorpion:

Săptămâna aceasta va fi un pic dificilă pentru tine. Dar, în realitate, situația nu este atât de complicată, doar necesită un efort suplimentar. Cu toate acestea, aștrii îți recomandă să te liniștești, totul poate fi rezolvat cu câteva acțiuni. Va trebui să îți controlezi impulsivitatea în relația ta. De asemenea, trebuie să fii foarte sincer(ă) cu ceea ce simți. În afară de asta, nu se vor înregistra evenimente notabile în aceste zile. Bucură-te de dragoste și fii sigur(ă) de ceea ce vrei. Nu dezamăgi pe nimeni!


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Săgetător:

Vei obține beneficii dacă îți asculți partenerul(a) de viață în această săptămână. Acest lucru vă va ajuta să evitați un conflict și să vă conectați cu ușurință unul(a) cu celălalt(alaltă). Sinceritatea va fi cea mai importantă în aceste zile. Aștrii prezic că vei putea găsi un punct comun cu persoana iubită până la jumătatea săptămânii. S-ar putea să existe unele neînțelegeri, dar veți reuși să treceți cu bine peste acestea. Dacă ești singur(ă), va trebui să fii atent(ă) și să nu fii prea sensibil(ă). Te-ai putea supăra de ceva lipsit de importanță. De asemenea, ți-ai putea găsi curajul să faci primul pas pentru a seduce o persoană pe care o placi.


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Capricorn:

Va trebuie să fii foarte atent(ă) cu energiile pe care ți le transmit alte semne zodiacale. În primul rând, aștrii îți recomandă să stai departe de Pești. Energia lor din această săptămână nu este benefică pentru tine. Din punct de vedere emoțional, vei simți că ești într-un carusel. Te vei simți obosit(ă) de partenerul(a) de viață. Fii atent(ă), deoarece acest lucru îți poate afecta relația. Cu toate acestea, weekendul va fi momentul perfect pentru a rezolva toate aceste probleme.


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Vărsător:

O călătorie cu partenerul(a) de viață va fi cheia reconectării. Pe aceeași linie, dialogul sincer și direct va contribui, de asemenea, la întărirea legăturii dintre voi. Cu toate acestea, ar trebui să eviți să devii prea idealist(ă). Influențele astrale din semnul tău te împing să evoluezi. Acest lucru înseamnă să înțelegi că partenerul(a) este reflexia ta și că el(a) e acolo pentru tine să te ajute. Uneori acestea sunt lucruri pe care nu vrei să le recunoști. Dacă ești singur(ă), vei trece prin mai multe faze în această săptămână. Zilele acestea nu vor fi deloc liniștite, dar nu în sensul rău.


Horoscop dragoste 16-22 august 2021, Peşti:

Săptămâna aceasta va fi grea în ceea ce privește viața ta sentimentală. Nu pentru că te vei certa cu partenerul(a) de viață, ci pentru că nu vei avea suficient timp pentru a face totul. Și asta înseamnă că vei avea mai puțin timp pentru relația ta. Treburile casnice, sarcinile familiale și profesionale îți vor ocupa toată atenția în majoritatea zilelor. Programul tău este încărcat cu sarcini urgente și obligatorii. Persoanei iubite îi va fi dor de îmbrățișările tale și de manifestările de afecțiune. Dacă ești singur(ă), vei începe săptămâna fără prea mari așteptări în dragoste. Dar, va apărea o circumstanță neașteptată de a flirta cu cineva de care ești atras(ă) și care este un pic celebru(ă). Fii obraznic(ă) și arată-i că statutul lui/ei nu este un obstacol pentru tine.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS